-Kesit-

1.4K 71 30
                                    

İyi okumalar.

Ferhunde ablanın bayılmasıyla apar topar hastaneye geldik. Karnım da açlıktan gurulduyordu eh be kadın bir şeyler yeseydik de öyle bayılsaydın bari. Kendi kendime iç çekerken doktor yanımıza gelip Ferhunde abla hakkında bilgi verdi ve görebileceğimizi söyledi. Arif abi Yeray ve ben Ferhunde Ablanın odasına girdik. Zavallı kadına felç inmiş gibi duruyordu.

"Annecim bizi çok endişelendirdin babaannemle ilgili her haberde hastanelik olmak zorunda mısın?" Ferhunde bakışlarıyla Yeray'ı dövüyordu. Kim ya bunun babaannesi? Giray? Dolunay? Bu aile de aylara takmış belli. Hayır anlamıyorum hayatımda olan insanların neden ruh sağlıkları hiç yerinde olmuyor?

"Bana bak Yeray bilmiyormuş gibi yapma vallahi yatıyorum demem ayaklanır döverim oğlum seni. Sen dua et de hastanelik oldum komalık değil." Yeray annesinden çekiniyordu belli ki dediklerinden sonra sustu.

"Karıcığım merak etme bak her şey çok iyi olacak çocuklarımızı göreceğiz hem iyi tarafından bak."

"Arif."

"Efendim Ferhundem."

"Rize İstanbul arası kaç saat?"

Eveett muhteşem bir kesitle karşınızdayım. Nasıl buldunuz? Bence yeni bölüm bomba gibi olacak siz ne dersiniz?

Sizler yeni bölümü beklerken size ufak bir tanıtım yapayım eminim ki hoşunuza gidecektir.
@ssherrylady bir İnstagram takı sayfası görseller desteklenmediği için maalesef sizlerle örnek paylaşamıyorum.
Sayfayla anlaştık sizler ne kadar ürün alırsanız yeni bölümler de o kadar hızlı gelecek. Tek yapmanız gereken alırken sizi Nehirbeeen sayesinde keşfettim demek. Sayfadan güzel mesajları bekliyor olacağım bir sonraki bölümde görüşmek üzere öpüldünüz!

MAHALLE ARASINDA Where stories live. Discover now