32. Kapitola

293 7 2
                                    

Je poslední večer prázdnin, zítra se jede zpět do Bradavic. Za prázdniny se toho stalo docela dost ve zkratce vám to řeknu.
První měsíc prázdnin jsme s Harrym,Hermionou a Ronem řešili jestli se vůbec do Bradavic vrátíme,jejich odpověď byla jednoznačná a rychle ani jeden se nevrátí budou hledat viteali aby zničili Voldemorta. Chtěla jsem se k nim přidat ale oni mi řekli že bude lepší když pojedu do Bradavic a budu to tam "hlídat", když teď zemřel Brumbál tak Voldemort má pod palcem cele bradavice. Jako ředitel je Severus, takže tenhle rok bude síla..Trio mých přátel odjeli hledat viteali poslední den v červenci a my si slíbili že najdu kouzlo,kterým se dostanu do jejich snu abych věděla jak na tom jsou. Hned den po nich přijel Theo,Astorie a dokonce i Blais s jeho matkou, když jsem viděla Thea po tom měsíci pusa mi spadla až na zem. Vypadal krásně, nabral svaly, má delší vlasy a vypadá mužněji.
Ten poslední měsíc jsme si celkem užili, byli jsme všichni u nás dokonce i s Weasleyovimi. Dvojčata si zařídili krámek a jejich vymožnostmi a je to úžasný.
S Dracem jsme pořád spolu a stojí při mě, teď mám těžší období a mám noční můry. Takže jsem šťastná ze mám vedle sebe Draca.

Právě stojím před zrcadlem s Astorii která mě má ostříhat na mikádo ,,Jsi si jista? Já bych za tvoje vlasy dala cokoliv" zeptala se asi už po padesátý Astorie ,,Už nemel prosím a střihni to" zasmála jsem se a Astorie začala stříhat.
Trvalo to asi 30 minut než mi to zarovnala a upravila ,,Tak hotovo" řekla a já se konečně na sebe mohla podívat do zrcadla ,,Wow" vydechla jsem,protože jsem vypadala fakt dobře ,,Jsi kočka" zasmála se As a já s ni ,,Pojďte všichni na večeři!" Ozval se křik ze zdola určitě paní Weasleyova. S As jsme se rychle převlíkly a šly dolu za ostatními.

Když jsme vešli do jídelny byli tam všichni z Fénixova řádu i já mezi ně patřím i když jako jediná nejsem plnoletá. Všichni se na nás otočili a koukali na mě s vykulenýma očima ,,Pani sluší ti to kočko" řekla Tonks ,,Dekuju chtělo to změnu" řekla jsem, sedla jsem si vedle Draca a dala mu pusu na tvář. Paní Weasleyova nandala všem jídlo a my začali jist. Po večeři všichni zůstali v jídelně protože bude porada ,,Takže..." vzal si slovo Pastorek ,,Vy všichni se vracíte do Bradavic až tady na Freda a George. Cissy ty si dávej pozor pan zla tě chce a v Bradavicích budou učit smrtijedi a to zrovna dvojčata Alecta Carrow, Amycus Carrow budou učit černou magii. Jsou nelítostní a rádi mučí.Takže si na ně dejte pozor. Pán zla si kdykoliv muže říct aby mu tě přivedli...Tady Aurora se přestěhuje k Charlotte protože má ty nejlepší bezpečnostní kouzla. A je jasný že jí budou hledat takže u Charlotte bude v bezpečí i s miminkem (Ano moje matka je těhotná). Zítra až pojedete ráno vás vyzvedneme půjdeme po 2 skupinkách rovnou si je rozdělíme. První skupinka bude Cissi,Astorie,Tonks,George já a Moody. Druhá skupinka Draco,Theo,Blais,Ginny,Remus a Fred. Je všem vše jasný?" Zeptal se Pastorek s my všichni přikývli na souhlas ,,Dobře v 8 jsme tady. Porada je tedy u konce" řekl a společně s ostatními členy řádu až na Tonks a Remuse odešli. Ostatní tam ještě zůstali a my "děti" jsme si šli lehnout. Šla jsem si dat rychlou sprchu a hned si lehla k Dracovi. Lehla jsem si mu na jeho vypracovanou hruď, za tyhle prázdniny hodně cvičil a taky to jde na něm vidět ,,Mám strach co se bude dít v Bradavic" řekla jsem po chvilce ticha ,,Já taky. Ale neboj se budu s tebou" řekl a já ho musela hned políbit ,,Miluju tě" zašeptala jsem ,,Já tebe. Pojď spat ráno brzo vstáváme" řekl já jen kývla a šli jsme spat.

Jak Pastorek řekl byli tu všichni na čas. Rychle jsem se oblékla,namalovala a rozloučila sem se s mámou a Teddym. Po těch skupinách jsme se přemístili na nádraží a čekali na vlak který měl jet za 5 minut. Druha skupinka byla o něco dál. Začala jsem si vzpomínat na to jak jsem tu stala s tátou a mámou poprvé, tak moc mi tata chybí že to není ani možný. Ani jsem si to neuvědomila a začala brečet hned me objala Tonks a začala mě chlácholit slovy že tu je pro mě,že mě má ráda. Když přijížděl vlak se všemi jsme se rozloučili a šli si sednou do nějakýho kupé, po pár minutách přišla i druha skupinka i s Pansy a sedla si, Pansy mi hned skočila kolem krku a pevně objímala. Měla jsem strach co nás v Bradavicích čeká. Opřela jsem si hlavu o Draca a pozorovala krajinu ,,Kluci padejte musíme se převlíknout do habitu" řekla As a kluci se s plno nadávkami zvedli a odešli. My holky jsme se přivlekly a pustili kluky dovnitř, ti už převlíkli byli. Vystoupili jsme v Prasinkach na nádraží a šli ke kočárům které nás odvezou na hrad. Když jsme si sedli viděla jsem jak do dalšího kočáru za námi nastupuju Daphne která se na mě povýšeně ušklíbla, ve mě se vařila krev zčervenali mi vlasy i oči,někdo mě chytl za ruku a pošeptal mi do ucha ,,Ignoruj jí lásko" byl to Draco jen jsem zatřepala hlavou a ignorovala ji.

Když jsme mířili do velké síně v hradě se nesla hrozná atmosféra, obrazy mlčeli a dokonce i duchové mlčeli. Došli jsme do velké síně a sedli si k Zmijozelskému stolu. Koukla jsem se k profesorskému stolu, uprostřed seděl Severus po jeho levici nějaká žena to bude určitě ta Corrow a po Severusovi pravici muž další Corrow. Vypadali jak šílenci, na obličeji měli furt úšklebek a skenovali okolí. Když oči obou dvou skončili na me ušklíbli se ještě víc, otřásla jsem se nad tím.
Po rozdělení prvňáčku Severus vstal ,,Studenti tímto zahajují nový rok. Chci aby jste přivítali vaše nové učitele černé magie Corrowovi. A taky chci oznámit nové hlavní prefekty oba dva jsou ze Zmijozelu. Tak tedy prefekti jsou Draco Malfoy a Daphne Greengrassova. Tak to je vše můžete jist" řekl Severus a šel si sednou. Před námi se objevilo plno jídla ale já to vůbec nevnímala byla jsem v šoku hlavní prefekti Daphne a Draco, ta mrcha to zařídila ona. Měla jsem vztek velkej, ohlédla jsem se kolem sebe abych našla tu odpornou mrchu, když jsem ji viděla měla na svým hnusným ksichte vítěznej úsměv. Vzteky jsem bouchla do stolu, všichni kolem se lekli a koukli se na me ,,Jdu. Najdete me ve spolčence. A ty.." ukázala jsem na Draca ,,Jestli zjistím že ses sni bavil zabiju ji a tebe to bude pekelně mrzet!" Řekla hodně naštvaným tónem. Nečekala jsem na jeho odpovědět a odešla ,,Cissi!" Někdo na me volal tak jsem se zastavila a otočila jsem se, běžel za mnou Draco ,,Miluju jen a jen tebe a takhle to bude" řekl a hned na to mě políbil samozřejmě jsem mu polibek oplatila ,,Draco já jí tak nenávidím. Já jen když ji vidím mám chuť jí něco udělat tak jak se cítím když jí vidím je takovej pocit jaký sem cítila když jsem mučila Bellatrix" vzlykla jsem a Draco me hned pevné objal ,,Všechno bude dobrý bez se prospat. Miluju tě princezno" ,,Já miluju tebe" řekla jsem, dala jsem mu pusu a odešla do naši ložnice. Tento rok jsem ji měla společně s Pansy a Astorii. Když jsem dobalila šla jsem si lehnout a spat...

Dcera Siriuse BlackaKde žijí příběhy. Začni objevovat