Ptejte se

269 36 23
                                    

Mám hroznou potřebu něco do této knihy napsat, ale jakkoliv se snažím, absolutně nic mě nenapadá. Navíc poslední dobou nic nezvládám a začínám zjišťovat, že nedokážu balancovat svůj život. Jelikož po tom, co jsem skoro nic nedělala a jen se nudila v pokoji, tak teď toho mám zase plno a jen co přijdu domů, mám chuť lehnout a spát. Nic mezi pro mě prostě neexistuje.

Já vím, že jsem předtím zmiňovala recenze a že bych několik dalších chtěla udělat, ale bohužel teď nezvládám číst. A vím, že mám také rozečtených několik příběhů od vás, ale je toho tolik, že místo toho, aby se můj mozek pokusil udělat alespoň něco, totálně se vypne a nedokáže se na nic soustředit.

A to, že je venku zima a je brzo tma mi vůbec nepomáhá.

Ale teď k tomu, proč píšu tohle. Jak už jsem několikrát zmínila, líbí se mi, jak je tahle kniha interaktivní a vy mi píšete svoje názory a můžeme o všem hezky diskutovat (nedávno jsem si pročítala předešlé kapitoly a zjistila jsem, že na některé věci mám teď trochu jiný názor). Proto jsem si říkala, že bych mohla tuhle interaktivitu ještě trochu víc posunout.

Takže bych byla ráda, kdybyste mi buď do komentářů u téhle kapitoly nebo na tellonymu, který jsem si založila a odkaz si hodím i do popisku u profilu, napsali nějaké své otázky. Cokoliv vás zajímá, ptejte se. I kdyby to byly naprosté hlouposti. A kdyby se někdo styděl, proto právě nabízím možnost anonymity a tellonymu. Ať už jde o něco, s čím si nevíte rady, zajímají vás moje názory na některé věci... whatever. A já bych po tom mohla zveřejnit tyhle otázky s odpověďmi v další kapitole, abyste k tomu mohli vložit i vaše vlastní komentáře (dává to smysl?). Uděláme tak jedno velké Q&A a třeba díky některým otázkám dostanu nápad na další kapitolu.

Už vidím, jak se nikdo na nic ptát nebude a já tuhle kapitolu budu muset vymazat a dělat, že se nic nestalo...

Tímto ale otevírám experimentální poradnu a jsem zvědavá, jak to dopadne.

Takže, otázky můžete házet do komentáře, anebo sem: (odkaz bude i na profilu). Jsem zvědavá, jak tohle dopadne... 

Jak napsat příběh a nezbláznit se z tohoTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang