✲Capitolul 12✲

46 0 0
                                    

© xFarAway 2015

All rights including those in copyright in the content of this story are owned by xFarAway. It's illegal to steal and/or copy.

                                          CAPITOLUL 12 : Shadows of the past :

                                                            Prima mea ceartă cu Mark   

Mă trezesc dimineața cu colierul meu la gât și după ce mă pregătesc, mă duc la școală.Am avut noroc și nu am mai văzut acei oameni.

Intru în școală și o caut pe Aline.Afară ,nu.În baie,nu.Unde poate fi ?

”Unde m-aș duce eu dacă aș fi Aline ?” Păi eu m-aș duce la bibliotecă dar nu cred că ea ar face asta,dar este un loc liniștit așa că mai bine încerc.Mă duc la biblioteca de lângă școală și cum intru o văd pe Aline stând singură și gândindu-se.

"Bună! Totul este în regulă?" O întreb eu așezându-mă lângă ea.

"Oh,hei.Da,da,n-am nimic.Ce cauți aici?"

"Am venit să-ți dau asta" îi spun scoțând colierul din ghiozdanul meu.

"Ce ?! Dar de ce mi-l dai mie ?" Mă întreabă ea uimită,uitându-se la colier.

"Pentru că trebuie sa îl dau unei prietene și te-am ales pe tine.Plus că mi s-a spus că este special și m-am gândit că și tu ești specială așa că..." îi răspund întinzându-i colierul.Ea refuză dar după insistențele mele îl acceptă și și-l pune la gât.îmi mulțumește de vreo 30 de ori și mă ia în brațe.

"Ce cauți aici la bibliotecă ? Avem școală" O cert eu prietenește.

"Nu știu.Aveam nevoie de puțină liniște." i s-a întâmplat ceva.Când o persoană spune ca vrea liniște înseamnă că se gandește la o problemă. Cuvântul acela mi-a venit în minte.Contego.Oare puteam să aflu ce înseamnă?

"Sunt calculatoare aici?" o întreb eu pe Aline iar ea îmi dă o privire de parcă aș fi venit din epoca de piatră. 

Mă uitam prin jur ,căutând un calculator disponibil.Ele erau așezate în spate.Eu am mers în direcția lor și am observat că Aline mă urmărea.Nu puteam să-i spun să plece,ar fi fost prea urât din partea mea așa că am lăsat-o.M-am așezat la calculator și am căutat ”contego”.Peste o mie de rezultate au apărut,toate având același titlu.Un titlu în altă limbă.Am dat click pe primul rezultat și am așteptat cu sufletul la gură în timp ce se încărca.Pagina s-a încărcat complet dar n-am putut citi căci ceva mi-a apărut în față.

”Ați încălcat proprietatea ....” Am citit iar ochii mi-au fugit la numărătoaea inversă. ”Această pagină se va --” Și n-am mai putut citi deoarece calculatorul s-a stins brusc.

”Ce . a . fost .asta ?” a întrebat Aline care se sprijinea pe scaunul meu. Eu eram cu gura căscată ,nu știam cum să-i răspund.Atât de important este acest cuvânt ?

”Crezi că cineva ne-a urmărit calculatorul și acum știe unde ne aflăm ?” Reușesc s-o întreb.

”Nu cred că --- N-are cum să --” Se tot răsgândește ea și până la urmă ne uităm una la alta și fugim la ore.

Ora de chimie,nu este o oră foarte rea ,doamna este chiar drăguță ,elevii sunt cei zăpăciți dar ce să facem.Dar totuși eu am reușit să iau detenție.Cum ? Păi doamna m-a scos la tabla iar eu n-am știut nimic.Ea a țipat la mine și i-am răspuns și eu la țipat dar partea cea mai rea este că și Aarin a primit detenție.Dar el a primit-o pentru că a râs de faptul că n-am știut ,și din cauza că doamna era supărată l-a pedepsit și pe el.Norocul ăsta al meu ....

Shadows of the PastUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum