14.

2.1K 34 0
                                    

Ja:"šta ćeš napraviti?"

S:"već sam ti rekao, ono što želiš"

Krenuo je ostavljati agresivne poljupce po mojem vratu, ne znam šta mu se događa, ovo nije on, definitivno.

Okrenuo me na stomak i jednom rukom mi otkopčao brus dok mi je, prstima druge ruke, prelazio po unutrašnjosti bedra. Ne mogu reći da mi ne godi, ali i sam je rekao da se naš prvi sex dogodi iz ljubavi, a ne iz želje.

Došao je prstima do moje khm i pomaknuo trakicu gaćica u stranu. Krenuo je prstima prolaziti po mojem najosjetljivijim dijelu, a meni se ispustio tihi uzdah. Spustila sam glavu natrag na pijesak, a on je nastavio raditi isto samo je uz to još počeo ostavljati sitne poljupce po leđima od kojih sam se cijela naježila.

Spustio se poljupcima do mojeg dupeta i krenuo ostavljati po njemu poljupce.

Ja:"Sergio"

Prorežim tiho.

S:"toliko si se bunila, a sad isto toliko uživaš, čak još i više"

Ja:"ne odugovlači, molim te

S:"neće ići"

Okrenuo me na leđa te, pošto više brusa nisam imala, mi krenuo vuči bradavice zubima. Uzdisala sam nimalo tiho jer je osjećaj bio nevjerojatan.

Kada mu je dojadilo krenuo mi je raditi ljubavne po grudima, a ja sam se uzdizala i uzdisala. Nije mu dugo trebalo da mu i to dosadi. Skinuo mi je donji dio kupaćeg kostima.

Skinuo je i sebe te za sekundu bio u meni, nije bio nježan, baš suprotno, bio je grub, ali nije mi smetalo. Nije da ne želim, ali nije ovo napravio s mojim dopuštenjem. Izlazio je i izlazio iz mene toliko grubo da nisam znala da li stenjem od užitka ili od bola.

Ja:"sta...stani"

Kažem kroz bol. Nije stao sve dok nije svršio u mene. Ja sam samo okrenula glavu da ne vidi suze u mojim očima. Izašao je iz mene i obukao se te me poljubio na blic.

S:"ja sam u vodi"

Otišao je u vodu, a ja sam si odmah obukla kupaći.

Skupila sam se i tako ostala ležati, bol me probijala, što ako ostanem trudna? Strah me uopće razmišljati o tome. Tako sakupljena sam zadrjemala na plaži dok je nježni povjetarac mrsio moju kosu.

*2 sata kasnije*

Budim se jer osjećam peckanje na koži. Otvorim sneno oči te vidim da sam sva izgorjela. Pokraj sebe sam vidjela Sergia koji je tipkao po mobitelu, kada me ugledao krenuo se smijati, pretpostavljam zato jer sam bila crvena kao rak. Ustala sam se tužno i krenula prema kući, ne mogu više ovako, ne mogu, ubija me njegovo ponašanje iz dana u dan, šta sam mu napravila?

Ja bih trebala biti takva prema njemu, ne on prema meni, ali neće više. Kada sam došla doma otišla sam pod tuš, nisam se mogla dugo tuširati jer me cijelo tijelo peklo, barem ću dobiti boje, ako ništa drugo.

Obukla sam samo gaćice i brus te se namazala kremom koja smanjuje opekline i crvenilo. Otvorila sam ormar i našla neke haljine.

Ja:"e pa sad ćemo vidjeti tko će koga zajebavati"

Uzela sam jednu haljinu van te otišla ponovno do kupaone, našminkala sam se i složila visoki rep te za kraj obukla haljinu koja nije bila nešto pretjerano duga. Čulo se otvaranje vratiju, ali sam zanemarila i popravila rep.

Vratila sam se u sobu i legla na stomak pa krenula prčkati po mobitelu.

S:"kuda ti ideš?"

Ja:"zaboli te ona stvar kamo idem ili kamo ću ići"

S:"ne tjeraj me da ne ponovim ono od malo prije"

Ustala sam se ljuto i približila mu se.

Ja:"ja ti nisam kurva koju ćep iskorištavati kad tebi padne na pamet, nećeš sa mnom raditi ono što ti želiš, od danas zaboravi da ću ti reći i jednu riječ, da ću ti više išta skuhati, da ćemo i jednu kavu popiti zajedno, a najviše zaboravi na to da ćemo ti i ja spavati u istoj sobi, nisam bila ničija igračka, pa neću ni tvoja"

S:"o da jesi, bila si Nicolasova lutkica, služila si mu za iskaljivanje bijesa"

Kada sam to čula suze su mi se nakupile u očima pa sam ga pogledala.

Ja:"hvala ti na svemu, zbogom"

Ovo zadnje sam naglasila, zakačila ga ramenom i izašla van iz sobe, a nakon nekoliko sekundi iz kuće pa i iz dvorišta. Šetala sam gradom, ali kada sam shvatila da me prati, prišla sam nekom random dečku.

Ja:"treba mi tvoja pomoć"

Šapnem mu na uho, a on klimne za okej.

Ja:"ovako..."

Nedozvoljene strastiWhere stories live. Discover now