Κεφάλαιο 13

93 9 8
                                    

Το βίντεο δεν κολλάει πουθενά απλώς το λατρεύω 😂😂

Αχ δεν μπορώ άλλο πονάω. Έχω εδώ και κάτι 2 ώρες πονάω αφάνταστα. Δεν τα γλυτώνω τα ντεπον.

Αφού σηκώθηκα για να πάω στο μπάνιο να τα πάρω και μετά στην κουζίνα για νερό ξανά γύρισα στο δωμάτιο μου. Καθώς γυρνάω το κεφάλι μου προς το παράθυρα βλέπω τον V χωρίς μπλούζα. Ο Χριστός και η Παναγία. Τι είναι αυτό? Τέτοιο θεϊκό κορμί δεν έχω ξανά δει. Κοίτα πλάτες κοίτα μπράτσα κοίτα ΚΟΙΛΙΑΚΟΎΣ. Αχ λιώνω. Βγάζει και το παντελόνι. Εντάξει τώρα μου τρέχουν τα σάλια. Τι ωραίο κολαράκι είναι αυτό? Μου έρχεται να το ζουλίξω. Και εκεί που  πάει να βγάλει και το μποξερακι γυρνάει προς το παράθυρο. Εγώ τότε πέφτω κάτω να μην με δει.

Παναγία μου τι ήταν αυτό? Πήγα και ήρθα. Μια στιγμή. Εγώ τόση ώρα έπαιρνα μάτι τον γείτονα μου? Που τυχαίνει να τον μισό κιόλας. Τι έχω πάθει? Τι μου συμβαίνει? Που όσους έβλεπε χωρίς μπλούζα και τους μισούσα ήμουν έτοιμη να ξεράσω. Εντάξει στην αρχή αν είχαν κοιλιακούς τους κοίταγα λίγο αλλά μετά μου ερχόταν αναγούλα. Τώρα νιώθω μια φούντωση.

Αχ είχε ωραίο κορμί ο άτιμος. Έτσι μου έρχεται να πάω από εκεί και να τον βιάσω. Τέο σύνελθε. Θα φταίει η περίοδος. Ναι αυτό είναι φταίει η περίοδος.

V POV

Καθώς άλλαζα για να πάω να κάνω μπάνιο. Είδα από τον καθρέφτη την Τέο να με κοιτάζει με ανοιχτό το στόμα. Γυρνάω να την κοιτάξω και το μόνο που είδα ήταν ένα πόδι. Πες μου ότι έπεσε κάτω για να μην την δω? Χάχα κλαίω. Δεν σε είχα για ματάκια όμως. Να μου πεις και εγώ έχω κοιτάξει καμιά φορά όταν άλλαζε.

Ωραία θυμήθηκα το περιστατικό με την πετσέτα. Πωωωω. Τι το θυμάμαι. Αφού δεν μου αρέσει. Ναι αλλά θα ήταν ωραία από κάτω μου. V συντονίσου.

Άκυρο το ζεστό μπάνιο πάμε για κρύο.

Μαρία POV

Καθώς πήγαινα μια βόλτα συνάντησα τον Jungkook. Αυτός μου έλειπε τώρα. Τον προσπέρασα και δεν του έδωσα σημασία. Αλλά αυτός με πήρε από πίσω. Έχει ορέξεις για ξύλο.

Μαρία:Τι θα γίνει θα με ακολουθείς για πολύ?

Είπα ενώ σταμάτησα απότομα έχοντας τον πλάτη. Για λίγο δεν είπε τίποτα μέχρι που με γύρισε απότομα και με φίλησε. Εγώ τον έσπρωξα και τον χαστούκισα. Αυτός με ξανά άρπαξε αλλά αυτήν την φορά δεν έκανα τίποτα. Φιλάει τόσο ωραία ο άτιμος. Από άλλους αυτούς που έχω φιλήσει αυτός φιλάει καλύτερα. Φιλιόμασταν για ώρα μέχρι που μας διέκοψε κάποιος.

Haters to lovers....or notWhere stories live. Discover now