5

4.9K 338 100
                                    

İneklerin sınıfı sandığım kadar sıkıcı değildi. Ayrıca buradaki öğrencilerin büyük bir çoğunluğu güzel ve yakışıklıydı. Hatta şimdiden kendime birkaç kişi seçmiştim.

Başta beni dışlayacaklarını düşünmüştüm ama hiçbiri öyle bir şey yapmadı. Hatta gelip benimle tanışıp sohbet bile ettiler.

Şu andaysa benim yapamadığım ama hocasına vurgun olduğum ders olan İngilizce'deydik. Şu sıralar Bay Kwon'a kırgın olsamda şu okuldaki hiçbir şey ona olan sevgimin önüne geçemiyordu.

"Evet arkadaşlar, bugün sizin de benden isteğiniz gibi speaking (konuşma) etkinliği yapacağız." çantasından birkaç kağıt çıkardı. "Ben sizi eşleştirdim. Lütfen hızlı bir şekilde listeye bakıp eşinizin sırasına oturabilir misiniz?"

Ben eşimin kim olduğunu bildiğimden kalkıp Taehyung'un yanına oturdum. Şaşkın şaşkın bakıyordu. Delirtecek beni.

"Niye öyle bakıyorsun?"

"Benim eşim sen değilsin de ondan. Sen Chaeyoung'la eşleştirilmişsin." dedi. Kim olduğunu hatırlayamadığımdan suratına bakmaya devam ettim.

"Orta sıranın en arkasında." dedi göz devirerek.

Bende üfleyip ayaklarımı sürte sürte sarı saçlı kızın yanına oturdum. Kız beni görünce gülümsedi. Cidden aşırı güzel bir kızdı.

"Selam. Ben Chaeyoung. Bay Kwon seni seviyor olmalı çünkü sınıftaki en kötü İngilizceye sahibim." dedi. Konuşkan bir kız olduğu belliydi.

İngilizcesine gelirsek sormaya korkuyordum ama dayanamayıp yine de sordum. "Kaç aldın önceki sınavdan?"

"94." sormamalıydım. Sanki başıma geleceği bilmiyordum. Umarım o da anana notumu sormazdı.

"Sen genelde kaç alıyorsun?" hay ben o şom ağzımı...

"60." normalde 40'ın üstünde not olmadım ama azıcık yükseltsek bir şey olmazdı herhalde. Kafamı kaldırıp yüzüne baktığımda sandığımın aksine hale o yumuşacık gülümsemeyle bakıyordu.

"Bir şey olmaz çalışır yükseltirsin. Canını sıkma. Ayrıca burada kimse seni yargılamaz. Çünkü biz birbirimizle değil kendimizle yarışıyoruz."

Sanırım medeniyetin ortasına düşmüştüm. Normalde burası '99 alınca ağlayanlar sınıfı' olmalıydı ama isteyen sohbet ediyordu, beraber bilgisayar oyunları hakkında konuşuyorlardı. Ve en önemlisi çöpleri çöp kutusuna normal bir şekilde atıyorlardı.

Eski sınıfımdaki erkeklerle kıyaslarsam buraki erkekler bizim abaza erkeklere bin çekerdi.

"Başlayalım mı? Sakın utanma ben sana yardım edeceğim."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

İlla yorum yapın diye ısrar etmek istemiyorum ama en azından kitap nasıl ilerliyor fikrinizi belirtebilir misiniz?

Savage But Pretty || TaennieDonde viven las historias. Descúbrelo ahora