Melayu Stories

1.1K Stories

Mrs. Emir Luthfi  by isyannaa
#1
Mrs. Emir Luthfi by sya 🇵🇸
EMIR LUTHFI | NADINE HARLEY ANDERSON Anderson series vol 1 Takdir yang telah menyatukan mereka. Sangat tidak sangka dari hanya berkawan biasa menjadi sepasang suami dan...
Completed
Typical Chinese Couple Anniversary by melanieteo07
#2
Typical Chinese Couple Anniversaryby melanieteo07
What's the secret to a happy lasting relationship for Cynthia and James? Find out how these young Chinese couples spend their anniversary with older Malay men. Her happi...
Mr. Cold Dictator [ ON GOING ] by AizackMesle
#3
Mr. Cold Dictator [ ON GOING ]by AizackMesle
Seperti kebiasaan, rutin hariannya masih tidak berubah. Menunggu anak-anak asuhannya pulang. Cukup memenatkan, tapi ini pekerjaan yang dia pilih. Dalam letih, ada rasa b...
FATE (HIATUS) by fiqqqwp
#4
FATE (HIATUS)by FIQ
Rizzkey Daim, sebut sahaja namanya seluruh ahli kongsi gelap pasti mengenalinya. Dia ketua Dark Ball yang digeruni dan dihormati semua. Menjadi ketua sejak umurnya 15 ta...
Perjalanan Hidup Seorang Wanita by YoungPheonix0
#5
Perjalanan Hidup Seorang Wanitaby YoungPheonix0
Aku seorang ibu tunggal berusia 30+ tahun. Aku terjebak dalm dunia seks seawal sekolah rendah..di sini aku nak kongsi kisah hidup aku yang mana masih aku ingat ..follow...
Elly : Sexting compilation by EllianaWong
#6
Elly : Sexting compilationby EllyWong
Antara koleksi sembang notty Elly
Adikku Suamiku by slurp009
#7
Adikku Suamikuby
Erm sedap dik
Cerita : Kisah aku by KakiCerita0
#8
Cerita : Kisah akuby Masa Silam
Kisah ini perjalanan aku dari biasa ke arah Sex sama Awek orang, Cikgu, Bini orang, Tunang orang dan Awek Tudung Story ini Hanya Rekaan Semata-mata tiada kaitan Reality ...
Cerita Lucah Gay by blablablaa1994
#9
Cerita Lucah Gayby TheGuyz
Cerita lucah gay Melayu
Abang Ipar by Azrin_02
#10
Abang Iparby Azril_21
Amirul merupakan abang ipar aku yg berumur 25 tahun. Dia ni sgt hensem sungguh bertuah kakak aku.
Aku Pelayan Nafsu Wanita by alipthewriter
#11
Aku Pelayan Nafsu Wanitaby Mat Alip
Hello gais!! Kisah ini aku sampaikan based on my real life experience hehehe... For real this is how i lost my virginity to these two girls🥺 Hope u guys enjoy my story...
Crush Aku Gay?  by Azrin_02
#12
Crush Aku Gay? by Azril_21
Nama aku Tengku Aiman umur 15, aku merupakan anak kedua dari 3 adik beradik dan atas aku ialah abang aku Tengku Hakim umur 17 tahun (budak² SPM ni) dan kakak aku umur 21...
yana wife aku by yanateput
#13
yana wife akuby yana kana
kisah wife aku yang baran dan ego akhirnya menjadi jalang.
Isteri Jiranku by sxxvenus
#14
Isteri Jirankuby Venus.
Pengalaman aku merogol Puteri iaitu seorang janda yang merupakan ibu kepada kawanku
Bomoh by jiwekental
#15
Bomohby jiwekental
Nekad untuk mendapatkan apa yang di ingin kan.. Semua syarat sanggup di tempuhi
Kawan Batang Besar by Azrin_02
#16
Kawan Batang Besarby Azril_21
Sila baca🤤..
Completed
Yours or Not by ashamrzki_
#18
Yours or Notby Asha Lim
They were written on 100823. It can be super duper cliche, nonsense in every language.
[CS]MISSION:DON'T FALL IN LOVE♡ by Mayra_Mirai
#19
[CS]MISSION:DON'T FALL IN LOVE♡by Bibliophile girl☆
Kisah perjalanan seorang remaja yang rumit,menyayat hati serta memberikan kita pengajaran dalam kehidupan. Aip aip salah genre tu.Baiklah saya ulang balik yer.Kisah seor...
𝐌𝐘 𝐏𝐑𝐄𝐂𝐈𝐎𝐔𝐒:𝐋𝐈𝐋 𝐅𝐋𝐎𝐖𝐄𝐑 by MissLya_0
#20
𝐌𝐘 𝐏𝐑𝐄𝐂𝐈𝐎𝐔𝐒:𝐋𝐈𝐋 𝐅𝐋�...by MissLya_0
"Am I anoyyed?"-Mardina Shafiqah "You're my little flower, you can't annoy me. You're just difficult to handle sometimes, but I love you no matter what yo...