KAÇIŞ 5.KISIM

331 50 33
                                    


"Ahahaha, beni bununla öldürebileceğini mi düşünüyorsun." Ruby iki parmağıyla ittirerek kılıcı kenara çekti. Claudio bu sözlere aldanmayarak kılıcını ona doğru salladı. Bunu yapmasıyla kadının kılıcı ikiye bölmesi bir olmuştu.

Ardından kadın Claudio'nun göremeyeceği bir hızla onu yakasından tutup karşı duvara fırlatmıştı. Durum ciddiydi. En güçlülerine denk gelmişlerdi ve eğer zaten bir illüzyonun içindeyseler oradan çıkmaları neredeyse imkânsızdı.

Ruby duraksamadan Claudio'nun yüzünün ortasına doğru bir yumruk salladı. Claudio son anda kaçabilmiş ve onun yerlere kadar uzanan simsiyah saçlarından tutup az önce kendisinin uçmuş olduğu duvara doğru fırlatmıştı. Kenarda ayakta durmaya çalışan Azuma, Claudio'nun yüzünün kanlar içinde olduğunu gördü.

Ruby duvara çakılmış olsa bile hemen kendini toparladı ve dağılmış saçlarını düzenleyerek Claudio'ya doğru birkaç adım attı. Claudio her an ona saldırmaya hazırdı. "Ahahaha, Ange'in yanına aldığı kişilerden daha azını beklememeliydim."

Gözleri kenarda kendinden geçmiş olan Azuma'nın üzerine indi. Daha demin konuştuğu adamlardan biri köşede durmuş, ciddi bir yüz ifadesiyle onları izliyordu. "Onlara zehirden enjekte etmedin mi?"

Bunun üzerine adamın gözleri unutmuş olduğu bir şeyi yeniden hatırlamış gibi açıldı. "Uzun saçlı olana verdim."

Ruby, Azuma'ya doğru bir adım attı ancak bununla Claudio ona hızla bir yumruk sallamıştı. Kadının son anda geri çekilmesiyle yumruğu denk gelmemişti. Ruby onu yakasından tutarak yere doğru çarptı. Birkaç kemiğinin kırılma sesi geldikten sonra baygın yatan çocuğun üzerine basarak Azuma'nın olduğu yere gitti.

Azuma her ne kadar kendini berbat hissetse de kendisini kılıcını kınından çıkarmaya zorladı ve kılıcın keskin ucunu kadına doğru yöneltti. Ruby gülümseyerek kılıca dokundu. "Bunun üzerimde işe yaramadığını görmedin mi?"

Azuma onun sözlerini bile bitirmesine izin vermeden kılıcıyla kadına doğru hamle yaptı, saraya geldiklerinden beri Destin ve Claudio ile kılıç çalışıyor olduğu için hareketleri hızlanmış olmasına rağmen normal haliyle yapabileceklerinin yanından bile geçmiyordu. Kadın kenara çekilerek Azuma'nın kılıcı tuttuğu bileğini kavradı ve onu duvara doğru itti. Azuma son anda ona doğru bir tekme savurarak kadın ile duvar arasında kalmaktan kurtulmuştu.

Karnına tekme yiyen kadın Azuma'nın vurduğu yeri ovaladı. Azuma hemen kenara çekilip ona biri kere daha kılıçla saldırmayı düşünmüştü ancak Ruby ondan daha hızlıydı. Azuma'yı yere sermesi iki saniyesini almamıştı. Kollarını yere iyice sabitlerken adama sordu. "Eksik doz mu verdin? Neden hâlâ hareket edebiliyor?!"

"Tam doz verdiğime eminin efendim." diye cevapladı hâlâ kenarda dikilmekte olan adam.

Ruby, nefesini düzenlemeye çalışan Azuma'yı iyice inceledi. Ardından yüzünü ona yakınlaştırarak konuştu. Tenini okşayan nefesi Azuma'nın tüylerini diken diken etmeye yetiyordu. "Nesin sen?"

Azuma yeniden ona bir tekme geçirmeye çalıştı ancak hiç gücü kalmamıştı. Kadın onun debelenmeye başladığını görünce biraz geri çekildi. Patlattığı kahkaha tüm koridorda yankılanıyordu. "Ahahahaha, bu zehrin sende etki etmemesi için yalnızca bir seçenek var..."

Cümlesi ve kahkahası kafasına doğru uçan bir kılıçla yarım kesilmişti. Refleksleri iyi olduğu için kılıçtan son anda kaçabilmişti ancak arkasında duran adam için aynı şey söz konusu olmamıştı. Muhtemelen zehirli olan kılıç tam göğsüne girmişti. Adam göğsünden akan kanlara kocaman gözlerle baktıktan sonra yere yığıldı. Azuma adama tek bir bile bakış bile atmadan kılıcın geldiği yöne döndü. Tanıdık silueti görmesiyle yüz kasları tamamen gevşedi. Kendini yeniden kalkmaya zorlayarak Claudio'nun yere çakılı kalmış olduğu tarafa doğru gitti.

HALF & HALF - Yarı Melek [BL]Where stories live. Discover now