Ceritamelayu Stories

78 Stories

𝓡𝔂𝓭𝓮𝓻𝓐𝓾𝓻𝓪  by itz_amna
#3
𝓡𝔂𝓭𝓮𝓻𝓐𝓾𝓻𝓪 by wisyah
BERMANDIAN DARAH SUDAH BIASA BAGINYA. SEORANG MAFIA YANG HIDUP DI DUNIA PENUH PENIPUAN DAN KEJAM. IT'S ALL STARTED WITH A LIE ALEX RYDER GRAYSON X NAURA QALISHA "Se...
𝐌𝐀𝐖𝐀𝐑 𝐄𝐒𝐇𝐀𝐀𝐋 by bbiear
#5
𝐌𝐀𝐖𝐀𝐑 𝐄𝐒𝐇𝐀𝐀𝐋by b
In editing progres!!!! "Kau. Aku nak kau" -𝐉𝐞𝐛𝐚𝐭 𝐉𝐚𝐯𝐢𝐞𝐧 "Maaf Encik, saya jual brownies bukan jual diri" -𝐌𝐚𝐰𝐚r 𝐄𝐬𝐡𝐚𝐚𝐥 "I...
koleksi cerita ser4m  by ElYani4
#6
koleksi cerita ser4m by eynarah
Kira -kira 30 % dari pnduduk bumi adalah dari kalangan makhluk ghaib ... "Jangan fikir kami tak wujud " Enjoy it ... Sila lah baca mana tahu suka... Original f...
Sudah Tertulis by mawella__
#7
Sudah Tertulisby mawella__
Kisah cerita pendek cinta Amir dan Wardah yang sangat cliché. Hope you all enjoy!
Dia, Salju Pertamaku  by Maeyonish__
#8
Dia, Salju Pertamaku by 💐Aireena💐
Percayakah anda pada sesuatu yang disebut dihidupkan semula dengan badan yang sama jiwa yang sama takdir yang sama, namun nama dan kisah yang berbeza? Kisah syaf dan my...
Aku Hanya Pendosa by lucvmaira
#9
Aku Hanya Pendosaby Damia Humaira
Setiap apa yang aku lalui sepanjang aku hidup, hanya allah yang tahu. Kerana aku pasti, jika aku bongkarkan nya, diri ini bakal ditinggalkan sendirian. Maaf kerana terpa...
mahal kita. by hawtdrwns
#10
mahal kita.by hujan.
pertemuan mata bertemu mata yang terjalin tidak disangka akan menjadikan hubungan yang begitu istimewa. Hujan dan Bulan, kedua-dua namanya yang seringkali tidak disukai...
PENGAMPU by sufianaadlinn
#11
PENGAMPUby Su_Baharom
Kehidupan seorang remaja yang mempunyai kisah silam yang kelam sehingga terpaksa berjumpa pakar psychiatric selama beberapa tahun bagi memulihkan kesihatan mentalnya. Ki...
Asfarina Airish (new) by ArinHere
#12
Asfarina Airish (new)by ArinRinaaaaaa
sambungan dari cerita 'Asfarina Airish' akan di update di acc ini. Mintak jasa baik korang baca dulu cerita 'ASFARINA AIRISH' dekat Acc ATIN_ARIN dulu untuk elak kan ke...
Biarkan Aku Pergi by Kriztsha
#13
Biarkan Aku Pergiby Kriztarina Sami
Camella Hana atau lebih dikenali sebagai Mel merupakan seorang mahasiswi berumur 21 tahun yang hidup sebatang kara selepas ibu bapanya terlibat dalam kemalangan maut yan...
Informasi Terkini Wattpad by AmbassadorsMY
#14
Informasi Terkini Wattpadby Wattpad Malaysia
Dapatkan informasi terkini dari Wattpad HQ seperti pertandingan yang sedang berlansung dan maklumat penting di sini.
Sebenarnya... by Dalia_Nuha
#15
Sebenarnya...by Empress Bee
Cerita seorang perempuan bernama Safura.
Antologi Fiksyen Mikro by AmbassadorsMY
#16
Antologi Fiksyen Mikroby Wattpad Malaysia
Cerita-cerita yang bakal anda temui dalam koleksi ini bukan kisah biasa. Mengetengahkan bakat-bakat terbaik dunia penulisan melayu Wattpad, meliputi pelbagai genre seper...
TRIP TO NO-WHERE by zaazti
#17
TRIP TO NO-WHEREby Nurul Izzati
"Manglish" (Malay+English) Mana Boleh Bagitahu Cerita Ni Pasaipa,Nanti Tak Suprise :B
Merisik Rindu by TypewriterPink
#18
Merisik Rinduby zarra
Sebuah buku mini novel yang memuatkan 3 cerita pendek Jalan-jalan Cari cinta Cik Pemikat Hati Kerana Cinta Memilih Kamu Pre Order telah dibuka sehingga 10 Januari 2019 C...
Sunshine's by sfikahdaisy
#19
Sunshine'sby daisyss
4 tahun meratapi pemergian sang suami akhirnya dia gagahkan kan diri untuk kembali ke Itali. Hawaa Evelyn Madiha seorang yang keras kepala dan tidak mudah jatuh cinta ak...
Pergi. by kalsadam
#20
Pergi.by kalsadam
Cerita cinta yang didustai.