0.1

9.4K 321 57
                                    

in the mood for love

"seni gördüğümde aşık oldum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"seni gördüğümde aşık oldum."

"sense gülümsedin, çünkü biliyordun

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"sense gülümsedin, çünkü biliyordun."

Aralık 2020

"Biraz acele etsene JK."

"Geliyorum." Gitar çantamı omzuma takıp Taehyung'un peşinden konferans salonuna doğru hızla ilerledim. Pek fazla konferans salonuna çağırılmazdık, büyük bir şeyler olduğu belliydi.

"Neden apar topar salona çağrıldığımız hakkında bir fikrin var mı?"

Sorumun üzerine gülerek cevap verdi. "Dostum bu okuldaki her şeyi bildiğimi sanıyorsan yanılıyorsun."

Birkaç dakikanın ardından konferans salonuna ulaştık. İçeride konservatuardan, her gün gördüğüm tipler vardı. Kimi elinde kemanı, kimi de flüdüyle etrafa meraklı bakışlar fırlatıyordu. Anladığım kadarıyla orkestra hazırlanacaktı. Nasıl tahmin edememiştim ki.

"Şunlara bak!" Taehyung mutlu gözüküyordu. Her gün gördüğü yüzlerce insan onu nasıl mutlu etmişti anlamaya çalışırken gözlerinin sahneye baktığını fark ettim. Muhtemelen dans bölümündeki kızlardan bahsediyordu. Tahmin etmeliydim.

Taehyung gözlerini sahneden alamazken onu da yanımda sürükleyip tenha bir yere geçtim. O kadar tenha bir yerdi ki ışıklandırma bile yeteri kadar aydınlatamıyordu. Kalabalıktan, göz önünde olmaktan hoşlanmıyordum.

"Sanırım yanlış bölüm seçmişim!" Taehyung aniden yanımdan kalktı. "Üzgünüm JK ama güzel görüntü açısından biraz daha ön sıralara gitmem gerekiyor."

O yanımdan kalkar karmaz gitarımı kalktığı yere bıraktım. Ben rahat bir oturma pozisyonu almak için debelenirken, okul profesörlerinden biri mikrofonu eline aldı.

"Sevgili öğrenciler, bildiğiniz üzere her sene bir orkestra kuruyoruz. Bu seneki etkinliğimizde dans bölümü de bize destek olacak!" Yanındaki çoğunluğu kız ama içlerinde erkek de olan grubu yanına davet etti. Grup eğilip bize selam verdi.

the mood ✘ liskookWhere stories live. Discover now