12 - Gizli kıskançlık.

1.7K 172 34
                                    

Keyifli okumalar ♡

Keyifli okumalar ♡

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

12. Bölüm : Senden hoşlanıyor.

İlaçların dozu düşürülüp, bir kaç saat sonunda uyanan Ece ile, Ada Semih'i yanına alarak hemen Ecem'in odasına girdi. Başında duran ikili ise soru sormaya başlamıştı bile.

Kuzey, "Sevgilim iyi misin?"

Acar, "Ağrın var mı?"

Kuzey, "Su vereyim mi?"

Sorular uzayıp giderken bir başka alakasız soru ile herkes yorgun olmalarına rağmen kahkaha atmıştı.

"Ay ne kadar Ada'ya sorsam 'Mal mısın?' demişti bana, artık tutamayacağım kendimi. Ecem tuvaletin var mı?"

Ve evet bu soru tam da çılgın Selin'den gelmişti.

Selin, Ecem'in bugün uyanacağını öğrenince apar topar hastaneye gelmişti. Kan çeker dedikleri bu olsa gerek Ada ve Selin, Ecem'i gerçekten bir kez görmüş olsalar da çok sevmişlerdi. Ecem deli dolu bir insandı ve böyle hasta olması herkesi üzüyordu.

Hafif tebessüm eşliğinde "Hayır yok." diyen Ecem ile"Beyler ben bakabilir miyim?" diyerek hâlâ endişeli bir şekilde Ecem'e bakan Kuzey ve Acar'ın aralarına giren Ada ile ikisi de köşeye çekilmişlerdi.

Genç kadın Ecem'in üzerine eğilerek cebinden aldığı ışıkla gözlerine bakarken tekrardan dikeldi.

"Ecem şimdi elimi takip et." Elini farklı konumlarda gözüne doğru tutarken şimdilik hiçbir sorun olmadığını anlayarak rahatladı.

Elini indirip cebine koyarken "Kendini nasıl hissediyorsun?" diye sorduğunda Ecem yorgun tebessümüyle "Biraz başım ağrıyor." dedi.

"Birazdan arkadaşlar ağrı kesici verirler sana." diyerek arkasında merakla kendisine bakan Selin ve iki adama da tebessüm edip tekrardan Ecem'e dönerek "Kaza nasıl oldu hatırlıyor musun?" diye sordu.

Odada derin bir sessizlik olurken Ecem bakışlarını yere sabitleyip bir süre kaşlarını çatarak düşündükten sonra elini Kuzey'e uzattı.

Kuzey hemen sevgilisinin yanına gelirken incitmekten korkar gibi yavaşça ellerinin içine aldı uzatılan eli.

"Ben.. Kuzey'le konuşuyordum. Sonra ışıklar yandı. Karşıya g-geçecektim gaza bastım ama bir anda yana savrulunca.. gerisini hatırlamıyorum."

"Şerefsiz, pezevenk."

Sessizce küfür eden Acar'a Ada kocaman gözlerle bakmak istese de duruşunu düzeltip gülümseyerek Ecem'e bakmaya devam etti.

"Canım, sana çarpan kişi alkollüymüş. Kendini iyi hissettiğinde söyle polisler ifadeni alacaklarmış."

"Ben iyiyim, gelsinler." Ecem kendini iyi hissederken Ada ellerini birleştirip odadakilere tek tek bakarak "O zaman hepimiz çıkıyoruz. Polisler ifadeni alsın, çok kalabalık olmadan sizde teker teker girersiniz. Ha bu arada Semih, ağrı kesici vermeyi unutma." dediğinde Acar ve Kuzey tamda tahmin ettiği gibi itiraz etmek için ağızlarını açınca "Girmeniz yasak demiyorum beyler. Sadece Ecem yeni uyandı ve biraz dinlenmesi gerek. Hem sizde bir eve gidip kendinize gelin. İki gündür burda duruyorsunuz. Sonra yine gelirsiniz." dediğinde Acar sevdiği kadını ikiletmeden kabul ederken Ecem'in alnını kısaca öperek odadan çıktı.

BİLE BİLE - TAMAMLANDI - Onde histórias criam vida. Descubra agora