5.kapitola

534 13 1
                                    

Seděla jsem pořád ve velký síni a čekala jsem na své přátele ,nemohla jsem se ani hnout. Vytáhla jsem hůlku a udělala pár kouzel které by mi pomohli, za mnou se objevil profesor Snape ,, Slečno Narcisso mohu s vámi mluvit?"  ,, Ehm.. jistě pane profesore" bála jsem se ze me třeba výhodi ze školy nebo něco takovýho.
,, Dobře, no všiml jsem si ze zcela těžce nedokážete udržet svůj vztek na hranici aby jste se nepřeměnila" řekl ledovým tónem ,, Ale pane profesore ta holka ublížila Pans měla režnou ránu na obličeji, jen kuly tomu ze se bavila s Malfoyem. Pane profesore já nedovolím aby někdo ubližovat mým nejbliším , a udělám vše pro to abych je ochránila já myslím ze vy víte jak to myslím " řekla jsem Snapovi ano mířila jsem na Lily Potterovou, viděla jsem v jeho očích bolest.
,, Ani vím jak to myslíte slečno Blackova, a slečna Daphne do konce školního roku je poslána domu, ale za vás vystup musím Zmijozelu odebrat 20 bodu. Přeji vám krásný den naschle " ,, Naschle pane profesore"

Cestou do Prasinek jsme se celou dobu koulovali , smáli a povídali. V jednu chvíli me Blais chytl za ruku a šli jsme ruku v ruce vlasy se mi opět změnili na oranžovou. Bylo mi sním krásné. Vešli jsme jsme ke Třem Košťatúm, objednali jsme si 4 máslove ležáky a šli jsme si sednou.

Dveře se otevřeli a v nich stal Malfoy Theo na nej zamával ze jsme tady a ať jde k nám.
Sedl si naproti me a objednal si taky máslovej ležák. Chvíli bylo ticho ale já prostě  neudržela být ticho a musela jsem si  do Malfoye rejpnout ,, Hele Malfoyi  promin že jsem zařídila ať tvoji holku vyhodili na rok ze školy " ušklíbla jsem se na nej a mrkla ,, To je v pohodě , už mi stejně lezla krkem. A to co Pans hodně přehnala" všichni jsme na to kývli ,, Jo a tohle ti posila moje matka " podal mi dopis s velkým logem Malfoy rodiny a začala číst.

Drahoušku Cissio, Draco mi říkal ze mate ples za necelé tři týdny tak ti chci jen říct abys sis nekupovala žádné šaty ti je poslu den před plesem , byla jsem v nich na plese já a chtěla jsem to dat své dceři až půjde na ples ale tu nemám tak je chci dat k tobě.
A ještě o Vánocích s Dracem prijed rovnou k nám na Malfoy manor, Harry prý bude o Vánocích u Weaslovych.
S láskou tvá teta Narcissa Malfoy.

Poslední věta me docela mrzela.
Narcissa je úžasná žena jak otec říkal.
,, Co ti napsala má matka?" Zeptal se Malfoy
,, Jen něco o plesu a Vánocích "  odpověděla jsem mu a furt jsem koukala na dopis. Z mého přemýšlení me vyrušil Blais ,, Chceš ještě jeden ležák ?" ,, ano dam si dekuju" zvedl se a dal mi pusu na tvar , me vlasy se hned zbarvili do oranžové Malfoy si toho všiml a zamračil se. Do hospody ve které jsem seděli přišel Harry, Ron a Hermiona. Hermiona byla fajn ale Ron tak moc ne. Vstala jsem s řekla mým přátelům ,, lidi zachvíli  jsem zpět jen si musím odskočit" oni jen kývli. Šla jsem za Harrym , chytla ho za rukáv a odtáhla ven.
,, Co sakra delas Narcisso?" Zeptal se zle , vlasy mi zčernali kuly jeho chování.
,, Mužes mi sakra říct proč jedeš k Weaslovym a nebudeš s nama ?" Zeptala jsem ho ještě v klidu
,, Myslis ze pojedu k Malfoyovim? Na vanoce ? Jestli sis myslela ze jo tak šeredně spletla !" Zarval na me
,, Měli jsme být jako rodina zrušili by jsme tu cestu k Malfoyovim u Merlina!" Už jsem v sobě měla zlost a začali mi červenat vlasy
,, Ale pochop ze my nejsme rodina a nikdy práva rodina nebudem !!" Řekl odporným tónem, otočil se na podpatku a odešel.

