Drunk -2-

1.6K 135 5
                                    

*LOUISŮV POHLED*: Ztuhl jsem. Byl to on. Jeho hlas. Otočil jsem se na něj a pohlédl do jeho nervózní tváře.

„A o čem chceš mluvit?" řekl jsem.

„Děláš si srandu, že jo?" řekl a ohlédl se. Já jsem pako. Jasně, že chce mluvit o včerejší noci.

„Promiň...blbá otázka."

„To teda jo." Řekl a drze se na mě usmál. Byl tak...rozkošný, když byl drzý.

„To co se včera stalo..." začal jsem a típl cigaretu a hodil jí na zem. Harry chtěl něco říct, ale já mu skočil do řeči. „Myslím, že bychom na to měli zapomenout." Počkat. Vážně jsem to řekl?! Nechci na to zapomenout! Ale...zrovna jsem dostal práci a...nechci ji ztratit, protože. Učitel a student? Kdyby se tohle někdo dozvěděl, tak dostanu padáka a už mě nikde nevezmou! Z mých myšlenek mě vyrušil Harryho hlas.

„C-cože? T-ty na to chceš zapomenout?" řekl zlomeným hlasem.

„Harry...ty si myslíš, že je to pro mě lehký? Není, ale...právě jsem dostal práci. Konečně jsem dostal možnost učit a...tenhle vztah by prostě nefungoval."

„Aha...takže je to kvůli tomu, že jsem tvůj student, chápu...Ale včera to bylo ještě v pořádku viď?" Řekl mírně podrážděně.

„Ale včera jsem ještě nevěděl, že budeš můj student!" bránil jsem se.

„Takže na mě změníš názor jenom kvůli tomu, že odteď jsi můj učitel. Fajn no!"

„Harry já..."

„Je mi to jasný!  Jo oba dva na to zapomene. Co je komu potom, že možná jeden z nich má právě zlomené srdce hm?" řekl a podíval se mi do očí. „Nic. Díky za vyřešení a...čáu." Řekl a odcházel. Povzdychl jsem si a dal si hlavu do dlaní. Tohle jsem nechtěl. Rozhlédl jsem se kolem a nastoupil do auta. Ten kluk mu bude vrtat hlavou ještě dlouho...

 *HARRYHO POHLED*: Jsem na Louise fakt naštvenej. Opít, ošukat, odhodit. Myslel jsem, že z toho bude něco víc. Ale...pořád je tu ta část mě, která chce Louise dostat za každou cenu.

Povzdychl jsem si a vytáhl klíč z kalhot. Odemkl jsem a vystoupil do domu.

„Jsem doma!" oznámil jsem svůj příchod v domnění, že tu někdo je. Žádné odpovědi se mi však nedostalo. Sundal jsem si bundu. Uvědomil jsem si, že mám pořád Louisovu bundu. Přejel jsem po materiálu, z kterého byla bunda udělaná.

Pak jsem toho rychle nechal a šel do pokoje. Hodil jsem tašku na zem a sedl si na židli. Otevřel jsem notebook a podíval se na Facebook. Nic zajímavého. Jen pár upozornění a jedna zpráva. Rozklikl zprávu a přečetl si ji. Od Liama.

Od: Liam Payne
Nemohli bychom se někdy prosím sejít? Potřebuju se s tebou o něčem poradit. :)

Odepsal jsem mu, že ano.

Ale stejně by mě zajímalo, proč se chce sejít. Odhlásil jsem se a sundal si kalhoty. Bez kalhot se mi chodí líp. Zamkl jsem dveře a znovu si sedl k notebooku. Dostal jsem nápad jak se rozptýlit...Skousl jsem si ret a najel na mou oblíbenou stránku. Klikl jsem na náhodné video a...

-
Hlasitě jsem dýchal a opakoval pohyby rukou nahoru a dolu. Skousl jsem si ret a ucítil jsem, že už budu. Tlumeně jsem vzdychl a udělal se. No super. Mám od toho celej stůl. Otevřel jsem šuplík a vyndal z něj kapesníčku. Utřel jsem jak sebe...tak stůl. Hodil jsem kapesník do koše a vydechl. Vypnul jsem video a smazal historii. Byl bych nerad, kdyby to někdo viděl.

Masturbace mě rozptýlila...ale jen na chvilku. Přemýšlel jsem, co budu dělat teď. Zaynovi asi nenapíšu, protože je u Liama. Ségra někde lítá, máma je v práci a...s Louisem mluvit nechci. No..ne že bych nechtěl, ale...prostě...chci s ním mluvit, ale zároveň ne.

Mohl bych si udělat úkoly. Sice nerad, ale co jinýho mám dělat. Vyndal jsem z tašky matiku a začal počítat ty blbý příklady.

-
Už jsem počítal poslední příklad, ale vyrušilo mě pípnutí mobilu, které oznamovalo to, že mi přišla zpráva. Kdo by mi tak psal?

-Neznámé číslo-
Ahoj Hazz...mohli bychom si o tom ještě promluvit prosím? Vím, že nejspíš chtít nebudeš, ale..chtěl bych to probrat v klidu. Budu rád, když mi odpovíš.
-Louis

DRUNK [Larry Stylinson - Cz vícedílovka]Kde žijí příběhy. Začni objevovat