12. Kapitola

492 14 0
                                    

Když jsem byla připravená abych mohla jít za Dracem ven tak jsem si už jen vzala čepici , protože venku pěkně sněží. Za 5 minut jsem měla být tak jsem vyběhla ven a mířila na místo setkání. Stál tam v černým kabátu a kolem krku měl šálu v kolejních barvách, je krásnej nejradši bych se něj vrhla a zlíbala ho. Zahnala jsem myšlenky na to jak bych to zlíbala a řekla jsem si že bych ho mohla nějak vylekat. Rychle jsem se rozeběhla a chtěla na něj skočit ale on se v tu chvíli otočil a když jsem na něj skočila oba dva jsme skončili na zemi. Chvíli jsme tam leželi že on na zemi a já na něm ale já se neudržela a vyprskla smíchy po chvíli se přidal i Draco. Když jsem se přestala smát tak jsem sledovala Draca kterej se směje, je tak roztomilej chtěla bych ho takhle vídat furt. Draco si ale naštěstí všiml jak ho pozoruju, nadzvedl obočí a zeptal se ,,Proč na mě tak kukáš?" ,,Nechápu proč se víc neusmíváš. Usměv ti sluší víc než ten nafoukanej výraz" řekla jsem mu s ušklebkem ,,Tak nafoukej výraz jo?" řekl na oko uraženě, musela jsem nad tím prtočit oči ,,Jo a nejen nafoukanej ale i namyšlenej" řekla jsem mu a hodila mu sních do obličeje, chtěla jsem rychle vstát ale Draco byl rychlejší a strhl mě zpátky k němu na zem jenže ted já byla pod ním ,,Počkej ty potvoro ty uvidíš" řekl a hodil mi sníh taky do običeje, rychle vstal a začal utíkat rychle jsem běžela za ním a začali jsme se koulovat.

Chvíli jsme se ještě koulovali chtěla jsem na něj hodit kouli ale nikde jsem ho neviděla, když v tom mě ze zadu chytl kolem pasu a zatočil mě ve vzduchu ,,Draco u merlina pust me" řekla jsem mu se smíchem. Pustil mě na zem a otočil si mě k sobě čelem. Zas jsem se do těch krásných očí ,,Máš krásný oči. Už chápu proč každá holka po tobě šílí" řekla jsem mu ten se usmál ,pohladil me po tváři a řekl ,, Ale ta po které šílím já ani nevím jestli ona šílí po mě" při tom když to řekl se mu v očích zabléskalo, musela jsem se nad tím usmát ,,Já si myslím že šílí" řekla jsem mu a ruce jsem mu pomalu dala na krk a přiblížila jsem se k němu blíž ,, V to doufám" ,, Doufáš dobře" řekla jsem mu , stoupla jsem si na špicky protože byl tak o hlavu a pul vyšší jak já a políbíla jsem ho, chytl me pod stehnama a nadzvedl mě ja mu obmotala hoky kolem pasu a užívala jsem si jeho rty. Měl je tak nezkutečně jemný, po chvíli i naše jazyky začali bojovat mezi sebou. Nechtěla jsem aby tenhle polibek nikdy přestal , při jeho dotykách mi v podbříšku lítalo tisíce motýlu. Polibek byl plnej vášně. Museli jsme se od sebe odtáhnout aby jsme se mohli nadechnout a našemi čeli jsme se o sebe opírali a oba dva jsme se se smáli, po chvíli ticha jsem promluvila ,,Je mi šílená zima pujdem?" on jen přikývl chytil mě za ruku a šli jsme do vnitř.

Od našeho polibku s Dracem jsme se viděli jen u jednoho obědu furt je někde pryč s jeho otcem. Teď jsem po večeři a zítra je ten ples, jsem celkem nervózní nikdy jsem na těhlech "snobskejch" plesech nebyla. Už jsem si udělala večerní hygienu převlíkla do mého pyžama a už se chystám jít spat, když v tom někdo zaťuká na dveře ,,Dále!" křiknu směrem ke dveřím, když se dveře otevřeli stala tam Tonks ,,Mužem si promluvit" zeptala se ,,Jistě ,pojď si sednout" pobídla jsem ji ať si sedne ke me na postel ,,Tak co se děje Tonks" zeptala jsem se ji ,,Videla jsem vás " řekla ,trochu jsem  nechápala o čem mluví ,,Nás? Jako jak nás?" ,,Tebe a Draca u merlina" řekla mi. Sakra tak to je hezky ze nás někdo viděl fakt jak se z toho vykroutím... ,,To nic nebylo.." ,,Ze nebylo ? Narcisso Auroro Blackova ty ses do nej bezhlavě zamilovala vidím ti to na očích " křikla na me ,,U Salazara neřvi tolik ještě tě někdo uslyší. Ano cítím k němu víc než bych měla ale nechám to na osudu , jak se to bude vyvíjet a tak ale ty nikomu nic neříkej Tonks" řekla jsem ji a viděla jak se směje od ucha k uchu ,,Slibuju sluníčko" řekla mi a objala me.
Když moje milovaná teta odešla mohla jsem jít konečně spat.

