058) And I oop-

375 35 4
                                    

Locuința era cu adevărat mare. Atât în afară, cât și înăuntru. Prea mare chiar și pentru 6 persoane. De aceea Seungmin a spus că e scumpă. Minho a urcat la al doilea etaj, observând că are trei camere. Cum el era singurul treaz la acea oră, a început să le verifice, în căutarea celei libere.

Prima era ocupată de Hyunjin și Seungmin, evident. Pe a doua nu a putut să o verifice, deoarece era încuiată. Tocmai de aceea și-a asumat că în ea ar trebui să fie Jeongin, Chan și, ei bine, Jisung.

Minho l-a rugat pe Seungmin să îi păstreze o cameră doar pentru el, deci așa a făcut, nu? Prin urmare, a treia trebuia să fie a lui.

O cameră destul de mare, cu priveliște destul de frumoasă afară. Nu s-a mai deranjat să aprindă lumina. Tot ce voia era să doarmă mai repede. Și-a lăsat bagajele pe unde a apucat, așezându-se în pat. Nu a durat mult până a tresărit la simțirea prezenței unei persoane de lângă el.

Așa zisa persoană s-a întors cu fața spre el, oftând adânc și încercând să își rearanjeze pătura ce tocmai i-a fost deranjată.

♡♡♡♡

ꜰᴀᴋᴇ ᴀᴄᴄᴏᴜɴᴛ || ᴍɪɴꜱᴜɴɢWhere stories live. Discover now