025) Story

435 46 0
                                    

"Hyung, spune-mi povestea ta." Aproape au terminat de mâncat, când Jisung i-a cerut mai multe detalii. Era curios ce l-a condus pe Minho să facă ceea ce a făcut.

"Ce poveste?" Întreabă Minho, cu toate că știa destul de bine. Voia doar să tragă de timp.

"De ce v-ați despărțit?"

"Ah, pentru nu place."

Era o situația din care putea să scape, totuși. Doar spunându-i că are o treabă urgentă, Jisung probabil ar fi înțeles. În schimb, i-a explicat totul. De la început, până când s-au despărțit. Era surprinzător de ciudat pentru el modul simplu în care îi povestea.

"Înțeleg." Jisung doar a dat aprobator din cap, imaginându-și că nu era ușor să faci o decizie pe care să o regreți, mai apoi. "Hyung, putem facem o poză?" Întreabă, recăpătându-și zâmbetul.

"Sigur."

A fost chiar interesant să îl cunoască pe Minho. Și-a dat seama repede că e o persoană bună, iar acum începea să își dorească să nu fie doar un cuplu fals. Simțea puțină gelozie, văzând de câte era capabil pentru cine place.

"Jisung? Hey!" Minho l-a bătut ușor pe umăr, observând că Jisung era pierdut în propria lume. Oare procesa modul în care l-ar putea ucide? Sau asta era ce gândea Minho.

♡♡♡♡

ꜰᴀᴋᴇ ᴀᴄᴄᴏᴜɴᴛ || ᴍɪɴꜱᴜɴɢWhere stories live. Discover now