5.fejezet Matek...

2.2K 146 39
                                    

Naruto majd kicsattant a boldogságtól mikor Sakuraval egy tanuló csoportba osztották, de lelkesedése hamar alább hagyott amikor megtudta hogy  Sasuke is a hármas csoport tagja lesz. A csók óta furcsa volt vele együtt lenni persze ezt nem valotta volna be neki. Sasuke is kerülte a témát és próbáltak úgy viselkedni ahogy eddig. Teltek a napok és szép lassan visszaált minden a régi kerékvágásba. Ugyan úgy hecceltél egymást lökdösődtek és az a szombati nap egyre távolabbinak tűnt.

-Mond Naruto – vette fel a telefont Sasuke a sokadik csörgésre.
-Hali Sasuke.....
-Mi az Dobe? Valamit akarsz mert nem hívtál volna annyiszor.
-Hát nem is tudom hogy kezdjem. Kellene egy kis segítség.
-Segítség?
-Ja matekból.
-Hmmmm.... Mit nem értesz? – kérdezte megadóan Sasuke.
-Konkrétan semmit.... De ezt a mostanit főleg nem....viszont nem tudok most át menni mert később büntetésből ki kell takarítsam a szobám meg Ero-sennin irodáját.
-Büntetés? Mit csináltál?
-A jegyeim miatt azért is kellene a segítséged. Unom már hogy állandóan takarításra fognak....
-Nyomd be a kamerát a gépen Dobe és meg látom mit tehetek...
Naruto a füzetét tartva a kamera elé magyarázott míg Sasuke próbálta értelmezni barátja mit nem ért pontosan.
-Na itt van ez a háromszög bigyó meg valami A meg B meg valami fokokról magyarázott Kakashi-sensei.
-Aham Dobe ezt már konkrétan két éve tudnod kéne akkor lehetett tananyag..
-Volt is asszem de nem gondoltam hogy megint elő kerül az ismétlés során...
-Hát igen te sose gondolkodsz...
-Bazd meg Sasuke...
-Kell a segítség vagy nem Usoratonkachi?..
-Kell kell bocsi.... Na mit kell csinálni?
-A képletet legalább tudod?
-A mit?
-Sejthettem volna..... Na figyelj....- mondta Sasuke és úgy tartotta a lapját hogy Naruto is lássa ahogy magyaráz. Hosszú percekig talán órákig magyarázott Sasuke. Lassan az hitte már idegösszeomlást kap annyira nehezen értette meg Naruto a dolgokat.
-Könyörgőm Dobe mond, hogy ezt felfogtad?
-Ja asszem vágom...a két rövidebb háromszög oldal össz bigyója adja a harmadikat ami a leghosszabb. Meg hogy négyzet vagy mi a tökömet kell csinálni. A B C oldal. Meg derék szög.
-Ja valami hasonló...ki is fogod tudni számolni?
-Nem tudom.....- mondta Naruto és az órára nézve elsápadt.
-Basszus Sasuke már ennyi az idő nekem takarítanom kell különben oda a ramen készletem....kösz még egyszer most mennem kell......- azzal kinyomta a chat ablakot.
Sasukenek válaszolni se volt ideje hogy szóljon rosszul lépett ki és a kamerát bekapcsolva hagyta. Ki akarta nyomni de valami miatt még is a képernyőt nézte. Naruto pakolt valamit és zenét kapcsolt majd elkezdett porszívózni. Sasuke nem hallotta de tudta hogy üvölthet a zene. Naruto ugrált a porszívó nyelével és rázta magát a ritmusra. Sasuke nem tudta levenni a szemét a monitorról. Teljesen belefeledkezett Naruto bolondozásába ahogy táncol és énekel közbe pedig pörög forog ahogy tolja jobbra balba a porszívót. Naruto egy pillanatra abba hagyta amit csinált majd levette a pólóját és a homlokára kötötte. Sasuke szinte tátott szájjal tapadt a monitorra képtelen volt levenni a szemét Narutoról ahogy újra táncolni kezd a zenére. Sasukenek fogalma sem volt mi szólhat de nem is érdekelte feje zúgott torka kiszáradt és teljesen elveszett. Tudta hogy szégyelnie kellene magát amiért konkrétan kukkolja barátját de abban a pillanatba rohadtul nem érdekelte. Szinte lassított felvétel volt számára ahogy Naruto lassan körözött csípőjével majd tolt egyet a porszívón megfeszítve karjait és hátát. Sasukenak nyelnie kellett annyira kiszáradt a torka. Soha nem érzett még ilyet. Tudta hogy Naruto sportos hisz sokat úszott és látta már félmeztelenül de így teljesen más volt. Izmai minden egyes mozdulatnál enyhén megfeszültek és a látvány megbabonázta Sasuket. Majd Naruto ahogy mozgott beleakadt a porszívó zsinórjába és hatalmasat esett magára rántva ezzel az eddig összepakolt ruháit. Sasuke látta ahogy mozog a szája és biztos volt benne hogy barátja cifrán káromkodik.
-Menthetetlen vagy Dobe- jegyezte meg magának mosollyal az arcán és kuncogott egyet. Éles csilingelő hang szakította ki Sasuket a gondolataiból. Mélyet lélegzett mire felvette a telefont és fájó szívvel kikapcsolta a chat ablakot, de utolsó pillantásával még Narutora nézett aki felállás közbe újra hanyatt vágódott.

Te vagy az egyetlen!Where stories live. Discover now