0.0

877 60 13
                                    

1. Bölüm - Jeon Jungkook'tan

"Saçmalama Kook, böyle bir riski kaldıramayız! Bu şirket için de, bizim için de çok kötü olur. O kadar açık kıyafetleri kim giyer?"

"Youse, cesur bir marka baba. Bu markadan giyenler de cesur kadınlar. Elbette satın alırlar! Elbette! Ve bu kıyafetleri gerçekten güzel taşıyabileceklerini biliyorum." Nefesimi sertçe dışarı verdim. Markamız için harika bir elbise tasarlamıştır. Biraz açıktı ve babam da buna takmıştı. Hiçbir projemi kabul etmiyordu. O kadar açık değildi aslında. Ama bir önceki seferde yine benim projeme ve ısrarlarıma uyup tasarladığım elbiseyi satışa çekmişti ve çok az sayıda kişi almıştı. Üstelik linç bile yemiştik. Yok neymiş efendim kadınları porno yıldızı gibi giyinmeye teşvik ediyormuşuz. Irkçı Kore işte, klasik.

Fazla açık birşey tasarladığımı düşünmüyordum. Biz casual tarzı bir markaydık ve genelde İspanyol paça jeanler, kaliteli el çantaları, klasik ayakkabılar ve Gold veya Silver saatler üzerinde çalışırdık. Çok yaşlıcaydı ama buna rağmen gençler deli gibi alıyordu. Niye? Çünkü marka. "Sen okuluna git oğlum."

"Tamam. Akşam görüşürüz."

"Görüşürüz." Siyah çantamı sırtıma taktım ve dışarı çıktım. Bu lanet iş yüzünden sürekli korumalarla dolaşmak zorundaydım ve bu gerçekten rahatsız ediciydi. Hemen uzun, siyah arabaya bindim ve telefonumu açtım. Yine birçok bildirim gelmişti. Gönderilerin altına gelen yorumları önemsemez, sadece Dm'leri okurdum. Çünkü nadir de olsa Youse hakkında bazı sorular gelirdi ve markamı önemserdim. Her ne kadar babam, kıyafetleri tasarlamama izin vermese de..

Mesaj bildirimlerine bakarken bir kızdan mesaj geldiğini gördüm. Profil fotoğrafında bir kız vardı. Arkasını dönmüş denizi izliyordu. Böyle bir kız bana en fazla ne yazmış olabilirdi ki?

 Böyle bir kız bana en fazla ne yazmış olabilirdi ki?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Limario: Ben sana aşık oldum Jeon..

Gördüğüm şeyle yüzümü buruşturmama engel olamadım. Okuldaki salaklardan biri olmalıydı. Bir anda ani bir frenle öne savruldum. Ne olduğunun hala farkına varamamıştım. Karşıma baktığımda korumalardan biri bana bakıyordu. "Bay Jeon, iyi misiniz?"

"Evet. İşine bak sen."

"Biraz yavaş sürsene!" diye fısıldadı yanındaki şoföre. Adam da göz devirdi. "Ne yapıyım, koskoca tır. Görmedi bizi."

Tekrardan ekranıma baktığımda gözlerim büyüdü. Yanlışlıkla parmağım yanıtla tuşuna basmıştı ve ona görüldü olarak gitmişti. "Hassiktir." diye bir küfür mırıldandım. Bir anda yazmaya başladı.

Limario: Jungkook?

Limario: Oha bu mesajı göreceğini hayal bile etmemiştim ben..

Limario: Yani şey aslında şakaydı.

Göz devirdim. Yalan bile söyleyemiyordu..

Limario: Şey aslında değildi.

Limario: Yani ben sana aşık oldum Kook.

Jeongguk: Ne saçmalıyorsun be

Jeongguk: Masum ayağına yatarak beni kendine aşık edeceğini falan mı sandın .d

Jeongguk: Salak şey.

Ekranı kapattım. İyice tadım kaçmıştı..

Hestia | LizkookWhere stories live. Discover now