Oldukça Önemli

1.5K 40 0
                                    




Hepinize tekrardan merhabalar sabah biliyorsunuz yeni bölümü attım ve artık oy sınırının olmadığını söyledim. Artık sizden tek bir ricam var e bu da sürekli bir şey istiyor diye düşünebilirsiniz haklısınız. Ama bu sefer kendi adıma bir şey istemiyorum. @gelecegeisiktut instagramdan bu sayfaya bakmanızı istiyorum. Ben istiyorum ki burda sadece ben bir şeyler yazmayayım siz sadece okumayın beraber güzel bir şeyler de yapalım istiyorum.

Bu kez lütfen çocuklar için hep beraber elimizden ne geliyorsa yapalım

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.


Bu kez lütfen çocuklar için hep beraber elimizden ne geliyorsa yapalım. Nedir ki bir hikaye kitabı? Sizin için benim için bir şey olmayabilir ama hiç bilmediğiniz bir yerde bilmediğiniz bir çocuğun hayal dünyası o kitap. Ben hepinize inanıyorum güveniyorum ve seviyorum. Eğer ki kim yardımda bulunursa ve bana kanıtıyla beraber atarsa bir sonraki bölümü ona/onlara ithaf edeceğim yardımcı olan güzel insanları hepinizin görmesini ve örnek olmasını sağlayacağım sevgiyle kalın.

MAHALLE ARASINDA Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