6

2.8K 225 112
                                    

Keyifli okumalar hadi yeni bölüm ehu🥳

...

Jjk-

İçeri Taehyung'un girmesi ile vücuduma elektrik yayılmış gibi olmuştum. Ne yaşamıştım ben az önce? Kim Taehyung benim saçıma mı dokundu? Bana "Yine geleceğim." mi demişti? Hala şaşkınlık içindeydim.

Saçlarıma dokunduğu an ne yapacağımı bilememiştim. Gözlerim kocama açılmış sadece nefes alabilmiştim. Şu zamana kadar ondan bir kere bile etkilenmemiştim.

Okulda herkesin dilinde Kim Taehyung varken ben ondan nefret ediyordum resmen. Minho bana zorbalık yaparken görmüştü ama arkadaşları ile sırıtıp gitmişlerdi.

O günden beri ondan ve arkadaşlarından uzak durmak istiyordum. Beni tanımıyordu bile neden böyle bir şey yapmıştı?

Sinir katsayım yükselirken içimden "Asla güvenme Jungkook asla." diye kendi kendime söylendim. Bir kez düştüğüm hataya bir daha düşmeyecektim.

"Az önce noldu la?" diyen Jin Hyung'a döndüm. "Bilmiyorum umrumda da değil ne yaparsa yapsın bende uzak olsunlar yeter bir de onlarla uğraşamam." dedim. "Nah umrunda değil kanka. Çocuk saçına dokununca gözün benim götümden daha büyük oldu." dedi Jin Hyung.

"Katılıyorum." dedi Yoongi Hyung'da. "Ufff saçmalamayın lütfen, sadece şaşırdım. Mal mısınız siz? Birdaha güvenir miyim sanıyorsunuz? Böyle bir olay yaşadım önceden siz de çok iyi biliyorsunuz." diyerek çıkıştım. Yoongi Hyung "Evet haklısın özür dileriz." diyebildi sadece. Neler çektiğimi bilen iki kişi olarak bunu demesi gayet normaldi zaten.

"Sorun yok.". diyip kafamı cam tarafına çevirdim. "Ya ama küsme Jungkookie~ lütfennnnn özür dilerizzzz." dedi Jin Hyung bana sarılarak. Arkasından Yoongi Hyung'da sarılmıştı.

"Ufff size küsemiyorum zaten ben hiç." diyince ikiside yaralarıma dikkat ederek daha sıkı sarıldı. "Bu arada Jin Hyung..." diye konuştum. "Lütfen birdaha aegyo yapma."

Kth-

"Abi resmen gitti çocuğun saçını sevdi bu salak." dedi Jimin. Diğer arkadaşlarım da bana bakıyordu. Bogum "Etkilendin mi lan sen bu çocuktan?" diyince hemen "Salak mısın Bogum? Ben öyle birinden etkilenir miyim?" dedim. İç sesim susmuyordu. "Söylesene hadi mal! Söyle, de "orada da yanlız mı kalacağım?" dediğinden etkilendin desene hadi de, de" diyen iç sesime söverek devam ettim.

"Sadece benimle beraber patladı ve merak ettim bu" dedim. "Yalan söylüyorsun Taehyung. Sen asla sevdiğin insanlar dışında birini önemsemedin. Ama üzerine gelmek istemiyorum , zaten bir ara anlatacaksın." diyen Namjoon'a konuyu kapattığı için şükürler yağdırdım. "Bana su alır mısın Hoseok?" dedim. "Lan Namjoon az önce kantinden geldi ya yalak ondan isteseydin ya!" diyince suratı sabahtan beri gülmeyen Jimin bastı kahkahayı. "Ben alırım Hoseok otur sen. Zaten nefes almaya ihtiyacım var." diyip bana bakmıştı.

Herkes telefonuna uzanırken "Bende gidiyorum bro babam çağırıyor işi düştü herhalde. İşim bitsin yine geleceğim." diyen Bogum'a "Gelme sen artık çok yoruldun zaten." dedim.Bogum'un babası bizim okulun müdürüydü. Annesi ise o bebekken ölmüştü. Babası ile araları hiç iyi değildi aynı evde bile konuşmuyorlardı. Babasının işi düşmediği sürece. "Yok seni burada bırakamam.'' dedi diğerlerine bakarak. Dediğim gibi araları kötüydü işte.

Bogum odadan çıkınca herkes telefonla oynamaya başladı.

Team Tony Montana

Hoseok:
Bu mal bize laf mı soktu?

Namjoon:
Bu mallara bırakmam seni
demek istedi galiba

Taehyung:
Lan yanımdasınız neden burdan
yazıyorsunuz?

Namjoon:
Kanka Jimin yok ya
haberi olsun diye işte

Hoseok:
Harbi amk Jimin nerde 20
dakika oldu hala yok

Jimin:
Neler yaşadım bir bilseniz

Taehyung:
Noldu lan?

Jimin:
Ölüyorum anlasana!!

Hoseok:
PUSHAJSBAJNDMWMZKS

Namjoom:
Noldu nolduuu

Jimin:
Kantine gidiyordum işte önüme
hemşire çıktı çarpıştık bana dedi ki
pardon görmedim

Taehyung:
PUAHDBAMNDWMNDKWKDNWNDN
SNAMSNAMMDAMMDAMMSAMMDA

Namjoon:
E haklı kadın

Hoseok:
PUZNZNSMMSKAMDNSMSMAM
BSMAMXNEKWKOALDOESKWJD

Jimin:
E haklı kadın ↩️
Sus lan sikmiim belanı

Taehyung:
Eeeeeee devam et

Jimin:
Sonra kadının elindeki
idrar testleri yere düşüp patladı
her yerime "bunu içine mi batıracağım?"
diyen amcaların sidiği sıçradı amk

Namjoom:
HAYKWRYÖM

Hoseok:
PUSBAKXNSKKFKWKSNAND
JDKSNDNWKDMSMDMWLDN

Taehyung :
Lan Namjoon koltuktan düştü
şuna yardım et Hoseok

Hoseok:
kanka görüyorum
Aynı odadayız ya hani

Jimin:
Tuvalletteyim üstümü değiştirip
geliom bekleyin.

Namjoon:
Benim sidik bundan taşar
hemşire hanımmm PUSBSJAKXN
JSKWMSNSKDKWKSKWKDKS
SNWMMDMWKSKWKDJDKWO

Jimin:
Mal amk.

.
.
.
okuyanlara teşekkürler text kısmını bilerek yanlış yazıyorum samimi olsun diye biliyonuzdur zaten. Neyse umarım seversiniz . Sizi seviom bb🍒💕

Explosion  //Taekook// ✓Donde viven las historias. Descúbrelo ahora