0.05 ♚ Strange Night

933 60 568
                                    

Fırtınalı bir geceydi, rüzgarlar o kadar sert esiyordu ki Touya kendini pencereye bakmaktan alıkoyamıyordu. Yeni uyanmıştı ve gördüğü kabus yüzünden tir tir titriyordu, fırtına da durumuna hiç yardımcı olmuyordu. Touya kendini sakinleştirmeyi ve uyumayı denedi, bu sadece fırtınaydı. Bu doğaldı ve gördüğü şey de sadece kabustu, gerçek değildi. Olmayacaktı da. Boşuna endişelenmesine gerek yoktu. Fırtına dakikalar geçtikçe daha da şiddetleniyordu ve Touya titriyordu. Bunun nedeni elbet odanın buz gibi olması değildi, Todoroki evi her zaman sıcak olurdu. Hatta Touya'nın kış ayında sıcaktan terlediği olurdu. Yani titremesinin nedeni soğukluk değildi. Fırtına Touya'nın üşümesine neden olmasa da onu çok huzursuz ediyordu. Annesinin ona masal okuyalı ve onu terk edeli saatler olmuştu. Normalde Touya hızlıca uyurdu ve bunu yapmıştı da, o zaman fırtına daha azdı ama kabus onu mahvetmişti. Şimşeğin çakmasıyla da Touya daha fazla düşünmedi ve koşarak odasından çıktı. Yan odada mışıl mışıl uyuyan Fuyumi hemen dikkatini çekti.

Kız kardeşi üç yaşındaydı, yani bir bebekti ama bu gürültüde uyuyabiliyordu. Touya ise ağabeydi, Fuyumi uyuyorsa onunda bunu yapması gerekirdi ama Touya korkuyordu, huzursuzdu. Hem Fuyumi daha hava kötüleşmeden önce uyumuştu, şu an uyansa ve fırtınayı görse ağlayıp dururdu. Touya ise bunu yapmamıştı, evet  korkak değildi. Aklındaki ilk plan Fuyumi'yi dürtmek ve o uyanınca gizlice odadan kaçmaktı, Fuyumi ağlarsa anneleri uyanır ve ona bakardı. Touya da Fuyumi yüzünden uyanmış gibi bahane yapabilirdi ve ardından Touya somurtur, uyku tutmadığını söyler, Fuyumi'yi suçlardı. Bu fırtınanın onu rahatsız ettiğini söylemekten çok daha iyi bir fikirdi. Fuyumi çok tatlıca uyuyordu ve bu Touya'yı kıskandırdı. Touya uyuyamıyordu, bu adil değildi! Ama annesi böyle düşündüğünü bilse ona kızardı, hele kardeşini bu amaçla uyandırdığını öğrense... Belki de kız kardeşini uykusundan etmemeliydi ama ne fark ederdi ki annesi bunu öğrenemezdi. Nasıl öğrenebilirdi ki? Ya da belki de Touya uyumamalıydı, yani ne olabilirdi ki?

Touya kardeşinin odasından çıktı ve saate bakmak için salona girdi, tam lambayı yakacakken durdu. Biri fark eder miydi? Hayır, bu saçma bir düşünceydi. Anne ve babasının odası evin diğer kanatındaydı. Görmeleri için mutfağa gelmeleri gerekirdi ve buraya gelen hiç kimse yoktu. Eskiden  Fuyumi'nin odası anne ve babasının tam yanındaydı, bunun nedeni Fuyumi'nin o zamanlar daha yürüyemeyen bir bebek olmasıydı. Fuyumi o odadaki beşikte uyurdu. Annesi küçükken onunda orada kaldığını söylemişti, hatta Fuyumi bir yaşına gelene kadar Touya da onunla o odada kalmıştı. Annesi küçük oldukları için ve onlarla daha rahat ilgilenmek için sanırım bunu yapmıştı ama biraz büyüdüklerinde ikisine de farklı onlardan çok uzak oda verilmişti. Sanırım bunun asıl nedeni babalarının bunu istemesiydi, Touya nedeni anlamamıştı. Belki de geceleri çok gürültü yapıp uyumadıklarından olabilirdi evet ama bunu yapmayı artık kesmişlerdi ve o zaman farklı odaya geçmişlerdi. Yani olay ses olamazdı. Gerçi Touya babasının Fuyumi ağlayınca sinirlendiğini ve uzaklaştığını hatırlıyordu. Ne zaman Fuyumi huzursuzlaşsa babası hemen annesine çocuğu susturmasını söylerdi. Anneleri bu konuda yetenekli olmalıydı, Fuyumi genelde anneleri onu kucağına alınca uyumaya geri dönerdi.

Touya ışığı açtı. Saat gece birdi, sabah dokuza kadar uykusuz dayanabilirdi. Evet, bulduğu en iyi fikir burdu. Oyalanmak içinde televizyonu açsa ne olurdu ki? Kısık sesle dinlese bence sıkıntı olmazdı, sonuçta anne ve babasının odası çok uzaktaydı. Ses onlara gitmezdi ama ya su içmek için kalkarlarsa? Touya özellikle bu durumda babasına ne diyebilirdi, hiçbir fikri yoktu. Büyük olasılıkla kızacak ve onu odasına yollayacaktı. Touya her geçen gün babasının ona daha dikkatli baktığını görüyordu, sanki bir şey bekliyordu. Bu beklediği Touya'nın özgünlüğü müydü? Touya da bunu her çocuk gibi çok merakla bekliyordu ama babası ondan daha da meraklıydı ve her geçen gün özgünlüğünün hala çıkıp çıkmadığını Rei'ye sorardı. Annesinin gücü güzeldi  evet ama Touya babasının ki gibi güçlü alev özgünlüğü istiyordu. Touya kahraman olacaktı! Tabii ilk önce uyumayı başarmalıydı, günler geçtikçe ve özgünlüğü belirmedikçe babası hayal kırıklığına uğruyordu. Şimdi onu gecenin bu saatinde televizyon izlerken yakalarsa da hiç hoş olmazdı.

Dabi Touya One ShotsHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin