|Young Hae*

66 23 10
                                    

N*5: Alo?
Gri: Joseph Grand?

N*5: Evet ben Joseph Grand. Sen kimsin?
Gri: Gri, ben. Angel da diyebilirsin.

N*5: Angel? Angel adında bir tanıdığım yok maalesef, yanlış numara.
Gri: Numarayı doğru tuşladım Joseph. Young Hae senin komşun değil mi? Yanılmıyorsam senin evinin solundaki evde kalıyordu, yan komşun.

N*5: Evet?
Gri: Joseph sen tam bir canisin.

N*5: Dedi kim olduğunu bir çeşit sıfata gizleyen gizemli kız. Bu arada adının gerçekten Angel olduğundan da şüpheliyim.
Gri: Fazla zekisin. Keşke bu zekanı dün gece evine hırsız girdiğini gördüğün halde bağırışlarına sadece kulak tıkadığın Young Hae için de kullanabilseydin.

N*5: O kız beni ürkütüyor tamam mı? Hem sen, bunu nerden biliyorsun?
Gri: Emin ol daha fazlasını da biliyorum. Kadın hırsızların saldırısına uğradı. Fakat sen elini telefona götürüp polisi çağırmaktan bile acizdin. Bunu neden yaptın? Eskaza oralardan bir polis aracı geçiyor olmasaydı Young Hae'nin başına neler gelebileceğini hiç tahmin etmedin mi?

N*5: Ben kimsenin ahlak bekçisi değilim tamam mı? Evine sahip çıksaydı, ne bileyim bir alarm sistemi falan taksaydı kapıya pencereye.
Gri: Sen gerçekten tam bir canisin. Ah, dur ben bunu daha önce de söylemiştim ama sen az önce de bir tepki vermemiştin.

N*5: O kızdan gerçekten ürküyorum! Onunla ilgili duyduklarımı sen de duysan kulaklarını tıkamakla kalmaz zevkle izlerdin başına gelecek olanları.
Gri: Vay canına, şu dedikodulara inandığını söyleyeceksin şimdi bana?

N*5: Evet tam olarak öyle yapacağım! O kız çok güzel, ama erkeklere karşı kötü bir ilgisi var. Sanırım bu bir çeşit hastalık. En azından Frain öyle demişti. Adamları evine alıyor ve evine aldığı adamlardan bir daha hiç haber dahi alınamıyor. Frain gözleriyle görmüş Jonah en son o kızla birlikte görülmüş, ardından Jonah kayıplara karışmış. Haber alınamıyor kendisinden.
Gri: Frain, şu Young Hae'ye yüz bir kez çıkma teklifi eden takıntılı playboy mu?

N*5: Yüz bir çıkma teklifinin de kabul edilmemiş olması Frain'in tam bir şans abidesi, o kadının da bir çeşit genetik psikolojik hasta olduğu gerçeğini değiştirmez.
Gri: Psikolojik hasta olanın Young Hae değil de Frain olduğunu söylersem Young Hae'nin başına gelenler için yaptığın umarsızlık yüzünden vicdan azabı çekecek misin?

N*5: Ne.. Ne saçmalıyorsun?
Gri: Frain hasta, Joseph. Woogle'a Walkner faciası diye gir. Ve cinayeti işleyen değil cinayete sebep olan gerizekalının suratına iyi bak.

... (1 Saat Sonra)

Gri: Alo?

N*5: Hey.. Joseph ben. Sen ve dediğin şu şey.. Sanırım..
Gri: Bundan sonra yalnızca duyduklarınla hareket etmeye kalkmamanı tavsiye ederim. Bazen yaptıklarından değil, yapmadıklarından da sorumludur insan.

N*5: Young Hae'ye çiçek almak istiyorum, sence hangisini alayım?
Gri: Gül al, beyaz gül. Masumdur beyaz, en az Young Hae kadar.  

  

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
nyctophilia | callingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin