6

4.9K 332 50
                                    

Gün geçtikçe Chaeyoung'la daha da yakınlaşmıştık. O benim aksime çok iyi ve kibar biriydi. Bana sürekli yardımcı olmaya çalışıyordu.

Taehyung'u gelirsek o da beni yavaştan sıkmaya başlamıştı. Her gün okul çıkışı iki saat etüt yapıyorduk. Öğle araları beraber kütüphanede test çözüyorduk. Bu hayata yavaştan alışmakta başlamıştım. Ama alışamayacağım tek bir şey vardı: sigara içmek.

Taehyung ne zaman elimde sigara görse alıp yere atıyordu. Bunu yaparkenki yüz ifadesi o kadar korkunçtu ki sesimi çıkartamıyordum.

"Taehyung on üçüncü soruya bakabilir misin? Kaç dakikadır uğraşıyorum bir türlü bulamadım."

Uslu bir kız gibi olduğuma bakmayın. Alışıyorum dedim ama eski halimden de vazgeçecek değildim.

"Tabiki dur gelip bakayım." dedi oturduğu yerden kalkıp. "Cidden bu soruyu mu yapamadın. Dur işlemleri sırasıyla yapıp anlatayım."

O soruya dalmışken çözdüğü testlerin tamamının fotoğraflarını çektik ve telefonu uçak moduna alıp göğüsümde koydum. Telefonumu okula getirmem bile yasaklanmıştı.

O farketmeden arkasına geçip soruyla ilgileniyormuş gibi yaptım. "Ben 400 buldum cevabı ama emin olamıyorum."

"Yaklaşmışsın." Yanındaki sandalyeye oturunca beynimi sulandırana kadar anlattı. Bir yanım diyorki tut kravatından, sık iyice, boğulup ölsün.

"Daldın gittin. Anladın mı bari soruyu?" keşke düşünmeyip direkt olarak yapsaydım.

"Anladım. Sadece üç eksiltmem gerekiyormuş ama ben o kısmı unutmuşum." benden böyle cevaplar beklemediği o kadar belliydi ki. Ne zaman sorularla alakalı bir şey söylesem yüzüme sanki atom parçalıyormuşum gibi bakıyordu.

"İyi madem gel yemek yiyelim. Seni bizim grupla tanıştırırım." bu söylediği şey hayatımda tapmak istediğim son şey bile olamazdı.

"Aslında ben Chaeyoung'a söz vermiştim. Onunla yesem daha iyi olacak. Kırılır sonra." aklıma gelen ilk bahaneyi söyledim.

"İyi madem. Derste görüşürüz."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Savage But Pretty || TaennieWhere stories live. Discover now