19

654 84 53
                                    

Сиченг лежеше на леглото на Тен, русокосия се бе сгушил в него. Бе обвил ръце около кръста на Сиченг, главата си бе положил на гърдите му. Гледаше към играта, която бе включена на телефона на другия. От половин час цялото внимание на Сиченг бе погълнато от играта и Тен започваше да се дразни малко. Искаше му се другия да му обърне внимание.

- Сиченг.

- Ммм? - измрънка той, без да отделя поглед от телефона.

- Искаш ли да изключиш играта?

- Тен, почти минах това ниво, не мога сега да я спра.

Русокосия се намръщи. Вдигна ръка и започна да натиска с пръст по дисплея.

- Тен! - извика Сиченг и се опита да го избута, но другия не спря и продължи, докато накрая не изгуби играта.

Сиченг изключи играта и остави телефона си настрани, после насочи ядосания си поглед към русокосия, който му се усмихна широко.

- Заради теб не можах да мина нивото.

- Гушни ме. - Тен се притисна към него.

Сиченг сдържа желанието да обвие ръце около него и го избута, после му обърна гръб. Русокосия се намръщи.

- Сиченг. - обви ръка около кръста му, но другия го избута. - Сиченг!

Тен отново обви ръка около кръста му и преметна крак към неговите.

- Да не ми се сърдиш.

Сиченг не му отговори.

- Не ме игнорирай!

Сиченг се обърна към него, лицето му бе безизразно и го гледаше сериозно. В следващия момент обви ръце около кръста му и преобърна Тен, карайки го да легне по гръб. Обкрачи го и улови ръцете му, проковавайки ги за леглото, после се надвеси над него.

Тен не се опита да го избута от себе си, стоеше мирно и гледаше към момчето над себе си. Вниманието на Сиченг бе съсредоточено над устните му. Искаше да го целуне и нищо не го спираше да го направи. Но имаше някаква несигурност в него. Въпреки че Тен му бе казал, че харесва целувките, които споделят и бе загатнал възможността да го приема като повече от приятел,  отношенията им бяха доста неясни. Сиченг знаеше, че вече не са само приятели, но и същовременно не можеше да твърди, че са заедно.

Колкото и да се стараеше да не мисли над тази тема не можеше. Беше несигурен в това какво ще се случи в отношенията им. Страхуваше се, че Тен просто търсеше близост в него, защото не можеше да се събере отново с Джони. Колкото и Сиченг да бе влюбен в Тен, не искаше другия да бъде с него, единствено, за да го използва като заместител, а всъщност да иска да бъде с друг.

My best friend | BoyxboyWhere stories live. Discover now