038) Minho we see you

413 43 1
                                    

Bătăile în ușă l-au făcut pe Jisung să se grăbească să o deschidă. Îl aștepta pe Minho. Știa că o să vină. Ce nu aștepta, erau florile din mâna lui Minho.

"Pentru tine." Spune, văzând cu ce expresie fixă le privea Jisung.

"Care mine?" Ok, poate că s-a panicat puțin cam mult. Și poate că Minho observase asta "Vreau spun, mulțumesc." În speranța că poate nu a auzit ceea ce a spus prima dată, a zâmbit, luându-le mai mult cu forța.

"Ești gata?" Încă era lângă ușă, așteptând ca celălalt să răspundă.

"Da." Spune, ieșind și închizând ușa în urma lui. "Mulțumesc pentru ai venit."

Înainte să pornească mașina, Minho și-a verificat telefonul, încercând să găsească niște noutăți. Despre eveniment și în special, despre fostul lui prieten. Sau așa îi plăcea lui să creadă.
Pe Jisung l-a lovit curiozitatea, prin urmare, a reușit să arunce o privire în telefonul lui.

Tot timpul pe drum și l-au petrecut având discuții scurte. Dar erau confortabili unul în prezența celuilalt.

Dintre prietenii lor, ei au ajuns primii, iar la insistențele lui Jisung s-au așezat la o masă de lângă scenă, pentru că voia sa își vadă prietenul cântând de aproape, desigur.

În scurt timp, Minho l-a văzut și pe Jeongin intrând în încăpere. Părea că încearcă să îi atragă atenția spre ceva anume. Și așa era, pentru că la câteva mese distanță se aflau Changbin și Felix.

Minho și-a dat ochii peste cap, făcându-l pe Jisung să îi observe expresia iritată a feței. Poate că acum era momentul potrivit pentru ca să îl consoleze. Tocmai de aceea l-a luat de mână și i-a zâmbit cald.

Dar doar dacă Jisung ar știi că el însuși e motivul din spatele comportamentului lui Minho.

♡♡♡♡

ꜰᴀᴋᴇ ᴀᴄᴄᴏᴜɴᴛ || ᴍɪɴꜱᴜɴɢKde žijí příběhy. Začni objevovat