Familien

437 7 3
                                    

Døra åpnes opp og du ser Cedric som står i døra. Han er drit sint. Du forter deg å dekke deg til. Draco forter seg å tar på seg noen bukser. - Du sa du ikke skule røre ho....- sier Cedric lavt - DU LØY!- sier Cedric . -ho er min , ikke din forstå det diggory- slenger Draco. -DET ER PÅ TIDE AT NOEN SETTER DEG PÅ PLASS!- sier Cedric mens han løper mott Draco. Cedric slår til Draco. Draco faller ned på bakken, det rener blod fra Nesa hans. Draco reiser seg opp å slår til Cedric. Cedric og Draco havner i en stor slåss kamp. Du forter deg å tar på en stor hettegenser. - STOPPPP!- skriker du. - hva faen driver dere med?!- sier du. - ikke bland deg d/n- sier Draco - jeg er drit lei av å høre det! Hva skjer med dere to?!- sier du. - jeg liker deg, og jeg kan gi deg et bedre liv en det Malfoy kan- sier Cedric , du hører at han er litt sårbare nå.- d/n.... du vet Jeg elsker deg?- sier Draco. -Cedric.... jeg liker deg å- sier du. Draco ser på deg, du ser tårene i fjeset hans. - men jeg liker Draco mer....- sier du å. Du ser at Cedric ser skuffa ut - var verdt et forsøk, men jeg vil altid vente på deg- sier Cedric mens han tørker vekk blod fra fjeset. Cedric går og det er bare du og Draco igjen. Du henter papir å går bort til Draco for å fjerne blodet. - går det bra?- sier du mens du tørker bort blodet i fjeset hans. - gjør litt vondt men det går bra.- sier Draco. Du ler litt inni deg for du vet at Draco bare tøffer seg. - men hva krangler altid du og Cedric om? Det kan ikke bare være pga han liker meg- sier du. - d/n.. vet du hvor mange ganger jeg har funnet lapper fra Cedric i slappet ditt? Jeg har fjerna alle sammen bare for at du ikke skal få følelser for han...- sier Draco mens han ser ned i bakken.  Du ser Draco i øynene. - det er ingen som kan få meg til å føle noe mindre for deg- sier du mens du gir han et kyss på kinnet.
_________etter på__________
Dere driver å klær på dere. Du henter tinga dine og er på vei til å gå . - d/n?- sier Draco. Du snur deg og svarer -ja?. - du vet i morgen?- sier Draco. - ja? Da er det høstferie?-svarer du. - jeg lurte på om du vile være med meg og familien min da- svarer Draco. Du tenker deg om, du har jo ingen andre å være med. - ja, det ville jeg likt veldig mye- sier du mens dere smiler il hverandre å går.
__________ neste dag ______________
Det er tidlig på morningen og du sitter med Hermine å pakker. - d/n? Sier Hermine.- ja. Svarer du. - siden du ikke har noen å være med i høstferien , så kan du være med min familie og meg- sier Hermine. - skule gjerne det, men jeg skal være med Draco og familien hans.- svarer du med et smil på munnen. Du ser at ansiktet til Hermine blir blekt. -d/n! Tenk om de finner ut om.....riddel...tingen.- sier Hermine. - jeg og Draco har snakket med honlenusrr og vi fant ut at det er tryggest om jeg bruker Smith istede. Svarer du. - hvorfor akkurat smith? Jeg har aldri hørt noen hekser eller trollmenn med det etternavnet?- sier Hermine. - nettop!- svarer du og smiler. Dere forsetter å pakker. - d/n, vi må dra. Brått står Draco i døra. - men togget går ikke før om 2 timer?- svarer Hermine. Draco ler litt. - jeg og d/n skal ikke ta togg tilbakke. Vi flyr. - sier Draco mens han ser på deg og smiler.
___________veien hjem_________
Du og Draco er midt uti ingen steder. - Draco, når er vi framme- sier du. - snart, veldig snart. - svarer han. Brått ser du en stor vogn. Den er matt svart med fint gull design. Det er også 8 svarte dyr som du aldri har sett før. Draco hjelper deg inn i vognene. Det er fine røde setter inni. - gruer du deg?- spør Draco mens han tar hånda di. - litt - svarer du. - hei, ikke bekymr deg. Alt vil gå bra. Faren min er litt... ja noe for seg selv... men moren min vil du elske.- sier Draco. Du smiler og ser gjennom vinduet.  Du ser at dere allerede flyr. Du ser Galtvort langt der borte. Og du ser den store sjøen og de høye fjella i bakgrunnen. - så fint.sier du. - ja, men jeg vet om noe finere- sier Draco. -hva?- sier du spørrende. Draco let litt - deg. D/n du er det finleste for meg- sier Draco. - du er så søt- sier du mens du leger hodet ditt på skuldra hans. Og du sovner.
Du våkner opp av at Draco stryker hånda gjennom håret ditt. -d/n vi er framme -hvisker Draco til deg. Du våkner opp og ser ut. Du ser et stort hus. Med vakker detaljer. Du ser også en stor port. - ikke bry deg om porten, den er for å holde folk unna. Du og Draco går ut av vognene og begynner å gå mott porten. Draco sier en trylle formel som gjør sånn at porten blir borte. Med en gang dere har gått igjennom den Så kommer den tilbake. Du kjenner at du gruer deg litt, og Draco må ha lagt merke til det, siden han begynte å holde hånda di. Dere går videre inn. Draco åpner døren og du ser inn til en stor gang, det henger en stor lampe i midten av hele rommet. Og gulvet er svart,glatt stein. Veggene er svarte med gull og grønne detaljer. - så du må være d/n- hører du en stemme si. Du snur deg og det er.....

Forbudt kjærlighet (Draco Malfoy)Where stories live. Discover now