Melayu Stories

980 Stories

Incestral Awakening by MyArchive69
#1
Incestral Awakeningby ArkibKu
Seorang remaja 17 tahun dengan sifat ingin tahu yang kuat akhirnya jatuh bergelumang didalam lembah dosa yang tak diampunkan bersama keluarganya hanya kerana nafsu dan k...
SENJA, SEMOGA BAHAGIA. [COMPLETED] by carrotthyme_
#2
SENJA, SEMOGA BAHAGIA. [COMPLETED]by 🥕thyme
"Baru aku tahu sebenarnya susah jadi terlajak femes ni!" - Senja Qalillah Susahlah jadi orang terhangat di pasaran ni! Senja Qalillah dalam dilema. Tak tahu...
🌷𝐂𝐈𝐍𝐓𝐀 𝐘𝐀𝐍𝐆 𝐓𝐄𝐑𝐀𝐊𝐇𝐈𝐑🌷 by IeraRoselyn
#3
🌷𝐂𝐈𝐍𝐓𝐀 𝐘𝐀𝐍𝐆 𝐓𝐄𝐑𝐀𝐊𝐇...by ieraroselyn
Selepas beberapa tahun pemergian tunangnya, Haiyan Aniq terpaksa mengikut kemahuan bonda tercinta supaya mencari calon isteri dalam masa satu bulan saja. Jika tidak, bon...
Completed
Berahi Melati -New (Oktober 2021-Completed) by maerwan991998
#4
Berahi Melati -New (Oktober 2021-C...by Putera Siang
Buku yang ke 9 nukilan yang ditulis dari saya yang menulis atas dasar hobi suka-suka saya sahaja..... Kisah Berahi Melati ini mengisahkan Azhar yang merantau dari kampun...
Kisah Senior by Wolfies05
#5
Kisah Seniorby Wolfies05
This story is an early trial of making short story based on fantasy and not real life. This writing will be mixed with Bahasa and English (American and British). Side n...
Crush Aku Gay?  by HELMI_02
#6
Crush Aku Gay? by Azril_21
Nama aku Tengku Aiman umur 15, aku merupakan anak kedua dari 3 adik beradik dan atas aku ialah abang aku Tengku Hakim umur 17 tahun (budak² SPM ni) dan kakak aku umur 21...
Kebebasan by muzaxckir
#7
Kebebasanby Suamiisteri
kisah suami isteri
My husband Encik Tengku [OG] by asyhrhimm
#8
My husband Encik Tengku [OG]by asyhrhimm
Kahwin.Indah bunyi tapi lepas kahwin begitu banyak cabaran. Kahwin,tak pernah terlintas pada kamus hidupnya untuk berkongsi bumbung serta perjalanan hidup dengan seorang...
Keliru!  by AduhaiMelayu
#9
Keliru! by Yaya
Maya seoramg gadis kampyng yang terjebak didalam kancah maksiat. Dan dia keliru membuat pilihan yang betul...
Abang Nurse by HELMI_02
#11
Abang Nurseby Azril_21
Gay Stories... #Rekaan. Dilacap oleh nurse
[C] I LOVE YOU! | 김남준 ✓ by heitsmehari
#12
[C] I LOVE YOU! | 김남준 ✓by ᴼʷˡ
[OLD TITLE: CEO KIM'S IN LOVE] Kisah seorang lelaki bernama Kim Namjoon yang telah jatuh cinta terhadap assistannya sendiri. Cintanya bukan kerana rupa, tapi kerana pers...
Completed
Dalam Stor Sekolah by HELMI_02
#13
Dalam Stor Sekolahby Azril_21
Gay Stories..... #Rekaan. Aku & Abg senior dlm stor?
Before The End by danielgenjii
#17
Before The Endby genji
A boy with a thought that people change but writing remains. This is the story of me or maybe you too.
My Dream Come True by HELMI_02
#18
My Dream Come Trueby Azril_21
#Gayonly yg bukan tu blh blah dari cerita² aku😪. Aku berharap sgt one day Aku dpt bermain dia punya....... Happy reading 😉
MY SECRET DIARY (COMPLETED✔✔) by Numuba
#19
MY SECRET DIARY (COMPLETED✔✔)by Numuba
Nama aku Han. Aku sekolah asrama agama (which you guys doesn't give a damn care). And aku ada sorang crush. Nama dia Affuan. Hensem? Mestilah. Kalau tak, kenapa aku nak...
Completed
crush pertama by NaffNiko
#20
crush pertamaby Naff Niko
Nazreen seorang budak sekolah yg confuse tntg perasaan dia, sering mempunyai soalan bertubi tubi.... Dan pengalaman cinta songsang pertama dia bersama senior form 5 di s...