4. Melek Son Ninnisini Okumuş Akrep Tarafından Sokulmuş -Final-

268 27 38
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ani Lorak, Hold My Heart 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ani Lorak, Hold My Heart 

IV. Bölüm: "Melek Son Ninnisini Okumuş Akrep Tarafından Sokulmuş"

Ruhumu darağacından sallandırdım, ömrümü sonlandırdım. 

Zihnim ağıtlar yakmaya başladı. Zihnimin satırlarına nükseden vaveylalar, uğultularını asla dinmeyecek şekilde özgür bıraktı. Yaralarım ağıtlarını zihnime fısıldamaya başladı. 

Bedenimi saran kollarımı gevşettim. Yanı başıma uzanarak birkaç dakika önce yaktığım mumu nefesimle söndürdüm. Işık yok oldu. Karanlık odada bir başınaydım, önümü göremiyordum ama  şeytanların ninnilerini duyumsuyordum.

Kalbinde bir feryat yetişiyor, ruhunda bir sızı. 

Peşinden gelecek ağıt yaktığın geleceğin zindanı.

Gece bitiyor, gün doğuyordu. Ellerime tırnaklarımı geçirerek oyalanıyordum. Zihnimdekiler oyalanmıyordu. Gözlerimi ovaladım. Ayağa kalktım ve dolabımdan Rana'nın parfümünü çıkardım. Üzerime koltuğun üzerine çıkardığım ceketimi giyindim ve Rana'nın parfümünü ceketimin cebine koydum. Anahtarlarımı alarak kapıyı çektim, kilitledim. Anahtarı hemen yerde, kapının yanında duran saksının içine görünür şekilde koydum. Babamın adamları gece gelmişlerdi sanırım. Bir tanesi yanıma geldiğinde "Rana'nın mezarına gidiyorum," dedim.

Zaman durdurulamazdı. Zaman ilerliyordu. Zamanla birlikte ilerlemeye başladım. Rana'nın evinin yanı başına geldiğimde duraksadım. Zaman da durdu.

"Berzan o kadınla evlenecekmiş biliyor musun ablacığım?" Rana'dan bir cevap gelmedi ama gök gürledi, Berzan'la ilk karşılaştığımız günkü gibi. "Ondan sana bahsetmek istemiyorum ama başka kimsem yok. Rana, beni dinleyen kimse yok."

Berzan'ın o kadına verdiği izinler canımı yakıyordu. Sorun kuzen olmamamız mıydı? Ona yakın olmak için kuzeni olmam mı gerekiyordu? Cevaplarını bilmediğim sorular soruyordum. Cevabı bekliyordum ama soruları sadece cansız bir bedene soruyordum. "Neden böyle oluyor ki! Neden canım bir de Rüveyda için acıyor? Hak etmedik ki biz!" Elimin tersini ağzıma kapattım ve dişledim. Acıyı hissettiğim an gözyaşlarım da akmaya başladı. 

Ölümün Gerdanında Meleğin Ninnisi Where stories live. Discover now