𝗰𝗿𝘆 𝗯𝗮𝗯𝘆

824 72 117
                                    

MERHAVA

bolum baslarina artik yildiz koyucam cunku ezelden ozendim 🙄🙄
filliepie

★★★

Yaklaşık bir saat önce hayalimdeki evin sahibi olmuştuk. Adam temelli gitmeden önce evin ana kapısının ve her bir odanın anahtarını ve bize ihtiyacımız olabilir diye üzerinde numarası yazılı olan kartı verdi.

Otele gidip otelde duran eşyalarımızı aldık. Çıkmadan önce de otelden çıkışımızı yapıp metroya bindik. Şuan ne mi yapıyorduk? Şuan taksideydik. Evimize doğru gidiyorduk. Evde ana eşyalar harici hiçbir şey yoktu ve yerleşmek için çok heyecanlıydım.

Evin karşısına tekrar gelmiştik. Çevremizdeki evleri incelediğimde birçoğunun güzel evler olduğunu fark ettim. Umarım bu evlerde yaşayanlarla da iyi anlaşabiliriz. Taksiden indik ve tekrar eve girdik.

Eve girdiğimizde tekrar büyük salonla karşılaştık. Derin bir nefes verdim ve Finn'e baktım. Eliyle elimi tutunca gözlerim ellerimize kaydı. "Burayı kendimize göre tasarlayacağız." dedi.

"Eski odam kadar sıkıcı olmayacak merak etme." diye de ekledi. Bunu dedikten sonra güldüm.

"Alışverişe arkadaşsız asla gitmem ben."

"Ben senin arkadaşın değil miyim?"

"Sen erkek arkadaşımsın."

"Erkek arkadaşlar da arkadaşındır!"

"Of Finn telefonunu ver." gülerek cebinden telefonunu çıkardı ve elime verdi. Telefonunu açıp Sadie'yi aradım.

"Ne var Finn?"

"Ben Finn değilim, ben Millie. Veee Jaeden'a da söyle alışverişe gidiyoruz!"

"SONUNDA HAYALIM GERÇEK OLUCAK!" diye çığlık attı telefona Sadie. Finn bunu duymuş olacak ki güldü.

"Ben şimdi size konum atıyorum. Gelin hemen."

"Tamam!" dedi ve telefonu kapattım. Bu evi satan adamın verdiği küçük haritayı çıkardım ve burada işaretlenmiş en yakın avm'nin konumunu Sadie'ye attım.

-

Yaklaşık bir saattir alışveriş yapıyorduk. Arada Finn ile de mağazalara girsem de şuan Sadie ile beraberdim. Onunla bir mağazada ayrı bölümlere bakıyorduk. Karşımdaki stant dikkatimi çekince oraya yöneldim. Tabii ki kondom bakacaktım. Burada bir sürü çeşit vardı ve hangisini almam konusunda kafam karışmıştı. Üzerinde tırtıklı yazan ve normal yazandan birer tane elime aldım ve inceledim. Mağazada çok kişi yoktu ama yinede dikkat çekmek istemiyordum. "Millie!" arkamdan gelen ses ile yerimde sıçradım ve hızla arkamı döndüm. Kondomları da arkama sakladım.

"Sadie! Korkuttun beni."

"Uzun zamandır sesleniyorum ama duymuyordun. Neyse sence bu mu?" elindeki bir tişörtü üzerine tuttu. "Yoksa bu mu?" ardından diğerini de üzerine tuttu. Ikisi de güzeldi. "Ikinci tişört daha güzel. Neden tişört alıyorsun ki? Kışa gireceğiz."

"Bilmem, içime giyerim. Neyse tavsiyen için sağol. Sen ne alacaksın?"

"Eee şey... Bu mağazada pek bir şey beğenmedim. Başka mağazaya geçelim. Sen bakmaya devam et ben seni bekliyorum." kafasını yukarı aşağı sallayıp ürünlerin yanına döndü. Derin bir nefes verdim ve elimdeki iki paket kondoma baktım. Sadie'ye söylesem bir şey olmazdı ama bilmiyorum, böyle sanki komik gözükebilirdim. Sadie yanıma gelmeden önce kasaya gittim ve elimdeki iki kondomun parasını ödedim. Geri mağazaya girip Sadie'nin yanına gittim. İşi bitmiş gibi duruyordu.

Glory And Gore | fillieWhere stories live. Discover now