37

996 68 43
                                    

Buluştukları günden iki gün sonra Jimin'in acil araması üzerine tekrardan buluşmuşlardı. Lisa geldiğinde hemen Jimin'e sarıldı. "Çok büyük bir sıkıntımız var sanırım." dedi Lisa sandalyeye otururken.

"Lisa ben çok kötüyüm." dedi Jimin. Lisa ona dikkatli baktığında gözlerinin altının ağlamaktan kızardığını farketti. Cildinin rengi de solmuştu.

"Ne oldu çabuk anlat oppa." dedi Lisa.

"Kızın numarasını bulmamı istemiştin benden. Her neyse bizde o günün akşamında içmeye gittik. Onlar yavaştan sarhoş olmaya başlayınca Jungkook'un telefonunu aldım. Numarayı falan buldum. Ama bulmaz olaydım." anlatırken bile gözleri doluyordu Jimin'in.

"Sana nasıl söylerim bilemiyorum. İnan bana başta inanamadım. Daha doğrusu inanmak istemedim. Ama işin içine fotoğraflar girince." Telefonunu çıkardı ve fotoğrafları Lisa'ya gösterdi. Lisa gördüğü fotoğraflarla elini ağzına kapatıp ağlamaya başladı. "Özür dilerim Lalisa."

"Asıl ben özür dilerim oppa. Keşke senden hiç istemeseydim böyle bir şeyi."

"Ne yapacaksın şimdi?" diye sordu Jimin. Lisa fotoğrafların etkisinden çıkamamıştı. Sahi ne yapacaktı ki şimdi? Gidip o ikisinden hesap mı soracaktı? Biri canını hiç düşünmeden vereceği dostu, diğeriyse hayatının aşkıydı.

"Oppa ben eve gitmek istiyorum."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Çok çalışıyorsun Seokjin. Biraz da kendine zaman ayırmalısın." dedi Jisoo sevgilisinin omuzlarına masaj yaparken. Onu yorgun görmeye dayanamıyordu.

"Ben olsam yapacak kimse yok. Taehyung iki gündür gece gündüz içiyor. Jungkook'u hiç sorma zaten aklı bir karış havada. Jimin de son bir haftadır bozdu. Geriye çalışacak tek bir kişi kalıyor."

"Benim yardımcı olabileceğim bir şey var mı? Seni uğraştıracak basit işler varsa falan ben yapayım." dedi Jisoo. Seokjin sevgilisine baktı. Jisoo'nun ellerini kendi ellerinin arasına alıp öptü.

"Ben seni hakedecek ne yaptım?"

"Asıl ben seni hakedecek ne yaptım?" dedi Jin'in masasına dayadı kalçasını. "Seni çok seviyorum Seokjin. Umarım iyi bir hayatımız olur."

"Umarım güzelim."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lisa'nın içindeki bir ses eve gittiğinde kötü şeylerin olacağını söylüyordu. Ama evde kimse yoktu. Jennie unniesi 2 gündür ailesinin yanındaydı. Jisoo unniesi sevgilisinin yanına gitmişti. Chaeyoung'da Sooyoung'la alışveriş yapacağını söylemişti. Ama yinede içi rahatlamıyordu.

Anahtarını çıkarıp yavaşça kapıyı açtı. Evde birilerinin olduğu kesindi çünkü birilerinin konuşma sesleri geliyordu. Yavaş yavaş ses çıkarmadan odaların hepsine baktı. En sonuncu odaya baktığında gördüğü şeylerle bayılacak gibi hissetti. Midesinin bulunmasıyla ses çıkarmadan hızla evden çıktı. Evin bahçesine çıktığında midesindekileri boşalttı. Kendine geldiğinde koşarak ağlamaya başladı. Ayakları bere götürürse oraya gidiyordu.

"Söz vermiştiniz. Beni üzmeyeceğinize söz vermiştiniz."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bu bölüm birazcık kısa oldu ama yapacak bir şey yok. Ve finale çok az kaldı. Neredeyse her şey açığa çıktı.

Sona yazdığım şeyi hatırlayan var mı?

Chanel Girl || BTS x BPHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin