063) I like you

383 31 4
                                    

"Oh, Doamne. Ești bine? Nu am vrut să—" Minho nu a apucat să își termine propoziția, când a fost tras de Jisung mai aproape.

"Te plac, hyung." Spune Jisung, zâmbind și punând o expresie șocată pe fața lui Minho. Aproape 3 minute au trecut, fără ca Minho să scoată vreun cuvânt. Prin urmare, a hotărât să vorbească din nou. "Te plac." Spune, de data aceasta mai tare și mai clar. Când era pe punctul să își deschidă gura și să vorbească, Jisung i-a luat-o înainte. "Ascultă, nu trebuie spui nimic. Am vrut doar îți spun te plac și e greu țin pentru mine." Era pe punctul să plece, când Minho l-a prins de mână pentru a-l opri.

"Jisung, și eu te plac. Și nu pentru vreau încep o relație falsă, okay? Să nu mai eviți vreodată." A observat cum Jisung și-a lăsat privirea în jos, încercând să își ascundă zâmbetul.

"Credeam te întâlnești cu Changbin, din nou." Spune Jisung, imediat cum a reușit să se desprindă din îmbrățișare lui Minho. Își amintea ziua în care i-a văzut pe cei doi în cafenea, distrându-se.

"Ce? De unde ți-a venit asta?" Întreabă, privindu-l confuz. Lui Jisung îi era, într-adevăr, dificil să explice.

♡♡♡♡

*a/n: următorul update este ultimul :((. btw, am un changlix au și un seungjin au prin ciorne. pe care să îl public primul? send help pls :))

ꜰᴀᴋᴇ ᴀᴄᴄᴏᴜɴᴛ || ᴍɪɴꜱᴜɴɢWhere stories live. Discover now