11. Bölüm : Balo

706 76 461
                                    

Hem erken gelen hem de 3000 kelimelik bölüm demek.

Hem de sınav haftamda.

Sizi cidden seviyorum gençler :3

Lucy'nin ağzından

- Nereden çıktı şimdi ya bu?! dedi Levy bir kez daha söylenip topuklu ayakkabısını giyerken.

- Bu sene bizi "kaynaştırma" adına hem Warrod-san, hem de Alvarez okulunun müdürü bayağı çaba harcayacak gibi, dedi Mira saçını düzeltirken.

- Bu arada, Alvarez'in müdürü kim? Adamı ne gördük ne de ismini duyduk, dedim düşünürken. Bir yandan da hafif bir makyaj yapmaya uğraşıyordum.

Kızlar omuz silktiler. Bilmiyorlardı ve düşünecek halleri de yok gibiydi.

Dersler bittiğinde ve odalarımıza döndüğümüzde hepimiz yataklarımızın üstünde süslü davetiyeler bulmuştuk. İki okulun da davetli olduğu bir balo.

Ve katılım zorunlu.

Bu balo, önceki yıllarda her senenin başlangıcında ve bitişinde yapılırdı normalde. Çılgınlar gibi eğlendiğimiz müthiş bir akşam olurdu. Ama şu anda öyle olmayacağını anlamak için dahi olmaya gerek yoktu.

- Şarkı söyleyecek birine ihtiyaç varmış. Kabul ettim. En azından insanlarla ters ters bakışmak yerine yapacak daha iyi bir işim olur, dedi Mira bir bardaktan sesinin dayanıklılığını arttıracak bir karışım içerken.

- En çok da şu kurala güldüm, dedi Levy zorlukla gülümsemeye çalışarak. Ama delirecek derecede sinirli olduğu her halinden anlaşılıyordu.

"Çiftli danslarda herkes öteki okuldan biriyle dans etmek zorundadır"

Mira kafasına diktiği bardağı bırakırken o da sinirle söylendi.

- Gerçekten, bunlar bizi iyi geçindirmeye mi uğraşıyor, ilk günden birbirimizi saldırtmaya mı?

Mira ve Levy'nin homurdanmalarını duymazdan gelmeye çalıştım. İtiraf etmem gerekirse içimde dindiremediğim bir heyecan vardı.

Çünkü, biriyle dans edeceğime dair tatlı bir umudum vardı.

•••

Hepimiz elbiselerimizi giyip saçlarımızı yapmıştık. Mira koyu kırmızı kabarık bir elbise giyip saçlarını dağınık topuz yapmıştı. Ben pembe bir elbise giyip saçlarımı salmıştım. Levy ise turuncu renkli bir elbise giyip saçlarına bandana takmıştı.

- 3-4 yıl önce sizin yaşlarınızdayken kaküllerimi bağladığım zamanı hatırlıyor musunuz? dedi Mira bir anda.

Levy ile aynı anda gülmeye başladık. Mira eskiden sırf düzeltmeye üşendiği için sürekli kaküllerini bağlardı. Ve bazı insanlar beğense de biz çok dalgasını geçerdik. Açık hali çok daha güzeldi çünkü. Neyse ki son 3 yıldır yapmayı tamamen bırakmıştı.

Sonunda odadan çıkmıştık. Gray ve Jellal'le de buluşup balonun gerçekleşeceği, okulun yeni yapılan ve daha hiç görmediğimiz bir kısmına doğru yürümeye başladık.

Fairy Tail : Savaş AkademisiWhere stories live. Discover now