Ráno jsem se probudila pozdě bylo už po 12h. Takže sem si zavolala skřítka aby by mi donesl nějaké dobroty a kávu. Šla jsem si dat horkou vanu.
Umyla vlasy , udělala ty mudlovský masky na obličej , popravdě tadyty vymoženosti zbožnuju u mudlů.
Za tu dobu co jsem byla ve vane, dělala masky a jedla tak ten čas utekl nějak rychle a byli už 4h odpoledne mám přesně 3hodiny na přípravu. Sedla jsem si ke stolečku kde mám malovátka, zrdcadlo a další věci. Když už sem byla namalována někdo mi zaťukal na dveře a pod nima strčil lísteček na kterém bylo napsáno 'Budu tě čekat přesně v 7h u schodů. Za ten den co jsem tě neviděl mi moc chybíš. D.M'
Musela jsem se nad tím usmát.
Když jsem byla namalovana měla jsem upraveny vlasy tak jsem si oblékala šaty a mohla jsem vyrazit.

Vyšla jsem z pokoje a už jsem slyšela hlasy lidi. Stoupla jsem si ke schodum a hledala můj doprovod. Videla jsem ho tam v celé jeho kráse , měl na sobě černé sako a bílou košili a usmíval se, je tak šílené sexy vedle něho stala jeho matka a ukázala na me a on se otočil, když se na me podíval v očích měl jiskřičky které jsem viděla až ke me. Šla jsem pomalu dolu a všichni na me začali koukat a říkat si věci ve stylu ,,To musí být slečna Blackova"  a tak dal. Přišla jsem k němu nabídl mi rámě, dal mi pusu na tvar a zašeptal mi ,,Jsi nejkrásnější ze všech lidi tady" vlasy se mi ihned změnili na oranžovou, i když už jsem se naučila aby se mi vlasy měnili jen když ja chci tak u nej to neslo. Přijala jsem jeho rámě a řekla mu ,,To už vůbec nemluvím o tobě , každá tady na tebe kouká" ,, Jo ale me zajímá jen jedna a to jsi ty" řekl mi a šli jsme pomalu do jednoho sálu kde se konal ples. Všechny oči koukali jen na nás , zas mi to bylo trošku nepříjemný ale co jsem mohla dělat. Chvíli jsme tam stali s mými rodiči a povídali jsme si.

Narcissa si stoupla na podium aby mohla říct svůj proslov ,,Dobrý večer drazí přátele a rodino. Chtěla bych vám velmi poděkovat ze jste přišli i tento rok a doufám ze si to užijte jako vždy. A na konec bych vám chtěla představit mou drahou neteř dceru mého nevlastního bratra Siriuse Blacka a také dceru Aurory Blackové naši nejmocnější čarodějnice toho století. Tak prosím přivítejte Narcissu Auroru Blackovou mezi nás a doufám ze si sni všichni budete rozumět " řekla, ukázala na me a všichni začali tleskat, všichni ke me chodili se seznámit.

Po chvíli začala hrát hudba ale Draco se mi ztratil s jeho matkou někam . Stála jsem u mini baru a rozhlížela se po okolí. Přišel ke me nějaký mladý kluk ,,Konečně sem se k vám dostal, me jméno je Nicolas Stingell" řekl a podal mi ruku ,,Těší me Nicolasi , mé jméno nejspíš znáte netřeba se představovat a prosím tykejte mi" řekla jsem mu a ruku mu taky podala ,,Dobře Narcisso ty mi taky tykej prosím . A smím prosit o tanec?" ,, Zajisté " řekla jsem a táhl mě na parket. Byl to pohledný a milý kluk. Chvíli jsme tam tancovali kdyby nás nevyrušil Draco ,,Promiň Stigelle ale rad bych si zatancoval se svým nádherným doprovodem" řekl Draco ,,Jistě až skončí písnička je tvá" ,, Ne hned je má " řekl Draco, odstrčil Nicolase a začal tancovat semnou ,,Ehm co to melo být?" ,,Nemáme se moc v lásce a když sem viděl ze s tebou tanci malém jsem ho proklel" řekl a já se musela zasmát. Protančili jsme spoustu hodin, smáli jsme, povídali jsme si jednou mi dal i  pusu , když jsme s polu tančili. Byl to nádhernej večer moc jsem si ho užila. Začínalo být pozdě a já už byla taky pěkné unavena tak me Draco odvedl k mému pokoji . Otočila jsem se na nej abych mu viděla do oči ,,Moc jsem si to užila" řekla jsem mu a pohladila ho po tváři ,,Já taky, s tebou je to vzdy krásný " řekl a přitáhl se me do polibku. Zas jsem cítila ty jeho úžasný rty, zkousla jsem mu ret a on prohloubil náš polibek. Museli jsme se dotáhnout aby jsme se mohli nadechnout ,koukla jsem se mu do oci a řekla ,,Dobrou noc Draco" ,,Dobrou noc Cissio" řekl věnoval mi jeden ze svých úžasných úsměvu  a já šla do pokoje.
Hned co jsem si lehla jsem usla.

Dcera Siriuse BlackaWhere stories live. Discover now