0.07 ♚ Todoroki Akiho (Part 2)

609 48 517
                                    

Güneş ofisine içine doğru parlıyor ve hala yok olmadığını belli ediyordu, sonbahar da oldukları için güneşin bu kadar parlaması garipti ama sonuçta kış gelmeden önceki son zamanları diye düşündü. Ardından kalemi bıraktı ve geriye yaslandı, uzun bir gün geçiriyordu. Masada oturup dosya işi yapmayı zaten hiç sevmezdi, dışarıda hayat kurtarabilecekken bunu kim severdi ki? Enji ayağa kalktı ve bacaklarını esnetti, ardından kahvesini aldı ve işine devam etti. Tamamlaması gereken evraklar vardı ama Enji'nin tahmininden daha erken bitti. Telefonunu eline aldı ve çiçekçiye tıkladı ama o an durdu. Normalde internetten çiçekleri sipariş eder ve hep başkası götürürdü ama Enji bugün hediye göndermekten farklı bir şey yapabilirdi, çiçekleri ona kendi eliyle teslim edebilirdi. İşini erkenden bitirmişti ve bunu yapacak vakti vardı. Ayrıca Enji oğlunun doktoru ile çok sık konuşuyordu ve son zamanlarda Touya'nın iyi olduğunu öğrenmişti. Belki de bugün oğlunu yüz yüze görebilirdi, sonuçta on yıldır onu görmüyordu ve Touya şu an da iyi olduğundan onunla görüşmemesi için hiçbir neden yoktu.

Enji şirketinden ayrıldı ve arabasıyla çiçekçiye gitti, hep internetten söylediğinden yeri bulması uzun sürdü. Ayrıca yer uzaktaydı çünkü aldığı çiçek oldukça pahalı ve her yer de bulunmuyordu. Enji ise bu yeri keşfedince sevinmişti çünkü ilk bulduğu diğer çiçekçi şehrin diğer ucundaydı. Enji arabadan indi ve mekana girdi, alabileceği birçok güzel çiçek vardı ama Touya'nın seveceğini sanmıyordu. O yüzden Enji yine aynı çiçeği aldı ama bu sefer saksı değil, bir buket olarak aldı ve süslemeler ile oldukça gösterişli olmasını istediğinden mağazada beklemek zorunda kaldı. Aslında saksı tercih ederdi çünkü solmazlardı ama zaten Enji abartmış ve her gün saksı yollamaya başlamıştı. Her gün çiçek yollayacaksa buket olarak yollaması daha mantıklı olurdu. Ayrıca çiçek yollamazsa vicdanı rahat etmiyordu, en azından böylece kendini daha az suçlu hissediyordu.

Enji arabasını park etti ve özel hastaneye doğru elinde çiçeklerle yürüdü. Bu hastaneyi alanında en iyilerden biri diye seçmişti, oldukça pahalıydı ama bu önemli değildi. Enji oğlunun sağlığı için her şeyi yapardı. Kahraman kıyafetinde olmamaya özen göstermişti, yanan sakalını da kapatmıştı çünkü Touya'yı korkutmak istemiyordu. Doktor bu şeylerin tetikleyebileceğini söylemişti ve Enji dikkat ediyordu. Enji görevlinin yanına gitmedi, Touya'nın doktoru ile konuşması daha mantıklı olacaktı. Her şeyi bilen tek kişi oydu.

"Oğlumu görmek istiyorum."

Enji kahraman kıyafeti ile olmayabilirdi ama kim olduğunun anlaşılması için buna ihtiyacı yoktu da.

"Bunu yapamazsınız, bu size daha önce de söylendi. Kötü etki yaratacaksınız."

Enji bunu biliyordu, doktor tarafından ona onlarca kez söylenmişti ve Enji buna yıllarca uymuştu.

"Evet ama üzerinden oldukça zaman geçti ve Touya'nın iyi durumda olduğunu bildirdiniz."

Enji ailesi ile işleri düzeltmek konusunda kararlıydı, Rei ile başardıysa bunu Touya ile de yapabilirdi. Zaten bundan sonra Natsuo'da ona daha iyi yaklaşırdı. Enji Touya ile bir şansı olacağı konusunda emindi, hastanede kaldığı sürece insanlar sakinleşiyordu ve daha affedici oluyordu. Örneğini Rei ile de görmüştü. Tamam Touya onu affetmeyebilirdi, zaten Enji yaptıklarından sonra bunu isteme hakkına sahip değildi ama en azından yüz yüze ondan özür dilemeli ve Touya ona ne kadar kızsa da bunu normal karşılayıp hak ettiğini söylemeliydi. Hem Touya onun çiçeklerini seviyordu, tepkisi o kadar kötü olmasa gerek.

"Olanlardan sonra özellikle bu artık bir seçenek bile değil."

Enji kaşlarını çattı, ne demek imkansız!

"İyi olduğunu söylemiştiniz!"

"Tedaviye iyi yanıt verdiği doğru ama geçen gün olan olaydan sonra onu sakinleştirmemiz zor oldu."

Dabi Touya One ShotsWhere stories live. Discover now