Kapitola Desátá - Nabídka

1.1K 42 1
                                    

Položil jsem ji na její postel a rozhlédl se po pokoji. Stěny byly světlé, nábytek bílý. Celou plochu pokoje kryla hnědá podlaha s malým koberečkem u postele.,, děje se něco? " vyruší mě Am z mého zaujatého prohlížení pokoje.,, jak se cítíš?" posadím se na kraj postele.,, docela dobře, ale jsem hrozně unavená. " tiše zašeptá.,, tak si odpočiň. Budu tady, abych tě měl neustále na očích." kousnu se do spodního rtu.

Trochu to v ní cukne a já se musím uchechtnout.,,co je?" zamračí se na mě.,, nic jen... To je jedno" zakroutím hlavou. Posadí se na postel tak aby mi viděla přímo do očí a odhrne si vlasy z obličeje, které ji tam zavazely.,,fakt už můžeš jít, nechci aby to bylo nějaké nezdvořilé, ale chci být sama. " trochu mě překvapila její slova.,, ne." nelíbí se mi její návrh. Zhluboka se nadechne a přivře oči.,, víš, že mě opravdu štve, jak se chováš? " ušklíbnu se.,, nápodobně Amelie" prohrábnu si vlasy a zabodnu se ji do duhovek. Několik sekund se na sebe zaujatě díváme, když v tom oční kontakt přeruší. Tak moc mě to vytočilo, že jsem ji povalil na postel.

,, proboha! "vyjekne. Naše dechy do sebe prudce narazily.,, ehm Harry myslím si, že... By bylo lepší, kdyby ses odemně trochu vzdálil" promluví vyklepaným hlasem.,, to já ukončuji všechny akce "chytnu ji ruce za hlavou.,, a-asi ti nějak nerozumím." začne sebou škubat.,,nejsem hodnej kluk Am... Jsem jinej... ",, asi mi neuvěříš, ale stačila jsem si toho všimnout" prudce se nedechne.,, nebuď drzá Amelie, musíš mě poslouchat. " sleduju její překvapený výraz.,,co prosím? Harry okamžitě mě pusť, nejsem žádná věc, se kterou si můžeš dělat, co se ti zachce." ostře mě napomene. Ta holka je fakt nevychovaná.,, mám takový pocit, že tě budu muset naučit pravidlům " procedím skrz zuby, když se v tom ozve bouchnutí vchodových dveří.,, jsem doma! " uslyším Jackův hlas, který se blíží ke dveřím od pokoje. Odtáhnu se od ní a posadím se zpět na postel.

Amelia

Díky Jackovu příchodu mě Harry pustil a já tak mohla svobodně dýchat. Zaklepe na dveře a já okamžitě řeknu dále, protože potřebuju někoho, kdo mě bude před tímto arogantním chlapem chránit.,, jee..vy jste tu oba? Co se ti stalo? "vyděšeně doběhne k mé posteli.,, v klidu Jacku, je vše v pořádku já jsem byla na bazéně s Danem, no a tam jsem šla do sauny, kde jsem..." vynechám nějaký čas za posledním slovem a pohlédnu na Harryho, kterého probodnu ostrým pohledem. Vykulil na mě oči na znamení, že jestli řeknu o naší intimní chvilce v sauně, tak si to pěkně odskáču.,, no a my..." chci pokračovat, protože mu nedovolím, aby mi určoval, co budu říkat.,, vlastně jsme se tam potkali s Amelií" převezme slovo Harry. Zamračím se na něj.,, Amelie tam byla moc dlouho a pak když vyšla ven, zamotala se ji hlava a spadla do bazénu. ",, tak mě bylo horko? " udiveně si ho sjedu pohledem.,, jasně, protože jsi byla úplně rudá." snaží se to všechno zakrýt a já jen zakroutím hlavou z toho, že Harry dokáže tak uvěřitelně lhát.,, v tu samou dobu jsem šel kolem bazénu a tak, když jsem jí uviděl se topit, skočil jsem za ní a dostal ji na souš." větší lež si už opravdu nemohl vymyslet. To si opravdu myslí, že mu v tom věřím? Je tak naivní.

Vystrašeně se chytne Jack za pusu.,, je mi to hrozně líto, co se stalo Amelko" Jackovi se začnou lesknout oči. Přitulým se k němu a obejemu ho. Cítila jsem se u něj tak v bezpečí. Náhle jsem uslyšela křupnutí Harryho kloubu. Když jsem se na něj ohlédla, celé své prsty drtil v dlaních. To snad nemyslí vážně? Proč mu vadí, když jsem s nějakým klukem a ještě k tomu se svým bratrem? To je tak žárlivý? Nechápu proč by měl, když mezi námi nic není. Jack si přitáhne Harryho k sobě o poplácá ho po zádech.,, díky moc, zachránil jsi ji život. " Harry se na to usměje. Zachytím jeho roztomilé ďolíčky na každé straně. Fakt neuvěřitelný. Naštvaně si pomyslím. Jack mu na to opravdu skočil? Že by mě zachránil on? Takovej chlap, který mysli jen na sebe? Povzdechnu si.,, máš ji kdykoliv na starost Harry, vždycky ho poslechni Amelko" usměvavě na mě pohlédne. Zaregistruju Harryho vítězný úšklebek. Nemám však odvahu se na něj podívat.

Forever |FF - Harry Styles|Kde žijí příběhy. Začni objevovat