°7°

20.2K 631 105
                                    

Selamlar!
Nasılsınız?
Şarkıyı unutmayın.
Sizleri seviyorum^^
İyi okumalar.

Bölüm Şarkısı: Elyas&Taha¬ İncinmesin Kanatların

~

0537*******: Deniz kızım...

0537*******: Beni engellemen kötü olsada yeni bir hat almam zor olmadı.

Berrak: Yine mi sen?

0537*******: Beni tanıdın demek!

Berrak: İstediğin kadar yazabilirsin, ben okula gidiyorum. Lütfen rahatsız etme.

0537*******: Okulda görüşürüz, Deniz kızı.

🥀

Okul koridorunda bizimkilerden saklanarak yürürken oldukça yorulmuştum. Üstüne bir de Aral Koyberk çıkmıştı. Sanki her şey harikaymış gibi bir de aşığım çıkmıştı... Peki ya bizimkilere ne diyecektim?

Düşüncelerimle boğuşurken kantine inmeye karar verdim. Sıcak bir kahve iyi gelirdi. Merdivenlerden inerken Aral'ı bulmaya ve konuşmaya da karar verdim. Bu iş nereye kadar gidebilirdi ki? Yazmasa iyi olacaktı çünkü sevdiğim biri zaten vardı.

Kantine geldiğimde bizimkileri gördüm. Onlara görünmeden gidebilirdim ama onlara doğru yürümeye başladım. Asrın ve Gözde beni ilk farkedenlerdi. "Selam." diyerek boş olan sandalyeye oturdum.

"Selam kuşum."

Berke duruşunu düzeltti. Rüzgar saçlarını karıştırdı. Asrın boğazını temizledi ve Gözde saçlarıyla oynamaya başladı. Bir şey söyleyeceklerdi ama ne?

O sırada arkadan bir kız sesi geldi. "Asrın!" Asrın ve ben aynı anda arkamızı döndüğümüzde diğerlerinin de dikkatini çekmişti. Bir kız duruyordu. Sarı saçları parlak dururken, yeşil gözleri cam gibiydi. Fiziği güzel görünüyordu ve açıkçası bu güzelliği kıskanmıştım. Bir de Asrın'ı çağırmıştı! Ne yapacaktı ki Asrın'ı?

"Efendim Beliz?" dedi Asrın sakin bir sesle. Beliz denilen kız kocaman gülümsedi. "Ne yapıyorsun Asrın?" dedi. Sonra bize dönerek "Oturabilir miyim?" diye sorduğunda Rüzgar hemen "Tabii otur." demişti. Ona sert bakışlarımı gönderirken kız Asrın'ın yanına oturmuştu bile.

"Sen kimsin?" dedi Gözde sert bir sesle. O da Beliz'den hoşlanmamıştı. Kız gülümseyerek, "Asrın ve arkadaşlarına bir selam vereyim demiştim. Sizden çok bahsetti." dedi.

Kahkaha patlattım. Neyden bahsediyordu bu kız bilmiyordum ama sinirlerimi büyük ölçüde bozmuştu. Diğerleri bana tuhaf bir şekilde bakarken, "Bize senden hiç söz etmemişti ama," dedim. Kız yüzündeki tabessümü bozmadı ama cevapta vermeyip sadece omuz silkti. Asrın sonunda bizi tanıştırma gereği duyacak ki, "Çocuklar bu Beliz. Müzik kursunda aynı sınıftayız." dedi.

Beliz ise, "Ve beraber düet yapacağız!" dedi heyecanla. Gözlerimi devirdim. Bir de düet mi yapacaklardı? Çift gibi...

"Asrın da yeni sevgilisinden ayrıldı ya ben de ona bakmak için gelmiştim."

Kaşlarımı çattım. "Efendim?" dedim oldukça sert bir sesle. Ne diyordu bu kız, nereden biliyordu?

"Sizin haberiniz yok mu? Asrın kaç yıllık sevgilisi tarafından terk edildi! Ama bence iyi oldu! Kızı hiç görmedim ama iyi birine benzemiyor! " dedi Beliz denilen kız. Asrın mahcup bir edayla, "Sonra konuşalım Beliz ve laflarına dikkat et!" dedi. Ama Beliz onu dinlemeden devam etti. "Asrın'ı kısıtlıyordu zaten, ben ona hep söylüyordum ama beni dinlemiyordu. Gördü işte o kızın gerçek yüzünü!"

"Ben şimdi sana bir yüz göstereceğim ama," dedim. "Sen kimsin ya? Sen kimsin? Asrın sevgilisinden ayrılınca sana mı kalmış oldu? Sana mı koşacak hemen?!"

Sinirlenmiş ve üzülmüştüm. Gözyaşlarım yine akmaya devam ederken Asrın'ın ne yapacağını bilemediğini farkettim. Bir anlık duraksamadan sonra hemen kollarını bana sardığında ve gözyaşlarımı sildiğinde diğerleride beni teselli ediyordu. Beliz ise ne yapacağını şaşırmış, Asrın ve bana bakıyordu. Kantinde de dikkat çekmeye başlamıştık.

O sırada arkadan bir ses geldiğinde içimden sesin sahibine küfürlerlerimi etmiştim. "Berrak!" Asrın'la yavaşça ayrılıp arkamıza baktığımızda Aral Koyberk'i görmemiz bir oldu. Bunun ne işi vardı burada? "Berrak, sana geometri notlarımı getirmiştim."dediğinde bir anlık duraksadım ama hızlıca toparlanıp notları elinden aldım. Gülümseyip teşekkür ettim. O da bana çapkın bir edayla göz kırpmıştı. Diğerlerine baktığımda hepsi bize tuhaf bir şekilde bakarken Asrın'ın gözlerinde yıllardır aşina olduğum bir his belirmişti: kıskançlık. Burada daha fazla durmak istemediğimden" Geometri testi çözeceğim. " deyip hızlıca yanlarından ayrılıp sınıfa çıkarken yüzümde buruk ama belirsizlik dolu bir gülümseme vardı.

~

Yeni bölüm geldi! Nasılsınız bakalım? Beliz'i sevdiniz mi? Aral nasıl?

Asrın hakkındaki düşünceleriniz ne?

Sizce Berrak neden Asrın'dan ayrıldı?

Anlatım bozuklukları varsa bu bölümde lütfen kusura bakmayın, fazla yoğunlaşamadım, birkaç bölüm böyle olabilir maalesef...

Yorumlar, oylar nerede? Unutmayın sakın! Hoşçakalın^^

AYRILIK | Texting Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin