0.3

1.4K 237 29
                                    

Okulda son dersimiz Tiyatro'ydu. Bu sanatı öğrenmek çoğu kişi de oyunculuk hayalleri uyandırırken bende sadece merak uyandırıyordu. Bu dersi gerçekten seviyordum. Sınıfımın bir gösterisi olacaktı. İntihara doğru sürüklenen umutsuz bir çocuğun hikayesi. Oyuncular gönüllülerden belli olmuştu. Herkes çok sıkı çalışıyordu ve çalışıp günden güne iyi giden bu durumları takdir etmeye değerdi. Zil çalmış, sınıf boşalmaya başlamıştı. Hemen çantamı alıp arkadaşlarımın yanına doğru ilerledim.

"Hey Kyungsoo! İntihar sahnesinde çok iyi iş çıkarıyorsun. Günden güne harika gidiyorsun. Tebrik ederim" diyerek baykuşa benzeyen bu çocuğu cesaretlendirmeye çalıştım.

Kyungsoo'nun en yakın arkadaşı esmer çocuk Jong In de bana katılıp "O doğru söylüyor çok iyiydin" dedi ve en yakın arkadaşına destek çıktı. Kyungsoo ise "Sağ olun. Teşekkürler" dedi ve ikimize de o kalp şeklindeki dudaklarıyla gülümsedi.

Servise doğru yürürken konuşmaya devam ettim. "Keşke intihar eden çocuğun aşık olduğu kişi de erkek olsaydı. Eminim ki çok dikkat toplardık. Ve ilgi çekici olurdu" derken Jong In ve Kyungsoo bana şok olmuş şekilde bakmaya başladıklarında susmaya karar verdim. Gösterinin yakınlaşan tarihi hakkında sohbet ederken okul binasından iyice uzaklaşmış, servislerin olduğu yöne doğru ilerlemiştik. O sırada okul bahçesindeki büyük ağacın altında oturan Chorong,Eun Ji, Naeun, Chen, Kris ve adını bilmediğim birkaç kişiyi de fark etmem de fazla zaman almamıştı. Biz servislere doğru ilerlerken gözüm o gruba takılı kalmıştı. Chorong, arkadaşlarına hararet ve heyecanla bir şeyler anlatırken herkes şoke olmuş bir şekilde birbirlerine bakıyordu. Sonra aniden herkesin bakışı beni buldu. Aldırmadım ve yoluma devam ettim. O sırada arkamdaki topluluk bana seslendi.

"Baekhyun erkeklerden hoşlanıyor!"

Y/N : KaiSoo'yu en yakın arkadaş yapmak ne kadar acı bilirmisiniz?

Homofobik Kasaba ✔Where stories live. Discover now