⚠️-9-⚠️

62 5 0
                                    

Teanna se přetočila na posteli blíže k němu a namáčkla se na něj. Obejmula ho. Smích utichl. Vtiskla mu pusu na krk. Zaklínači přejelo mravenčení po těle. Nechápal co se děje. Než stihl cokoliv říct vlepila mu pusu o něco výše. Hned za ní letěla další. Takhle pokračovala až k bradě, kde se zastavila. Dark se otočil na bok čelem k ní. Usmála se na něj. Chvilku jenom koukali jeden druhému do očí a nastalo ticho. Čas jakoby se zastavil. Rukou jí odhrnul vlasy z obličeje a dal je za ucho. Pak rukou sjel k její tváři, kde jí párkrát něžně pohladil palcem. Nakonec mu ruka sjela přes její krk až na zátylek. Tea mu pročísla rukou vlasy, které mu padaly do čela. Skousla si dolní ret a u toho se usmála. Přiblížila k němu hlavu. Nakonec to dorazil zaklínač, který si ji přitáhl do polibku. Teanna okamžitě začala spolupracovat. Dark si jí chytl za bok a vyzvedl se nad ní. Lokty se přidržoval nad ní, aby jí neumačkal. Na chvilku se odtrhli, když jim došel vzduch. Teanna otevřela oči a podívala se Darkovi do očí. Tentokrát pohled neodtrhla, ale držela oční kontakt. Ve tmě jí zasvítily hnědošedé oči a rozšířené zorničky. Skousla si spodní ret a chytla ho za hlavu. Přitáhla si ho zpátky k sobě. Obmotala mu ruce kolem krku a vrškem těla se k němu zvedla, aby polibek ještě prohloubila. Následně se položila znovu na postel a přejela mu přes ramena na hrudník, kde se zastavila a sáhla po tkanicích, jen aby zjistila, že už jsou dávno rozvázané. Usmála se mu do polibku a sjela o něco níže k lemu haleny. Rozpojila jejich rty a vyhrnula mu halenu k žebrům, kde jí pomohl tím, že si jí přetáhl přes hlavu. Tea jí chytla do rukou a odhodila jí kamsi pryč. Zasmála se a zatlačila mu do hrudi, čímž ho donutila se z ní zvednout a on ulehl vedle ní. Sedla si mu na břicho a spojila opět jejich rty. Dark jí pohladil po hlavě a pokračoval po vlasech až k jejímu pasu. Přidal i druhou ruku a opsal prsty křivku jejích boků, od štíhlého pasu. Z boků přesunul ruce na zadeček a stiskl. Byl pevný a vypracovaný. Jednou rukou sjel zpátky na bok a pak na bříško. I to bylo vypracované. Pak sunul ruku pomalu vzhůru, na ňadro. Tam se jeho ruka na chvilku zastavila, aby následně pokračovala za Teannin krk, kde měla zavázané své černobílé šaty na mašli. Zatáhl za jeden z konců a mašle se okamžitě rozpadla. Oba naráz otevřeli oči a navázali oční kontakt. Odtrhli se kvůli nedostatku vzduchu. Teanna si opřela čelo o to jeho, zatímco on jí sundal část šatů z krku. Dostala polibek na tvář a následně na bradu. Teanna zaklonila hlavu. Tím pádem měl Dark přístup ke krku. Zatímco její krk sázel polibky, posouval látku jejích šatů stále níž. Teanně naskočila husí kůže pod jeho doteky a po těle jí přejíždělo příjemné mravenčení. Čím níž byly její šaty, tím více rudla. Když už měla šaty u pasu, Dark se zastavil. Oba narovnali hlavu.

„Roztomilé" poznamenal a políbil jí. U toho přejel rukama její nahou kůži na břiše. Malinko se zachvěla. Odtrhla své rty a začala zhluboka dýchat. Skoro až vzdychat. Otevřela oči a podívala se mu do očí. Párkrát zamrkala. Dark zašeptal nesrozumitelnou nadávku. Prohlédl si její tělo.

