|Milner*

71 21 2
                                    

N*4: Merhaba?
Gri: Merhaba, Milner.

N*4: Evet, ben Milner, sen kimsin? Sesin yabancı gelmiyor fakat işe bak ki numaran yabancı dostum.
Gri: Milner ben..

N*4: Sen?
Gri: Ben, Gri.

N*4: Gri? Johannah Gray mi? Hani şu geçen gece yanıma gelen kız.
Gri: Hayır, her neyse Killah de bana, ben Killah.

N*4: Pekala, Gri Kiiiilllah. Bu aramanı neye borçluyuz? Ve seni nereden tanıyorum?
Gri: Aramamın sebebi... Milner şöyle ki...

N*4: Geçenlerde Katalan'daki genç kızın katilini, gizemli bir kadının aradığını duymuştum. Polisi aramış ve polis katili evinde basmazdan önce adamla telefonda birkaç bir şey konuşmuş. Sen Gri deyince aklıma geldi. O kadın da adının Gri olduğunu söylemiş. İşe bak ki o ***** herif hapsi boyladığı gün cebine tıktığı jiletle kendi infazını verdi. Birileri ona, böyle bir suçtan içeri girdiğinde diğer mahkumların kendisin ilk günden öteki tarafa göndereceğini fısıldamış da olmalı. Akıllı adammış doğrusu, kendi işini kendi görmüş.
Gri: Ben ona öyle bir şey söylemedim. Ona sadece Bunh'ı biraz anlattım, hepsi bu. 

N*4: Demek o sendin. Pekala, benim suçum ne bayan adalet dağıtıcısı?
Gri: Senin yüzünden...

N*4: Benim yüzümden, ne?
Gri: Senin yüzünden Loretta iki ay önce kendini asıyordu.

N*4: Ah.. Loretta, şu tatlı sarışın. Ona onu sevdiğimi hiçbir zaman söylemedim ki.
Gri: Evet, çünkü ona, ona ne kadar aşık olduğunu söyledin, onun seni deliler gibi sevdiğini bildiğin halde o ****** aklın o kızla oyun oynamayı güzel gösterdi sana ama o kızı mahvettin! Yaptığın *****sizliği bir kalıba oturtup kendini haklı çıkarmayı sakın deneme çünkü bir gün sen de kendini o kız yüzünden öldürmek isteyeceksin. Ve ölümü isteyen hiç kimse hiçbir zaman haklı değildir. Sana ait olmayan bir şeyin üstünde karar yetkin olmadığını bilmen gerekir çünkü! (Telefonu kapattı)

N*4: Ne? Neyden bahsediyorsun sen? O kız onunla oyun oynadığımı elbette ki biliyordu. O beni sevemez anladın mı, o... Onun beni sevmesi imkansız çünkü ve intiharı da sırf benim onu terk edişimi gururuna yediremediği için denedi. O gururundan başka hiçbir şeyi önemsemez, anladın mı? Alo? Alo?  

 O gururundan başka hiçbir şeyi önemsemez, anladın mı? Alo? Alo?  

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
nyctophilia | callingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin