2.3

101 12 2
                                    

Eve vardığımda yorgunlukla çantamı askılığın yanına bırakıp, havaların hafif soğumaya başlaması nedeniyle üstüme geçirdiğim hırkamı da asıp, kendimi oturma odasındaki koltuğa bıraktım. Murphy koşar adımlarla yanıma gelip başını dizime yasladı ve onu sevmem için bana bakmaya başladı.

Keyifle bir kahkaha atıp başını okşamaya başladım. O da ben onu koşarken diğer elimi yalıyordu.

Bir süre öylece oturdum üstümdeki yorgunluğu atmak için. Ağır adımlarla odama vardığım gibi üstümü değiştirip kendimi yatağıma bıraktım. Bir süre öylece tavanı seyrettim. sonra tam ayaklanacaktım ki telefonumdan gelen titreşim ile onu elime aldım ve gelen mesaja baktım

Bilinmeyen numara: Tavan ile olan bakışma faslı da sona erdiğine göre artık mutfağa inebiliriz :)

Yüzümdeki tebessünü sürdürürken cevap yazdım

Başak: Aynen öyle. Kahve yapacağım. Sen buralarda mısın?

Bilinmeyen numara: Skdndihfjejdifn bak bu güzeldi

Başak: Arada bir unutsan da ben de bir şeyler öğrensem :(

Görüldü

Omuz silkip sohbetten çıktım ve kendime atıştırmalık alıp odama geri döndüm. Ders yapmaya başlamadan önce biraz daha dinlenmek istiyordum. Kafa dağıtmak için elime kitabımı aldım ve kaldığım sayfayı araladım.

Tam bir sonraki sayfaya geçecektim ki telefondan gelen bildirimleri kitabıma ayracı yerleştirip gelen mesaja baktım. Aynı zamanda canım kahve istemişti bu nedenle gelen mesajları okumaya devam ederken bir yandan da tekrar mutfağa gidiyordum. Ben bilinmeyen numaradan olmasını beklerken Kağan' ın açmış olduğunu tahmin ettiğim bir gruptan mesaj gelmişti

Canım sıkıldı, kendime iş buldum eheheheh

Kağan: Ben yeni kararlar aldım arkadaşlar

Barış: Neymiş o kararlar?

Kağan: Seninle böyle pozlar vermek istiyorum

Kağan:

Kağan:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kağan:

Kağan:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
KARMAŞIK | textingWhere stories live. Discover now