Gel Gelinim Gönlüme Gel

587 20 0
                                    

Bugün güzel bir gün. 6 yılın yükünü attım bugün. Seviyorum dedim nihayet Karan'a. Şimdi hiçbir şekilde özlemediğim odamdayım. Yatağa uzanmış, tavanı izliyorum.

Karan'a onu sevdiğimi söyleyeli bir hafta oluyor. Hiç evden evi geçtim odadan bile çıkmadım ama mutluyum. Çünkü yarın Karan'la buluşacağız. Ona beni kardeş olarak sevdiğini bildiğimi söyledim.

Bu can acıtan aşkı kalbimden sökmem için bana onunla sadece bir gün vermesini istedim. Benim gönlü zengin adamım incitmedi herkesin incittiği kalbimi ve kabul etti. Yarın Karan'la felekten bir gün geçireceğim.

Bayram heyecanı yaşamama sebep olan adamı çok seviyorum.

Sabah

Üzerime günlük kıyafetlerimi giyip abime karşı tedbir olarak Karan'la mahallenin girişinde buluşmak için sözleştik. Ayakkabılarımı nasıl giyip evden nasıl çıktım bilmiyorum. Mahallenin girişine deli gibi koşmaya başladım.

Karan'ın aşık olduğum siyah arabasına binip hızlıca kemerimi bağladım ve yanağına bir öpücük bıraktım. Bunu yapardım 6 yıldır. O da hep gülümserdi. Bugün buruktu.

"Karan." Garipsemişti adıyla hitap etmemi. "Sadece bugünlük beni seviyor gibi yapar mısın? Kardeş gibi değil sevdiğin kadın gibi."

Bir süre yüzüme baktı. Yüzünde zorla bir gülümseme oluştu ve kabul edercesine başını salladı. İşte günüm şimdi başlıyordu. "O zaman şimdi güzel bir kahvaltı yapıyoruz." dedim ve yolu tarif etmeye başladım.

Günün bir saati

Tüm gün delice eğlenmiştik. Kahvaltı etmiş, alışveriş yapmış, lunaparka gitmiştik. Karan bana kola kapağıyla evlenme teklif etmiş ben de kabul etmiştim. Doğdum doğalı ve kendimi bildim bileli hiç bu kadar gülüp mutlu olmamıştım. Kalbim çocuklar gibi mutlu ve hızlı atıyordu.

Günümüzün bitmesine az kalmıştı. Arabaya doğru yürürken sağ tarafta gördüğüm gelinlikçiyle Karan'ın elinden tuttum. "Lütfen, girelim." dedim gelinlikçiyi işaret ederek. Muallakta kalmıştı. Yalvarır gibi bakınca dayanamamıştı yine bana. Şu an belki acıyordu ama umrumda değildi. Sevdiğim adamla istediğimi yapabilmenin mutluluğuna sebep olan hiçbir duygu umrumda değildi.

Gelinlikçiye girdiğimizde kadına Karan'ın gelinliği seçeceğini söyledim ve ben oturdum. Karan saatlerce mağazayı gezdi ve sonunda bir model buldu. Omuzdan kolları salık, balık model, kuyruğu uzun mükemmel güpürleri olan bir gelinliği beğenmişti. Bana gösterdi ve gülümseyerek başımı salladım.

Karan'a gitmesini söyleyip kadına gelinlik için bedenimi söyledim ve gelinliği alıp dükkandan çıktım.

Mutluluk MahallesiWhere stories live. Discover now