İçimdeki Burukluk

33 10 0
                                    

İçimde sanki bi üzüntü vardı kendimce tarif edemeğim içerde bi fırtına var gibi ama hissedemiyorum nedenini bilmediğim için.

3.bölüm:Farklı bir değişiklik
Sonunda eve geldim keşke o kerem'in yüzünü görmez olsaydım,ama ne yaparsınız nefret ettiğiniz birini yok edemezsiniz ya! Annem en son uyuduğunda evden dışarı çıkmıştım ama şimdi bakıyorum da annemin enerjisi yerine gelmiş hatta benden sonra dışarı çıkıp hava almış ve düğün davetiyesi getirmiş eve gelirken. Annem hemen babama ve bana aldığı davetiye konusunda konuşmaya başladı;

-Oğuz,Gözde bugün evden dışarı hava almaya çıktım eve gelmeye çok yakın kala yoldan geçen bir kişi bana düğün davetiyesi verdi.
-anne sakın düğüne gidiyoruz deme!
-Hande kimin ne olduğunu bilmediğimiz birinin düğününe mi gitmemizi mi istiyorsun?
-biliyorum oğuz ama yeni geldiğimiz bu şehre ayak uydurmamız lazım bunu sende biliyorsun lütfen isteğimi kırma!
-tamam canım sen bilirsin isteğini kırmıyorum.
-tamam anne bende kırmıycam isteğini.

Annem bizi sonunda ikna etti ve düğünün 3 gün sonra olduğunu söyledi. 3 gün içinde ne giyeceğime karar vermem gerekiyor konuştuktan sonra salona geçip televizyonu açtım ve film izleyip keyif yaptık. 2 saat sonra film bitince odaya gitmeye karar verdim yıldızlarla dolu gökyüzüne bakıp uyudum.

Bu bölümde Gözde farklı bir değişiklik yaşayacak çünkü bilmediği bir şehirdeki düğüne gidecek acaba orda ne yaşanacak bilinmiyor ama gittiğine memnun mu olcak yoksa pişman mı?

4.bölümde görüşmek üzere.

La Vérité Dans Mon RêveHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin