Κεφάλαιο 10

58 8 2
                                    

V POV

Το πρωί ξύπνησα αρκετά κουρασμένος γιατί περίμενα τα αγόρια και γιατί το μυαλό μου σκεφτόταν συνέχεια το φιλί. Κατέβηκα κάτω και τους είδα όλους να περνούν πρωινό.

RM:Κάποιος πάρα κοιμήθηκε.

V:Καλημέρα.

Είπα και κάθισα στο τραπέζι. Τότε είδα τον Jimin και τον Jungkook κάπως τσιτομένους.

V:Τι πάθετε εσείς?

Jm:Εδώ έχουμε αυτούς να μας λένε για τις ηλίθιες.

V:Ααα. Πόσο βαρετά περάσατε εχτές?

Jin:Καθόλου. Ήταν πολύ διασκεδαστικά και έχουν και ωραίο χιούμορ.

V:Καλά είστε σοβαρή? Μετά από όλα αυτά που μας έχουν κάνει εσείς τις συμπαθείτε?

Είπα εξαγριωμένος και σηκώθηκα όρθιος και πήγα στο δωμάτιο μου. Ευτυχώς που από αύριο ξεκινάνε οι πρόβες γιατί δεν θα είχα καθόλου κέφια και το μυαλό μου ταξιδεύει στο χτεσινό φιλί. Κάθισα λίγο στο κρεβάτι μου μέχρι που αποφάσισα να βγω λίγο στο μπαλκόνι να πάρω αέρα. Αυτό που είδα μετά από λίγο με σόκαρε.

Τέο POV

Καθώς σηκώθηκα το πρωί αποφάσισα να κάνω ένα πρωινό ντουζάκι για να ξυπνήσω μιας και σήμερα θέλω να κάνω γενική σε όλο το σπίτι. Δεν φταίω εγώ είμαι μανιακή με την καθαριότητα και έχουμε έρθει εδώ σχεδόν 4 μέρες και εγώ δεν έχω κάνει τίποτα από καθαριότητα. Και κοντεύω να τρελαθώ. Να σημειωθεί ότι η ώρα είναι 09:09. Τέλος πάντων πήγα στο δωμάτιο μου για να ντυθώ ώστε να ξεκινήσω αλλά άκουσα το κινητό μου να χτυπάει. Το άκουγα να είναι απέξω. Βγήκα στο μπαλκόνι μου και το βρήκα στο τραπεζάκι που έχω έξω και τότε η πόρτα έκλεισε. Γυρνάω και βλέπω τα κορίτσια από μέσα να γελάνε.

Τέο:Ανοίξτε μην σας πάρει και σας σηκώσει.

Είπα καθώς σήκωσα το τηλέφωνο μιας και αυτές με πήραν. Αυτές απλώς γέλαγαν.

Μυρτώ:Συγνώμη αλλά εγώ δεν καταλαβαίνει τι γλώσσα που ομιλείτε.

Τέο:Θα σου ε..

Πριν προλάβω μου το έκλεισε και έφυγε μαζί με την άλλη την μουσίτσα. Εγώ εκνευρισμένη με την όλοι κατάσταση ούρλιαξα. Όταν γύρισα είδα τον V να με κοιτάει με γουρλωμένα ματιά μιας και ήμουν μόνο με μια πετσέτα που ήταν υπερβολικά κοντή καθώς έφτανε έως στο μέσο του μηρού μου. Όταν τον είδα έμεινα. Ωραία ξεφτίλα έγινα. Έχω γίνει κόκκινη από την ντροπή μου.

Haters to lovers....or notOù les histoires vivent. Découvrez maintenant