4. Aldatılma Acısı

17.4K 994 1.4K
                                    

Keşke yorum atanım oylayanım falan olsa ama yok ağlıcm :')

Olduğum yere çöküp ağlarken içimden parçaların koptuğunu hissediyordum. İlk kez aşık olduğum, ilk kez beni aşk kadar saf bir duygu ile tanıştıran insan meğer beni aldatıyormuş. Aslında kendimi bu işe çok mu kaptırmıştım? Hyunjin bana çıkma teklifi etmemişti hoşlandığını bile söylememişti. Ama... Bana göz kırpmaları, elimi tutup gülümsemesi... Bunlar arkadaşça mıydı? Gerçekten elimi tutup yüzüme güldüğü o an... Onun arkadaşça olduğunu kesinlikle düşünemezdim... (mal mısın amk çıkmıyordunuz bile ne aldatması)

Zorla da olsa yerden kalktım ve bitmiş şekilde kendi evime doğru ilerledim. Gelince kendimi yatağıma atıp ağladım. Dakikalarca ağladım ama içime ağladım. Sesim çıkmıyordu, ancak içimde fırtınalar kopuyordu. Aptal kafam Jimin'e inanmalıydı, en azından düşünmeliydi... (biri şuna hyunjin aşkımın onu aldatmadığını, kendisinin kafasında kurduğunu anlatabilir mi?)

Hyunjin'den bana kalan tek bir iyilik olmuştu:
GERÇEK BENİ KEŞFETMEK
(bunun salaklığından kendimi sikicem)

.

Her neyse... İşte bu olayın üzerinden şimdi tam 1 yıl geçmişti ve ben bu lanet okulda lanet olası derslere çalışıyordum şu an. Hyunjin okuldan mezun olmuştu bir daha asla görmedim onu. Ondan sonra kimseye aşık da olmamıştım zaten. Yapamamıştım hiç kimseye güvenmemiştim. En büyük güven kırıklığını bırakıp gitmişti... (biri şuna hyunjin'in bi suçu olmadığını anlatsın)

Ama Hyunjin'e teşekkür etmem gereken tek konu o gün evinde bulduğum bilgisayar ve izlediklerimdi... Tek zevkim ve ilgi alanım o olmuş, bir gün bile zihnimden boşaltmamıştım onları. Çok daha fazla şeyler öğrenmiştim o konular hakkında ve hala bunu dışıma vuracak kadar salak değildim.
Hocanın gelmesiyle düşüncelerimden sıyrıldım:
-Günaydın gençler! Bugün aramıza yeni bir arkadaş daha katılıyor. (işte geliyor özel harekat)

NE YANİ? Yılın ortasında yeni çocuk mu geliyordu? Ah saçmalık... (niye saçmalık olsun amk)

İçeri fazla sert bakışlı ve sinirli bir çocuk girmişti, öğretmen kendisini tanıtmasını istediğinde ise sadece "gayim" demişti. Woah! Artık bu konuda sınıfta yalnız olmayacağım sanırım. (hoca: adın ne? jk: gayim)

-Tamam istediğin yere oturabilirsin Jungkook.

Jungkook... Adı Jungkook demek. Hemen yanımdaki çantamı yere koydum ve yanıma oturmasını istediğimi belli ettim. Jungkook umursamaz bakışlarıyla yanıma oturdu ve kafasını sıraya gömüp gözlerini kapadı. Ne yalan söyliyim ciddi anlamda bir çekiciliği vardı, ama her neyse beni ilgilendiren bir durum değildi bu. (at yalanı sikeyim inananı)

Jungkook ile çok yakın arkadaş olmak istiyordum çünkü sınıfta tek gay ben vardım ve diğerleri bunu bilmiyordu. Bilselerdi aşağılayıcı bakışlara maruz kalırdım, biliyordum. Lezbiyen olan Irene'in dışlandığı ve imza toplanarak okulumuzdan atıldığı gibi... Hatta Jungkook'a bile aşağılayıcı bakışlar başlamıştı. Keşke söylemeseydi... Sınıfa girdiği an kızlar ağzı sulanarak ona bakmıştı ama gay olduğunu söylediği an tüm sınıf sanki iğrenç bir şeymiş gibi ona bakmıştı. Piçler!

Teneffüs zili çalınca Jungkook bahçeye çıkmak için ayağa kalktı ama sınıfımızdan Lay onun önüne geçti:

-Pişt! İbneler oksijen alamaz çıkamazsın dışarı

-Seninle uğraşmak istemiyorum çekil önümden

-Ama ben seninle uğraşmak istiyorum

-Kendini mi siktirmek istiyorsun bana?

-Dikkat et işler ters tepmesin?

-Sen de mi "senin deyiminle ibnesin" yoksa?

-Boş boş konuşma alırım ayağımın altına

-Sadece komiksin amk

İşler iyice kızışmaya başlayınca Jungkook'un kolundan tutup bahçeye çıkardım onu. Sınıfta kimse bana bir şey demez ses çıkarmazdı. Babam bizi terk ettiği için acıyorlardı güya bana. Beraber banka oturduk ve konuşmaya başladım:

-Kendini yalnız hissetme

-Bu lanet olası dünyada yalnızım ben. Sırf kızlardan hoşlanmadığım için her zaman dışlanmaya devam edeceğim.

-Yalnız değilsin Jungkook ben yanında olurum.

-Sadece destekçisin amk! Beni asla anlayamazsın.

-Jungkook... Ben de gayim.

-CİDDİ MİSİN?

-Evet, hatta daha geçen sene fark ettim bunu. Bir erkeğin bakışları beni eritip bitirdiğinde...

-Şu an gerçekten mutluyum. Bu arada adın ne?

-Ben Kim Taehyung.

- Tae! Seninle çok iyi arkadaş olacağız.

-Bence de Jungkook... Bence de.

"0505" Taekook Where stories live. Discover now