kavin | texting
  • Reads 1,540,669
  • Votes 85,464
  • Parts 50
  • Reads 1,540,669
  • Votes 85,464
  • Parts 50
Complete, First published Aug 03, 2019
Siyah deri koltuğa oturdum, ellerimi dizlerimin üstüne koyup ona baktım.

Dövme yaptırıyordu. Omzuna Rusça bir yazı kazdırıyordu. Yazının anlamını bilmiyordum. Deli gibi merak ediyordum ne yazdırdığını.

Dövmeci - yani Yüsra - dövmeyi yaparken "Sence aşk nedir?" diye sordu, ona.

"Yaşam," diye yanıt verdi uzandığı yerden. İkisi arasındaki konuşmayı dinlemeye başladım.

Yüsra "Âşıkken yaşadığını mı hissediyorsun?" diye sordu. Yüsra'ya bakıp bir şey söylemedi. Umursamaz bir tavırla Yüsra'ya bakmaya devam etti. "Aşkın hayatın olduğunu mu söylüyorsun?" diye sordu bu kez. 

Dövme canını acıtmış olacak ki gözlerini yumdu. "Hayatımda büyük bir yeri olduğunu söylüyorum," diye kaçamak bir cevap verdi. 

Yüsra sırıtarak "Bunu zaten biliyorum," dedi. "Hislerini belli etmekten mi korkuyorsun?" 

Yüsra'nın imalı tavrını anlayamasam da ikisini dinlemeye devam etti. 

"Ben hiçbir şeyden korkmam." 

"Bu iddialı olmadı mı?" 

"Bence olmadı." 

"Neden bu konuyu konuşuyorsunuz? Hiçbir şey anlamadım," dedim bakışlarını ikisinde gezdirerek. 

"Boş ver," dedi gözlerini açarak. "Yüsra'nın saçma sapan soruları işte." 

Yüsra "Kesin öyledir," diye mırıldanıp aleti onun omzundan çekti. "Dövmen bitti. Hayırlı olsun." 

Ayağa kalkıp ona yaklaştım. Önünde durup omzuna yazdırdığı dövmeye baktım. "Ne yazıyor orada?" 

Anlamını söylemekte kararsızmış gibi bana baktı. İlk önce yüzümü inceledi, sonra Yüsra'ya kaçamak bir bakış attı. Ardından tekrardan gözlerimizi buluşturdu. 

Bakışlarında farklı bir ifade oluştu. Dudakları aralandı. "Kavin." 

Dudaklarım aralandı. Şaşırarak ona baktım. 

Kavin, benim adımdı.

~
All Rights Reserved
Sign up to add kavin | texting to your library and receive updates
or
#28psikoloji
Content Guidelines
You may also like
Kahveye Bayılırım ✔️ | Yarı Texting  by LAHMACUNDORA
53 parts Complete
❝Tamamlandı.❞ Çilek: Seni kahveyi sevdiğim kadar seviyorum. Çilek: Ve ben kahveye bayılırım! Gökhan: Çilek sen misin? Çilek: Evet nasıl bildin ki? Gökhan: Profiline bakıp tanımak çok zor olmadı diyelim. Çilek: Benim profil fotoğrafım mı varmış ya? Çilek: Neyse, Çilek: Sen ne kadar akıllısın öyle, ben de çok akıllıyım. Çocuklarımız süper zekalı olur herhalde. Gökhan: Ne çocuğu? Çilek: Onun bunun çocuğu değil ya. Çilek: Bizim bebeklerimizz. ─ Çilek enerjik ve deli dolu bir lise öğrencisidir. Okulunun basketbol takım kaptanı olan Gökhan'a ise deli gibi aşık.. Gökhan ilişki istemeyen, kızlarla pek iletişim içinde olan birisi değildi. Çilek'in inatçı tavrı ve sevgisi onun hislerini değiştirmeye yetecek miydi? ─ 💙 Kitabın iki finali var arkadaşlar. Yayınlandığı zamanı baz alarak, size rus ruleti gibi bir şey oynatmıştım ve maalesef kötü son çıkmıştı. Esas sonu mutlu yapmakta kararlı olduğum için iki final yayınladım. Mavi kalpli final kötü son, kahverengi olan ise mutlu sondur. Bilginize.. 🤎 ─ Genç Kurgu, Lise, Mizah, Platonik 🍓 120823 🍓 111023 ─ TAMAMLANDI (28 Mart'ta düzenlendi.) ─ ❝Birinci Sıralar❞ #1-arkadaşlık, 030923 #1-platonik, 070923 #1-spor, 090923 #1-sevgili, 100923 #1-sevgi, 110923 #1-çilek, 110923 #1-gökhan, 220923 #1-lise, 270923 #1-text, 290923 #1-basketbol, 081023 #1-instagram, 151023 #1-kurgu, 270224 #1-dost, 140324 #1-genç, 180424 ─ ➙ yazar: lahmacundora (Dora) Ⓓ︎ Kahveye Bayılırım ismiyle yazılmış ilk kitaptır.
You may also like
Slide 1 of 10
Vaveyla cover
KISADIR AŞKIN BOYU | Yarı Texting ✔ cover
Kahveye Bayılırım ✔️ | Yarı Texting  cover
Cam Sileceği / Texting cover
BEHZAT (Mahalle Kurgusu)✔️ cover
Ineffable || texting  cover
YAYIN | TEXTİNG cover
Foxy | Yarı Texting cover
KIRIK AYNA  cover
İnternet Ağı cover

Vaveyla

5 parts Ongoing

Sessizliğim, çığlıklarımı ortaya çıkarmaya yetiyordu. Her ne kadar sussamda, içimdeki yaralar kazınarak vücuduma sessizce, tek tek işliyordu.Ne yapabilirdim ki, duygusuz kalmaktan başka bir çözüm yolu, aklımın ucundan dahi geçmiyordu,geçmeyecekti. Sahi, gerçekten de öyle mi kalacaktı?