„Bohové" pronesl. Tea se zachichotala. Posunula se mu na nohy a začala mu stahovat kalhoty. Dark si jí prohlížel. Nakonec jí pomohl tím, že z něj slezla a on kalhoty zkopal na zem. Jen tak učinil, až nelidsky rychle jí povalil na záda, zvedl jí nohy a stáhl jí šaty. Na chvilinku se zatvářila vyděšeně, tak si zas lehl vedle ní a něžně ji hladil po celém těle, dokud se zase nepřestala bát. Políbil ji na ucho a s rukou zastavil na bříšku. Byla tak drobná, že měla jeho ruku přes celé břicho. Posunul ruku na ňadra, málem je pobral obě najednou, a jemně je hladil, krouživými pohyby. Otočila k němu hlavu a znovu se políbili. Sjel jí rukou zpátky na bříško a níž. Nahmatal lem jemného, miniaturního spodního prádla. Na chvilku mu zadržela ruku, ale pak ho zase pustila. Zasunul ruku pod kalhotky a prsty se něžně probíral jemnými chloupky. Náhle trošku přitlačil, sjel níž a jedním prstem projel štěrbinkou. Dlouze zasténala. To už bylo ale i na jeho vzrušení moc. Vytáhl ruku, zahákl prsty za kalhotky a stáhl je. Kopla nohami a prádélko odletělo neznámo kam. Tentokrát už zasunul prst rovnou. Teanna si skousla dolní ret a chytla se rukou za prostěradlo. Přidal ještě jeden a posunul se trošku níž, aby jí mohl ústy a jazykem laskat bradavku. Na chvíli přestal, ale jen proto, aby se zase posunul výš a mohl jí líbat. A cestou jí stihl vtisknout polibek na klíční kost, na krk a na ucho. Jeho ruka se zase uhnízdila na ňadrech. Lehce ho odstrčila a převalila na záda. Pak si vylezla na něho a řadou jemných polibků, na bradu, na krk, na hruď i na břicho, se sunula dolů, dokud mu zase neseděla na nohou. Na těle cestou dolů cítila, jak jeho mužství napíná látku podvlékaček. Rozvázala tkanici a začala ten poslední, přebytečný kus oděvu stahovat. Vzepřel se v bocích, aby jí pomohl. Nakonec skončili oba nazí. Tea seděla u jeho nohou a přejela ho pohledem a zrudla jako rajče. Usmál se a chtěl se zvednout. Ovšem Teanna ho zadržela. Nechápavě se na ní podíval a ona se šibalsky usmála. Sedla si na jeho nohy. Podívala se mu dlouze do očí. Usmála se a zamrkala jako panenka. Pak sklopila zrak a uchopila jeho mužství do dlaně. Bylo horké a tvrdé. Shýbla se a vzala ho do úst. Párkrát přejela rty nahoru a dolů a zkusila sát. Zasténal a tentokrát zaťal prsty do prostěradla on. Takhle pokračovala ještě chvilku. A nakonec se zvedla a podívala se na něj. Hned uviděla jeho prosebný a zároveň tak trochu zoufalý pohled. Uchechtla se.

„Něco k smíchu?" ozval se. Tea zakroutila hlavou. Posunula se více nahoru, čehož využil a hned jí chytl za boky. Prsty přejel její křivku boku k pasu a zas zpět. Naposledy jí přetočil, takže byl opět nahoře. Zhluboka dýchala. Dívali se navzájem do očí. Ucítila tlak. Zvedla hlavu a zavřela oči. Malinko sykla pod náporem bolesti. Dark se malinko zamračil. Zastavil se a jednou rukou jí chytil za bradu. Otevřela oči a on posunul její hlavu tak, aby jí viděl do očí.

„Ty jsi..?" chtěl se zeptat, ale ona mu skočila do řeči.

„Neřeš to, pokračuj" Malinko zaváhal a chtěl se optat zda to myslí vážně. Ale nakonec to nechal být, přesně jak řekla a trochu více opatrně do ní pronikl hlouběji. Podíval se na ní. Opět zavřela oči a s otevřenou pusou stále hluboce dýchala. Nakonec vzdychla. Natáhl se po její noze a zvedl jí, aby měl lepší přístup. Teanna opět vzdychla. Nakonec se zastavil. Když se poprvé pohl pevně stiskla rty k sobě, aby zadržela vzdychání. Nakonec začal přirážet pravidelně. I přes to, bylo slyšet její slastné vzdychání. Jedna její ruka vyletěla na jeho ruku, kterou měl položenou na její noze. Druhá vyletěla k její puse. Usmál se a ruku jí z pusy jí sundal. Přidržel jí nad její hlavou. Otevřela oči a podívala se na něj. Přivírala oči a podívala se na strop. Nakonec pusu otevřela a okamžitě jí vyletěl hlasitý a dlouhý vzdych.

„Můžeš přidat, trochu" oznámila mezi vzdychy. Usmál se nad pohledem na ní. Poslechl a začal přirážet o něco rychleji. Skousla si ret a prohnula se v zádech. Začala rychle mrkat. Začalo jí šimrat v podbříšku.

„Co to je?" zeptala se. Tázavě se na ní podíval. Čím rychleji ona vzdychala tím rychleji on přirážel. Vyvlékla mu ruku ze sevření a chytla ho za hlavu. Přitáhla si ho k sobě a políbila ho. Zatímco jí zahrnula vlna příjemného pocitu. Před očima jí začaly přebíhat barvy. V tu stejnou chvíli Dark vyvrcholill taky. Pustil jí nohu a lehl si na ni. Naposledy mu zavzdychala do pusy a pak se odtrhla. Položila hlavu na postel. Ještě vydýchávala všechno co se stalo před chvilkou. Stejně jako on. Posunul se trochu níž, tak, aby jí ležel na hrudníku a zavřel oči. Podívala se na něj a vtiskla mu pusu do vlasů. Zajela mu rukou do už tak dost rozcuchaných vlasů a začala ho škrábat. Po pár minutách co takhle leželi uslyšela chrápání. Zasmála se. Během chvíle co ležela a přemýšlela usnula také.

Síla zvykuKde žijí příběhy. Začni objevovat