Měla jsem v sobě hroznou zlost a chtěla jsem se přeměnit ale bála jsem se ze někomu ublížím tak jsem běžela do lesa. To jsem ale ještě nevěděla ze me sleduje nás známej blonďák. Vběhla jsem do lesa a hned jsem se přeměnila na bílého vlka začala jsem výt a štěkat , když v tom sem za sebou slyšela jsem kroky tak jsem se otočila a tam stal Malfoy ,,Narcisso to jsem já, nemusíš se bát já ti neublížím" řekl a položil na zem hůlku. Chvíli jsem na něj vrčela nevěřila jsem mu na tolik jako Blaisovi. Po chvíli jsem si lehla a nechala ho ať ke me jde blíž, když ke me přišel a pohladil me , celým mým tělem projel elektrický proud ale v dobrým slova smyslu. Bylo hrozné příjemný když me škrabkal za ušima , dala jsem mu čumák k jeho tváři a od mi dal pusu přímo mezi oči ,, jsi krásná jak vlk Cissio" řekl mi a já zakňučela. Chvíli jsme tam takhle byli , po nějaký chvíli jsem slyšela vytí stoupla jsem si a začala vrčet, teď se me ve me probudil vlk musela jsem pryč nechtěla jsem ublížit Dracovi. Začala jsem utíkat pryč slyšela jsem jen jak na me řve ať se vrátím.

POHLED DRACA
Už je to sakra 5 hodin co Cissia utekla. Řekl jsem to Brumbálovi a ten řekl kentaurům ze kdyby ji potkali jako vlka/ člověka ať ji přivedou. A taky napsal jejímu otci dopis co se stalo, prý zítra její rodiče přijedou do Bradavic.
Je 1 ráno a já nemůžu spát mám hroznej strach co se s ni stalo. Nevím co to semnou je nikdy jsem se o nikoho nebal až teda o moji matku. Sedím v naši společence a koukám do krbu přisedne si ke me Blais ,, Draco řekneš mi co se stalo ?" Zněl hrozné zničené ,, Blaisi já nevím když odešla šel sem za ni, kuly tomu dopisu co ji poslala moje matka. Ale slyšel jsem jak se háda s Potterem, řekl jí hnusný věci ze nejsou rodina a tak. Pak vešel ke třem košťatum a já rychle vyšel viděl jsem Cissiu úplně červenýma vlasama a očima byla naštvaná ale i smutna měla tam modrý prameny. Pak se rozběhla do lesa tak sem šel pomalu za ni když jsem přišel do lesa viděl jsem ji jako vlka, slyšela moje kroky. Otočila se na me a vrčela já ji ujišťoval ze se me nemusí bát dal jsem na zem hůlku . Ona mi uvěřila a mohl jsem jít k ni. Chvíli jsme tam byli a ona se nechala hladit pak sem slyšel jak někde vyjou další vlci. A ona jakoby zapomněla ze je vůbec člověk začala vyt a vrčet měl sem strach koukla se mi přímo do očí a odběhla pryč" řekl jsem Blaisovi a celou dobu u toho koukal  do ohně ,,mám o ni strach " řekl Blais z ničeho nic ,, Jsi zmijozel nemůžeš cítit strach" řekl jsem i když sem lhal protože já sám se bal ,,Ale když někoho miluješ tak jo" řekl Blais ,,Cože ty ji miluješ ?" Blais jen kývl ,, jdu se projít " řekl jsem Blaisovi a odešel z naši společenky.

Blais ji miluje sakra, mohlo me to napadnout když je furt u ni objímá ji a dává ji pusu na tvář. V hlavě jsem měl takovýhle myšlenky , měl jsem furt jen jednu otázku má to tak i ona miluje Blaise?
Byl jsem u famfrpalového hřiště , sedl jsem si na kamen , odtud jdou krásné vidět Prasinky, Hagridova bouda a je tedy kousek i zapovězenej les. Chvíli jsem tam seděl a nechal myšlenky volné běhat v mé mysli. Něco mě k ni hrozné přitahovalo, byla jiná než ostatní holky s ni jsem se cítil vyjmečně nemusel sem si před ni na nic hrát. Bylo mi sni krásné. Když do me předtim narazila a pak byla v mem náruči bylo to jako kdybych držel v ruce poklad kterej musím hlídat. Z mého přemýšlení me probudil nějakej zvuk v křoví vedle me, rychle jsem vstal a vytáhl hůlku.

Po chvíli sem mezi keři viděl bilou srst , to musí být Cissia. Šla blíž ke a kňučela ,,lumos" řekl jsem a z me hůlky vyletělo světlo , Koukal jsem na ni , celou srst měla od krve a nemohla stoupnout na jednu tlapku z ničeho nic se svalila z kopečku na zem a přeměnila se na svou pravou podobu. Vzal jsem ji do náruče byla úplně zmrzla, sundal sem si sako a dal ho ji . Rychle jsem běžel na ošetřovnu a pro ředitele Brumbála a Snape. Byl jsem si celou noc a čekal než se probudí.

Dcera Siriuse BlackaWhere stories live. Discover now