Overaskelsen

233 8 3
                                    

-d/n - du snur deg for å se hvem det er. - der er du, homlesnurr har en overaskelse til oss. Sier Draco som har løpt andpusten etter deg. -en overraskelse?- sier du spørrende . - aner ikke selv.... men... Okey vent litt skal bare få tilbakke pusten...- sier Draco som er helt utslitt . Du begynner å le med tanke på at han bare løp 20 meter.
__________kontoret__________
Du er på kontoret til homlesnurr. - ahh, der er dere. Ja som dere har hørt så har jeg en liten overaskelse til dere. Sier homlesnurr. Du og Draco ser forvirret på hverandre. Homlesnurr gir dere en nøkkel. Dere ser nå enda mer forvirret ut. - åja. Glømte å fortelle hva den er til. Dere har fått deres eget lille rom i det store tårnet ,nord i slottet. - sier homlesnurr. Du og Draco ser sjokkert på hverandre, dere ser på homlesnurr også tilbakke til hverandre. -hva venter dere på. Gå å se rommet nå-  sier homlesnurr og ler. Du løper å gir homlesnurr en klem også går du og Draco spente ut av rommet til homlesnurr.
_____________rommet___________
Dere står nå ved stor svart dør. -ja, det skal være her- sier Draco. Han putter nøklene inn og åpner døra. Det går en stor trapp opp. Dere lukker døra og følger etter. Dere kommer opp til en stor stue som allerede er fiksa opp til dem. - bare et rom ja, eller et hus- sier du og ler litt. Dere ser at det er 1 trapp til. Dere går opp den , trappen er mat smart. Dere kommer opp til en dør , dere åpner den og kommer inn til et stor kjøkken. Du står der med åpen munn. - DET ER JO HELT PERFEKT HER!- sier du å løper rundt i rommet for å se alt. -Draco det er enda en dør? Og enda en. - sier du og peker på to dører.  Draco smiler også går dere inn den svarte døra.  Dere kommer inn til en stooooorrrrrttttt bad, det er 2 vasker ved siden av døra. Det er et stort badekar midt på gulvet. Det er veldig stort og allerede har vann i seg. Gulvet er hvit stein med gull detaljer på. Mens takket er svart og det henger lys ned. Dere går ut av badet og går inn den andre døra som er grønn. Dere kommer inn til en stort rom. Det er en stor seng på gulvet. Det er to slapp der. Og i takket så er det glass vinduer. Så man ser rett ut. Du ser på Draco og han ser på deg. - dette er perfekt. Sier du. - akkurat som deg- sier  draco

Forbudt kjærlighet (Draco Malfoy)Where stories live. Discover now