Θα ερθεις εδω με το πρωτο αεροπλανο {19}

234 36 0
                                    

Φτασαμε τις 1k προβολες!! Σας ευχαριστω πολυυ. Αν σας αρεσει η ιστορια μη ξεχασετε το αστερακι. Καλη αναγνωση<3

Τεντωσα τα χερια μου τεμπελικα για να ξεπιαστω απο τον υπνο και σηκωθηκα. Ο πονος στο κεφαλι μου δεν ελεγε να υποχωρησει με τιποτα. 

Αφου εκανα ενα ντουζ για να διωξω τη νυστα, κατεβηκα στην κουζινα για να παρω ενα παυσιπονο για το κεφαλι μου. Εκει βρηκα τη Σοφια να ετοιμαζει πρωινο. Της χαμογελασα ευγενικα και βρηκα το κουτι με τα χαπια.

Λιγη ωρα αργοτερα ενιωθα πολυ καλυτερα. Ανεβηκα στο δωματιο μου και ανοιξα τα βιβλια μου για να ξεκινησω να κανω τα μαθηματα που μας ειχαν βαλει αλλα χτυπησε το κινητο μου. Κοιταξα προς το μερος που το ειχα αφησει και ειδα πως με καλουσε η μητερα μου.

"Παρακαλω;" 

"Γεια σου παιδι μου. Τι κανεις;" ακουσα τη φωνη της απο την αλλη γραμμη

"Καλα μητερα εσυ; Ο πατερας;" ρωτησα με ενδιαφερον

"Καλα αγορι μου. Μια χαρα ειμαστε. Πως παει το διαβασμα;" ρωτησε και δυσανασχετησα

"Πολυ καλα μητερα. Μολις τωρα ανοιξα τα βιβλια μου για να ξεκινησω τα μαθηματα που μας εβαλαν για το σαββατοκυριακο" ειπα και ακουσα ενα επιφωνημα εκπληξης 

"Τοσο αργα; Ιασονα ειναι 11 παρα 20. Τι ωρα ξυπνησες;" ρωτησε και δαγκωσα τα χειλια μου μη ξεροντας τι να απαντησω

"Ξυπνησα στις 10" ειπα δειλα

"Εχεις ενα προγραμμα και δεν μπορεις να παρεκλινεις. Μη τυχον ξανασυμβει αυτο. Αν ξαναγινει, θα ερθεις εδω με το πρωτο αεροπλανο. Καταλαβες;" ειπε και πριν προλαβω να απαντησω μου εκλεισε το τηλεφωνο.

Κλωτσησα την καρεκλα του γραφειου μου θυμωμενος και ξαπλωσα στο κρεβατι κλεινοντας σφιχτα τα ματια μου. Κοιταξα τα βιβλια που βρισκοντουσαν πανω στο γραφειο μου και σηκωθηκα με βαρια καρδια για να ξεκινησω οσα ειχα να κανω.

[...]

Η ωρα πλεον ηταν 4 το μεσημερι. Κουρασμενος ξαπλωσα στο κρεβατι και εκλεισα τα ματια μου για να ξεκουραστω λιγο απο το διαβασμα.

Ξαφνικα ακουσα το κινητο μου να χτυπαει και μουγκρισα εκνευρισμενος. Γιατι παντα χτυπαει οταν προσπαθω να ξεκουραστω; Απλωσα το χερι μου και το επιασα σηκωνοντας το.

"Ναι;" ειπα χωρις να ξερω ποιος ειναι

"Ελα ρε τι εγινε κοιμοσουνα;" ακουσα τη φωνη του Γιαννη απο την αλλη γραμμη και ξεφυσωντας του εκλεισα το τηλεφωνο στα μουτρα. 

Τα ματια μου εκλεισαν σιγα σιγα και παραδοθηκα σε εναν λυτρωτικο υπνο.

[...]

Τα ματια μου ανοιξαν αποτομα και τεντωσα το χερι μου για να πιασω το κινητο μου. Η ωρα ηταν 7 το απογευμα. Σηκωθηκα και κοιταχτηκα στον καθρευτη. Πρησμενα ματια, ανακατεμενα μαλλια και σημαδια απο το μαξιλαρι. Παλι κουκλος ειμαι...

Ανοιξα την πορτα και κατεβηκα στην κουζινα για να φαω. Πριν προλαβω να κανω δυο βηματα ακουσα το κινητο μου να χτυπαει. Το επιασα και το σηκωσα.

"Ελα" ειπα στον κολλητο μου.

"Ελα. Θες να παμε για καφε;" ρωτησε και το σκεφτηκα για λιγο

"Ναι αλλα μονο για καφε. Μη παμε παλι σε παρτι και τετοια" ειπα αυστηρα

"Καλα ντε. Σε μιση ωρα θα περασω να σε παρω" ειπε και μου το εκλεισε

Εκανα ενα γρηγορο ντουζ για να ξυνπνησω και βγηκα βιαστικα για να βρω ρουχα. Αφου φορεσα ενα μπλε τζιν και ενα ασπρο μπλουζακι, πηρα απο πανω το μπουφαν μου και ψεκαστηκα με κολωνια.

Εφτιαξα λιγο τα μαλλια μου και αρχισα να κατεβαινω τη σκαλα προσπαθωντας ταυτοχρονα να φορεσω τα παπουτσια μου. Φτανοντας στο σαλονι, βρηκα τη Σοφια να ξεσκονιζει. Της χαμογελασα ευγενικα και εκεινη ανταπεδωσε.

"Σοφια αν θες αυριο μπορεις να μην ερθεις. Αρκετα κουραστηκες ολες αυτες τις μερες. Θα σε καλυψει η Σουζι και η Μαρια" της ειπα και φωτιστηκε το προσωπο της.

"Αληθεια;" ρωτησε

"Ναι" ειπα χαμογελωντας

"Ευχαριστω τοσο πολυ" ειπε και βγηκε απο το σαλονι αφηνοντας με μονο.

Ανοιξα την πορτα και βγηκα εξω περιμενοντας τον Γιαννη. Λιγα λεπτα αργοτερα ειδα το αυτοκινητο του να μπαινει στην επαυλη και σηκωθηκα απο το παγκακι του κηπου στο οποιο καθομουνα.

Μπηκα στο αυτοκινητο και αφου χαιρετηθηκαμε, ξεκινησε το αυτοκινητο με προορισμο μια καφετερια στο κεντρο.

HerWhere stories live. Discover now