9. Bölüm : Öfke

770 88 440
                                    

Bölüm benim yazımımın en zayıf noktası olan dramdan bolca içerir, lütfen cringe yerlere takılmayınız 🥺

Yazar ağzından

"Siktir."

Sekizinin de aklından aynı anda geçen kelime buydu.

Taşlar yerine oturmuştu artık. Natsu, Gajeel, Juvia ve Laxus, vedalarından bir gün sonra, bir yıl önceden gelmeye gönüllü oldukları Fiore Büyü Akademisi'nin açılacağını öğrenmişlerdi. Gönüllü olmalarının sebebi de hem merak, hem de akademiye katılacak diğer öğrencileri koruma içgüdüsüydü. Yoksa Fiore'lilere asla güvenmezlerdi.

Ve o vedanın ardından akademinin haberini almaları o kadar şoke verici olmuştu ki üzgünlüklerini unutmuşlardı. Hiçbirinin aklından, bunun bir tesadüften fazlası olabileceği geçmemişti.

Ama şimdi, veda edip bir daha göremeyeceklerini düşündükleri insanlar karşılarındaydı.

Hepsi koridorda öylece durmuş, ilk birkaç saniyeyi gördüklerinin gerçekliğini anlamaya çalışarak geçirmişlerdi. Ve bu gerçekliği sindirdikleri anda da, tepkilerini göstermeye, daha doğrusu gizlemeye çalışmışlardı.

- İnanamıyorum... Bunca zaman onlardan biriyle mi arkadaşmışım ben?

Levy bunu istemsizce söylemişti. Hatta kendi kendine mırıldanmıştı sadece. Ama Gajeel duymuştu. Kendine "O bir Fiore'li, ne bekliyordun?" demesine rağmen içinde hissettiği kırgınlığa engel olamadı.

Lucy ve Natsu birbirlerine bakıyor, ikisi de birbirinin bir şey söylemesini, sormasını, konuşmasını istiyordu. Ama aynı anda tepkilerinden korktukları için ikisi de ilk adımı atmaya cesaret edemiyordu.

Mira, Laxus'a sadece bir kere bakmış, sonra ise tamamen yere bakmaya başlamıştı. Laxus için açık bir mesajdı bu. Yaşadıkları her şey zaten bitmişti. Ve şu anda bunun hatırlanmasının bir anlamı yoktu.

- Gray-

Gray başını çevirip başka yere bakmaya başladı. Juvia da yutkunup sustu. Gray'in gözünden geçen öfkeyi, hayal kırıklığını ve başka duyguları görebiliyordu. Ama bu yoğun tepkiye bir anlam veremiyordu.

O sırada Jellal ve Erza da geldiler. Ortamdaki gerginliğin farkına bile varmadan Jellal Lucy'nin, Erza da Laxus'un yanına gitmişti.

- Başkan yardımcısı olmaya devam edecekmişsin, iyi oldu bence tek ba-

Jellal Lucy'nin kendisine bakmadığını fark edince sustu. Erza da arkadaşlarını inceliyordu. İkisi de bir terslik olduğunu fark ettiler. Bir süre daha kimseden ses çıkmayınca Jellal konuştu.

- Bir şey mi kaçırdık?

Lucy tam cevap verecek, ve bu sessizliği kırıp insan gibi konuşmak isteyecekken arkadan bir ses yükseldi.

- Kavga vaaar! Koşun, Jellal-san'lar yeni öğrencilere hadlerini bildirecek!!

Erza kaşlarını çatarak bunu bağıran çocuğa döndü.

- Dur, ne-

Bu sefer bir kız sesi yükseldi.

- Millet gelin! Erza-san ve Laxus-san dövüşmek için birkaç Fiore'li buldu! Günlerini gösterecekler onlara!

Herkes neye uğradığını şaşırmış halde etraflarına bakarken koridordaki kalabalık artmaya başladı. Fiore ve Alvarezli öğrenciler toplanıyor "Dövüş! Dövüş!" diye bağırarak tezahürat yapıyorlardı.

Herkes sinirle çevresindekileri susturmaya, kavga etmediklerini anlatmaya çalışıyordu. Ama öğrenciler öylesine gaza gelmişti ki, çoğu kişi dinlemeden sadece bağırıyordu. Koridora her gelen de aralarına katılmaya başlamıştı.

Fairy Tail : Savaş AkademisiWhere stories live. Discover now