11.

390 41 47
                                    

Η ανθρωπότητα περιήλθε σε κατάσταση υστερίας κατά το Μεσαίωνα επειδή καταπίεσε με άσχημο τρόπο τις σεξουαλικές φαντασιώσεις της Ελληνικής της εφηβείας.


Καρλ Κράους, 1874- 1936, Αυστριακός συγγραφέας



Ο ερωτισμός βρίσκεται στην πιθανότητα μιας χειρονομίας. Ανήκει στη σφαίρα των ονείρων.


Jean Francois Somain, 1943- 2011, Γαλλοκαναδός συγγραφέας


--------------------------------------------------------------------------------


 Πέμπτη 27/12/2018



Ο ήλιος είχε ήδη δύσει όταν το ταξί στάθμευσε έξω από το Ritz Paris. Έπειτα από τρεισήμισι ώρες αεροπορικού ταξιδιού και σαράντα λεπτά στους μαγικούς δρόμους του Παρισίου, ο Ερωτόκριτος έβγαλε τις τρεις βαλίτσες από το πορτμπαγκάζ και σαν σωστός τζέντλεμαν, άνοιξε την πόρτα της Πανωραίας, την έπιασε αγκαζέ έχοντας ένα διάπλατο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του, και περπάτησαν μαζί μέχρι τα εξωτερικά σκαλιά του ξενοδοχείου που ήταν ντυμένα με βαριά μπορντό χαλιά, όπου και τους περίμεναν οι δύο αχθοφόροι με τα σκούρα μπλε, φίνα παναμέζικα καπέλα και παντελόνια και τα λευκά αυστηρά παλτά και γάντια, για να παραλάβουν τις αποσκευές και να τους οδηγήσουν στη σουίτα τους.

'' Όλα καλά;'' έσκυψε στο αφτί της λίγο πριν σταματήσουν τα βήματά τους, '' Μήπως σε αγχώνει η αμφίεσή τους;''

" Αχ Κρίτων μου, δεν μπορώ να δω καμία άλλη αμφίεση εκτός από τη δική σου!" Άφησε το χέρι του καθώς έφτασαν έξω από το ασανσέρ και τον κοίταξε από πάνω μέχρι κάτω: Τα μαλλιά του καλοχτενισμένα προς τα πίσω, το μπλε ρουά κουστούμι, το λευκό πουκάμισο, τα μαύρα καλογυαλισμένα σκαρπίνια του. Έμοιαζε σαν άγγελος στα μάτια της!

" Ελπίζω κι εγώ να ντύθηκα σωστά", του είπε χαμηλόφωνα η Πανωραία που φορούσε ένα λευκό, στενό φόρεμα με μια λευκή γούνα και γόβες στο ίδιο χρώμα, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε μια αλογοουρά. " Νιώθω σαν τη μύγα μες στο γάλα", συνέχισε η κοπέλα, με το βλέμμα της να εστιάζει στον χώρο. Η πολυτέλεια σε αυτό το μέρος ήταν κάτι που ούτε σε ταινίες δεν είχε δει, τα γύψινα, ο χρυσός, τα νεοκλασικά έπιπλα, όλα σε στυλ μπαρόκ, ακόμα και το ασανσέρ είχε κόκκινο χαλί στο εσωτερικό του.

Βάλε... φαντασία 1Where stories live. Discover now