Riddel

401 6 1
                                    

Du ser på Draco... han setter seg ned ved deg. - d/n.... er du sikker på at du er en riddel? Sånn 100%?!- sier Draco mens du ser frykten i øynene hans. - ja! - sier du mens du kjenner kaldt luft som renner ned ryggen din.  - har du fødselsmerke da??- sier Draco. Du vet at han snakker om det fødselsmerke alle riddels har. Du snur deg og viser han ryggen din. En flekk som ser ut som et hjerte med et kors over.  Du snur deg igjen og ser på Draco. Du ser tårer i øynene til Draco, og han mister boka ned i gulvet. Du tar opp boka og ser på sidene.  Du leser • Riddel familien er en av de få magi familiene som har 100% magi i blodet. Riddel familien har i fler hundre år gått i Slytherin. For fler hundre år siden , levde riddel familien i et lite hus, en kveld kom en eldre mann og skapte ondskap i familien. Etter det har alle Riddel's hvert en fryktet familie. Det har blitt mer ille for hvert år. De har blitt så farlige for vår verden at det ble bestemt at alle Riddels skal bli utryddet. Så all den onde magien skal bli borte for altid• du lukker igjen boka og du forstår nå alt.... som barn ble du sendt bort til en annen familie for å ikke bli utryddet.... du klarer ikke å holde igjen tårene som er i øynene dine, akkurat i det øyeblikket driter du i alt. Du lar tårene renne nedover fjeset ditt og ned på boka. Draco tar hånda di, han tar bort tårene. Du ser på han. - det går bra, alt vil fikse seg.- sier Draco mens han holder hånda di. Du gir han en stor klem mens du gråter. Draco klemmer deg ekstra hardt. - jeg skal ikke la noen skade deg- hvisker Draco. -jeg vil gjøre alt for å fjerne riddel fra navnet ditt - sier han. Du klemmer han mer.
Du begynner å tenke... ville Tom egentlig ha meg?  Ga han meg til en annen familie for at jeg ikke skule bli tatt? Du rister bort tankene. - vil du gå å spise noe is for å få tankene en annen plass? - sier Draco mens han ser deg i øynene. Å Gud som du har elsket de øynene, fra dag en  har du forgudet de. Like mye som du forguder Draco nå.
Du smiler og nikker på hodet mens du tørker bort tårene. Draco smiler også tar deg i hånda mens dere går for å kjøpe is.
Men dere tenker ikke på boka... boka som nå ligget upasset på bakken...

Forbudt kjærlighet (Draco Malfoy)Where stories live. Discover now