Cedric eller Draco (prt 1)

603 9 0
                                    

Det har gått 2 uker og du har ikke sett noe til Draco. Du har hørt rykter om at han ble med i voldemort sin gruppe. Du hag hengt en del med Cedric, siden han er den enneste som får deg til å bli glad. Men du tenker forsatt på den spesielle natten du og Draco hadde. Og hvor myke leppene hans var. Og hvor søt han var. Du begynner å riste tankene ut av hodet. - han kommer ikke tilbakke, sier du inni deg om og om igjen.
__________etter på_______________
Du går nedover gangen, Cedric ser deg og løper etter deg. -D/N. Roper Cedric. Du snur deg og ser han. -hei, sier du. - som du vet så er kampen min i dag. Så jeg lurte på om du ville se på?-spør han. -ja sure. Jeg skal være der. Sier du med et lite smil. - jo en ting ting. Vil du bruke denne *han gir deg hettegenserne hans til deg* du vet... som støtte- sier han litt sjenert.  Du smiler og tar imot hettegenserne. - jeg skal huske å bruke denne.- sier du. -flott! Ses da- sier han og gir deg en klemm før han drar.
__________på kampen_____________
Viktor og Harry har allerede blitt ferdig med sin kamp. Du sitter ved Hermine og Ron med hettegenserne til Cedric på. Du er redd inni deg , pga kampen var mott drager. Og du vil ikke at Cedric skal bli skada. -d

... du snur deg, det hørtes ut som Draco sin stemme. Men du ser ingen Draco. Du snur deg tilbakke og skjenner at du savner han mer og mer. Brått ser du Draco på den andre siden av banen. Du gnir deg i øya for å se om det er ekte. Og det er ekte! DET ER DRACO! Han sitter med Blais og Pansy. - neste deltager er Cedric- sier homlesnurr. Du ser ned på banen og ser Cedric gå ut. -CEDRIC! Roper du mens du vinker. Han ser på deg og begynner å smile. Han ser at du bruker hettegenserne hans. Du ser også at Draco la merke til det. Du ser at Draco legger armen rundt Pansy. Pansy...du har aldri likt ho. En jente som trur at Draco er hennes. Du har lyst til å slå ho men du kan ikke....
_________etter kampen_____________
Du har gratulert Harry Potter med kampen, og har planlagt å ferie med de etter på.
Du går ut for å snakke med Cedric. På veien ut av slitte ser du Pansy og Draco. Pansy ser deg og forter seg å kysse Draco. Du ser at Draco ikke gjør noe motstand... du føler at klumpen i magen blir større. Så ser Draco deg, han dytter Pansy bort og løper etter deg. -D/n! Det er ikke som det ser ut som , hun kysset meg, ikke motsatt- sier han, du hører at han er lei seg. -noe problem her?- sier En stemme. Du snur deg og ser Cedric. - ikke bland deg diggory- slenger Draco ut. - ikke snakk med D/n, du har såret ho nokk- sier Cedric. -D/n såret meg å.... når jeg fant ut at dere var sammen...-sier Draco og du ser at han er sur men også lei seg. Cedric tar et stegg foran og ser opp å ned på Draco. - forige gang jeg så... så var det du som såra ho først- sier Cedric. Cedric knytter neven som om han skal slå noen. Draco ser på deg også der på Cedric. - Diggory. Møtt meg her etter på. Når... når D/n ikke er her.- sier Draco.

Forbudt kjærlighet (Draco Malfoy)Where stories live. Discover now